Последният печели - Тема 2

• 172 062
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Разрешиха да се запишеш пак,
 ако са минали 2 години от последното ти явяване.

# 2 461
Тъкмо русата от по-предишното предаване ми изглежда позната. Мисля че е участвала преди.

# 2 462
Има доста добри участници напоследък, започва да се вдига нивото. Има и доста трудни теми, поне за мен.

# 2 463
Тъкмо русата от по-предишното предаване ми изглежда позната. Мисля че е участвала преди.

Да. Антон например беше страхотен. Истинско удоволствие беше да го гледам.
И Камен вече е доста по-спокоен и уверен. Ама него си го обичам открай време. Simple Smile

# 2 464
Да, и аз харесвам Камен Воденичаров, макар че един господин специално си беше направил профил, за да ме напада, когато изразих положително мнение за него.
Днес Гавраил се справи много добре, не е спечелил случайно вчера.

# 2 465
  • София

Да. Антон например беше страхотен. Истинско удоволствие беше да го гледам.
И Камен вече е доста по-спокоен и уверен. Ама него си го обичам открай време. Simple Smile
Не знам дали е спокоен, но е дървен сухар. Няма разчупване, уж е актьор. Гола вода е като водещ на това предаване.

# 2 466
Камен повтаря едно и също "това обаче е грешен отговор". Но и Орлин Горанов си имаше свои клишета. Просто стиловете на водене са различни.

# 2 467
Камен е по-строг, Орлин се опитваше да бъде любезен, но ползваше много клишета. Понякога участниците казват глупости и си личи как водещите се дразнят.

# 2 468
Не че е строг, просто не се сближава толкова с участниците.
Дали Орлин е решил че ще му бъде трудно да съчетава предстоящие си ангажименти с ПП? Доколкото знам, допълнително време отнема и подготовката за предаването.

# 2 469
Може да му е омръзнало - той стоя години.
За Билалов също си мисля, че му омръзна и затова си тръгна, а не защото са искали да върнат Кънчев (както предполагат някои хора).

# 2 470
Е, 4 години не е чак толкова много.
Завръщането на Кънчев обаче, зарадва доста мои познати .

# 2 471
Аз не мога да кажа, че съм се зарадвала, но си личеше, че на Билалов не му се занимава.
Кънчев никога не ми е бил любимец.

# 2 472
Орлин не е смогвал с ангажиментите,отделно е и на възраст вече,нормално.Аз харесвам Камен,най малкото успява да изчете всичко и дори да повтори въпросите,Орлин за съжаление не се справяше и си е в ущърб на участниците.То и аз се дразня на някой тъпи отговори.Като не знаеш замълчи,не се излагай,ама някой хора са там за хонорара.
Билалов също бяха писали че имал ангажименти/турне в чужбина.Кънчев го харесвах преди,помня и личната му трагедия и как се отдръпна тогава.Сега рядко го гледам неговото предаване.

# 2 473
Каква трагедия е преживял Кънчев?

# 2 474
Едно от децата му почина.

Общи условия

Активация на акаунт