Последният печели - Тема 2

• 171 977
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 550
Гледам предаването всеки ден, но с този Гавраил, все едно гледам за н-ти път някой филм. Знае човека, понякога се измъква на косъм, но печели. Има тук там по някой знаещ, но като цяло конкуренцията му е слаба.

# 2 551
Ех как се измъкна пак Joy

# 2 552
Едно само не можах да разбера... Красимир за какво беше там? Smiley Иначе хубава игра между Гавраил и Митко. Надявах се Митко да спечели, ама...

# 2 553
Камен си мисли, че Педя човек е "дървено човече" - така запя песента. Не съм убедена, че е лапсус.
Педя човек НЕ Е Пинокио - куклата може и да е дървена, но персонажът е истински (малък) човек с магически способности.

Между другото, единствената приказка в която той участва (за която се сещам), той е отрицателен герой. Изглежда популярната кукла е вдъхновена от образа (и е взела името), но е съвсем друг персонаж.

# 2 554
  • София
Един въпрос от любопитство - някой друг да е попълвал скоро анкетата? Опитвам се да кандидатствам и след попълването ме отвежда към страница с грешка на английски, пробвах няколко пъти и всеки път е прецакано. Писах им на имейла преди няколко дена, но още нямам отговор. Някой да е кандидатствал успешно наскоро?
Да сега попълних анкетата, но при изпращане
3 пъти ме връща на числата за потвърждаване
и накрая това се изписа
Скрит текст:

# 2 555
Не мисля че Педя човек е дървено човече, и в песента е "Аз съм мъничко човече...."

# 2 556
Така е, но Камен си го мисли.

# 2 557
  • Стара Загора
Камен е завършил куклен театър и вероятно знае, че на практика всички кукли се изработват от дърво, може би оттам идва грешката му.

# 2 558
Камен е първият кукловод на Мистър Ку-Ку в едноименното предаване. По-късно Зуека.

# 2 559
Този Гавраил е като котките, има 9 живота. Знае, няма спор, но аха някой да го бие, и греда.

# 2 560
Моля някой да пусне нова тема, защото ще заключа текущата тази вечер.

# 2 561
  • Майничка
Заповядайте!
https://bg-mam.ma/t/1740076

Общи условия

Активация на акаунт