Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 687
  • 854
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А колко е таксата за гимназиален етап в ПЧМГ?
Това е едно от училищата в шорт-шорт листата за малката и ще следя с интерес за отзиви, особено за предмети различни от математика, която е ясна, там няма слабо място.

# 586
  • в страната на чудесата
Няма ли на сайта?

Погледни условията. Пише 3900.

# 587
  • София
Олив, браво на детето. Само дето хич не се разбира кои са желаните и кои нежеланите езици Grinning Дано стигне за желаните.
Немски не, другите да Joy Olive, всички палци стискаме Heart

Рейни, как ще се разбере, като не съм научила българския език явно... така като се прочетох, и аз не се разбрах, но Dandelion е магьосница и е разбрала. Joy

Петя, съгласна за немския, но детето не го харесва, а и не е мат/инженерен тип, по-скоро хуманитарни науки, едва ли ще учи в Германия /знам, че има и много други възможности с немски, но наистина не иска/.

# 588
  • София
Седмокласните мами- как се представиха децата, доволни ли сте?
Да, доволна съм. МАТ - 95, БЕЛ- 89. Като се има предвид, че младежът чуе ли изпит и името си забравя....

# 589
Това за момче не ли супер?

# 590
  • в страната на чудесата
Ми то и за момиче добре ми изглежда

# 591
  • София
Да, супер е, но въпросът с училището вече е решен кардинално. За седем години понатрупах разочарование от държавните училища. Или аз имам високи очаквания или нещата не вървят на добре в образователната система, като цяло.

# 592
  • София
Да, супер е, но въпросът с училището вече е решен кардинално. За седем години понатрупах разочарование от държавните училища. Или аз имам високи очаквания или нещата не вървят на добре в образователната система, като цяло.
Сигуно си споделила в някоя от другите теми, но да питам и тук - как решихте въпроса? Казвайте, за да можем и ние, зайците, да почерпим опит Grinning

Честито за взетото решение!:hibiscus:

# 593
  • София
Младежът отива в Иван Апостолов. Пробва се за АК, но не го приеха. А, Апостолов ми се струва една много добра алтернатива на Колежа, а за деца, като моето, което не може да работи под стрес, се надявам да е идеално.

# 594
  • Отвъд алеята зад шкафа
Междувпрочем едно момиче, което миналата година не го приеха в АК, отиде в Апостолов, тази година пробва пак на изпита след  8 клас и вече ще е ученичка в АК.

# 595
IMHO Това е добра идея само когато е по инициатива на младежа/девойката.

# 596
  • София
Поживём - увидим Simple Smile

# 597
...а там уж как получится. Simple Smile

# 598
Изпитът след 8ми клас в АК само английски ли е или пак БЕЛ и мат.?

# 599

Общи условия

Активация на акаунт