Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 604
  • 854
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Виж, на мен ми е все тая какво мислиш и какви теми измисляш. Няма как да се съглася с нещо, с което не съм съгласна. Не държа другите да са съгласни с това, което съм написала. Аз не държа да съм в темата, впрочем, така че недей да измисляш повече пиене и няма нужда от игри на игнор, това са детински работи. Хайде, можеш да се почерпиш!

# 766
  • София
Ма наздраве с чаша Стралджанска (отлежала) и ребърца, които се отделят от кокалчето като бучка масло на ламарина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 767
Няма ли някой да се престраши и да изпусне джина от бутилката? А то шприцове некви...
И де го дянахте Мецан, о коварно женско племе? За мечката протестирахте, но за мъж не се и сещате да попитате, сексистки ньедни!

# 768
  • в страната на чудесата
Аз пия розе Simple Smile и ви казвам наздраве с една балАрина от скалица, ямболско.
Фенси, много си яка!
Прегръщам ви!!!

Ужасно ми липсва и Амели.

# 769
Много се втелясвате в тези допълнителни уроци. Навремето и аз го правех, но всъщност важното е подготовката да е стабилна през годините. Разликата между това да се наваксва училищен материал и това да затвърждава или пък родителят да си спести пъдарщината  е голяма. Навремето за състезания понякога обяснявах задачи. Ми, 2/3 от времето отиваше в убеждаване. Хлапето просто казваше аз това няма да го правя, както ти ми го казваш, ще си го пиша, както аз си знам. С времето този инат и недоверие изчезват, но се появява проблемът с онлайн игрите.

И не забравяйте, че тази година беше много различна и сравняване с предни години не е адекватно. Според мен повечето деца сега ходеха или на някаква подготовка за НВО, или за АК. Много малко бяха тези без абсолютно нищо.

В ПЧМГ не искат ли над 75т на НВО? Тези точки се изкарват много лесно, така че остава техният изпит и е ясно, че децата от там, които искат да останат, си продължават там.

# 770
  • софия
Аз пия розе Simple Smile и ви казвам наздраве с една балАрина от скалица, ямболско.
Фенси, много си яка!
Прегръщам ви!!!

Ужасно ми липсва и Амели.

донт край фор ми Аржентинааааа :*
много те прегръщам, мерси че ти липсвам!
целувки и обещавам да се вясна малко по-късно! (вероятно в нова тема, така като гледам страниците...)
Обичам ви банда!

# 771
  • в страната на чудесата
Май няма много желаещи за 5 клас НПМГ. Някой знае ли как свърши кампанията?

# 772
Да си помрънкам. Заминаваме за Франция. По пътя имаме букнати входове за много музеи, дворци, Дисни. Макрон от 21-ви вкара изискване за здравен паспорт и девойката, вече 12 годишна, ще трябва да търпи PCR на всеки два дни. Не стига, че на много места я считат вече за adult... Simple Smile
Връщаме се и ще уреждам ваксиниране.

# 773
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много неприятно. Аз обмислям също ваксиниране на голямата, нищо че има антитела.

# 774
  • в страната на чудесата
Аз боднах и малкия.
Хич не съм гледала антитела, през март нямаше.
Мина и втората му доза, засега е ок, ще го наблюдавам още две седмици...
Но не планирам Франция Simple Smile

# 775
  • София
Аз също се замислям за ваксиниране на 14-годишната дъщеря, но честно казано, малко ме е страх...какъвто изобщо не изпитвах за себе си. Но със сигурност предпочитам ваксина, вместо да го изкара вируса, затова края на август/началото на септ ще го направим сигурно.

# 776
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние миналата година отложихме Тоскана с една година, защото Италия въведе задължителна карантина седмица преди да заминем. Да видим как ще е тази година.

# 777
Аз боднах и малкия.
Хич не съм гледала антитела, през март нямаше.
Мина и втората му доза, засега е ок, ще го наблюдавам още две седмици...
Но не планирам Франция Simple Smile

Е ние като я планирахме всичко беше отворено без необходимост от здравен паспорт. Само за влизане в държавата. И по-смешното е, че за да влезеш във Франция PCR-a e 72 часов. А за посещение на мероприятия се изискав 48- часов.
Звъняхме на разни телефони. Още правителството на Франция не е изпратило официални инструкции до нашите дипломатически представителства. Та си го караме на преположения дали заповедта важи за музеи и Дисниленд.

# 778
  • в страната на чудесата
Кофти работа. Санитарни диктатури.
Кофти време.

# 779
Ще се наложи да се адаптираме, ако искаме да живеем относително нормално.

Общи условия

Активация на акаунт