Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 702
  • 854
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Тая нощ много комари в нашата стая - от времето е. Убих 6 по класическия начин Sad.
С джапанка ли?
Да - с джапанката на стената - плясс! Laughing

# 526
И после има да миеш.
Спомен от студентските години. Пълно с комари и както си лежиш и виждаш комар. И полита джапанка/чехъл. После измихме и стените и таваните.

# 527
  • София
Човек да не реши да си легне рано и пак съм изтървала партито. Според мен някой докладва, чак ключови думи, едва ли има. Разбирам, че се е обсъждало държание на учители Grinning

# 528
  • в страната на чудесата
Не бе рейни, социално-сексуални теми обсъдихме отново. Учителите всъщност нямаха нищо общо.
Иаз мисля, че някой докладва.
Ама какво да се прави, вкусове разни.

# 529
Ама какво да се прави, вкусове разни.

Както и ориентации - в лошия смисъл на думата Simple Smile

# 530
Аз не разбрах защо ме изпозатриха.... То бива, то може цензура, ама тук настана див комунизъм, когато за вицове пращаха в Белене....
Та, пак ще ме затрият

# 531
Мецане, четеш ли, бе, затри се някъде?

# 532
Аз не разбрах защо ме изпозатриха.... То бива, то може цензура, ама тук настана див комунизъм, когато за вицове пращаха в Белене....

Радвай се, че не пращат на среща с юбиляра. Засега.

# 533
  • София
Да и в двете теми пропуснах затриванията, явно някой от "нашите" докладва яко. Ми живи и здрави ... и по-здрави Grinning

# 534
  • София
Сега като гледах новини се сетих за темата за американската култура, че казвали на младежите, че са най-добрите. Днес, обръщение на Путин към завършващите абитуриенти, в ефир. Каза им - "вашият успех е успех за цялата страна, не се предавайте пред трудностите". Замислих се кога ние ще чуем такова нещо от най-високо ниво.

# 535
Сега като гледах новини се сетих за темата за американската култура, че казвали на младежите, че са най-добрите. Днес, обръщение на Путин към завършващите абитуриенти, в ефир. Каза им - "вашият успех е успех за цялата страна, не се предавайте пред трудностите". Замислих се кога ние ще чуем такова нещо от най-високо ниво.

Когато децата ни имат шанса да приложат прекрасното си образование в полза на родната икономика без да ги съблекат до голо.

# 536
  • София
Въпросът е в посланието. Едва ли на руснаците образованието им е цъфнало и вързало, но звучи положително, когато към младите се обърнат оптимистично, а не от типа "нашето образование има много проблеми на този светъл ден...". Важното е, че се е сетил, пък дори да е по негови политически причини. Проблемът е, че тук никой никога няма да се обърне с подобни думи към младежите, защото дори от едното лицемерие не им идва на ума.

# 537
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз реших да сменя малко пейзажа:

# 538
Щом не те мързи да им пътуваш за един уикенд по затапените магистрали.
Къде са `ората, да не са по 30 лева тези чадъри.

# 539
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние минахме по подбалканския и чак на Нова Загора по магистралата. Много спокойно движение. На Градина при Люси по това време си е така, защото е много голяма плажната ивица. От нашия хотел хората са или пред хотела по бийч баровете, или на басейните.

Общи условия

Активация на акаунт