Последният печели - Тема 2

• 171 985
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 520
Гледам предаването с интерес, независимо от участниците. Естествено че е по-добре състезанието да е с горе долу равностойни състезатели, но винаги научавам по нещо ново. Но пък нямам смелостта да играя.

# 2 521
Имало е ситуации, в които стигат трети кръг с общо 60 точки. Тъжно и жалко е да се гледат хора, които не знаят нищо. Дори отговорите на елементарни въпроси ги затрудняват.

# 2 522
Дано редовите участници, тоя път да са на ниво, че имаше една серия дето се/ни исмъчиха...
А, снощния участник и ние го забелязахме как бързо " прескочи" от единия тв канал, в другия..., че и  брада му порасна Simple Smile ( напоследък често се повтарят и въпроси и участници).

# 2 523
Не знам как някои от участниците се записват в предаването и като се явят, на нито един въпрос не отговарят. Всеки трябва да прецени знанията си и да не отива там да се излага.

# 2 524
За мен е странно никой да не е чувал Хилядолетният сокол, при това се нямам за огромна фенка на Междузвездни войни. Името се споменава в много филми и сериали, просто е част от попкултурата.

# 2 525
  • In The Middle Of Nowhere
А за мен е странно да кажеш, че Мусала е най-висок връх на планина различна от Рила 👀👁

# 2 526
Да, може би не чу добре въпроса, иначе не си го обяснявам.

# 2 527
Ами на мен нещо не ми се стори така, още повече, че К. Воденичаров като каза, че Мусала е на Рила тя не каза нищо.. Но знам ли..

# 2 528
Ах, иде ми да счупя телевизора 😡

# 2 529
Заради Снежанка ли ☺

# 2 530
  • Sofia
Снежанка май участва и в някое друго предаване,но не си спомням кое беше 🤔

# 2 531
Може да се е разсеяла - примерно да си е мислила за нещо друго и да е чула само "най-висок връх"... Жалко, че не отпадна тя сега, така или иначе е ясно, че другите нямат шанс.

# 2 532
Снежанка да смени дилъра

# 2 533
Има доста знания Гавраил, но и често се възползва от подхвърлена част от отговор и навързва нещата. Изчаква отговорите на другите, уж им отстъпва право на отговор, а всъщност се ориентира какво да каже, ако не е сигурен в началото. Поне моето мнение е такова.

# 2 534
Няма нищо лошо. Димитринка правеше същото.

Общи условия

Активация на акаунт