Последният печели - Тема 2

• 172 057
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 490
Засега не канят многократни победители като Симеон или Димитрина. Ще бъде интересно в рамките на новите правила.
По брой победи канят в Шампионската лига. Макар че сега вече не са те с най- много.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 12:55 от MianaNia

# 2 491
  • София
Крум след 2 години ще го поканят в шампионските записи.
Могат и други да се запишат, ако са минали 2 години от последното им участие.

# 2 492
И двамата са се състезавали точно преди 2 години. Как ли ще се справят в новите условия?

# 2 493
И двамата са се състезавали точно преди 2 години. Как ли ще се справят в новите условия?
Последно играха февруари 2023г. Димитринка и Симеон в Шампионската лига, но не беше знаменателно.
Галин Ганчев направо ги разби.
Ще ме извиняват последните шампиони, но най-силните играчи се извъртяха в първите сезони. Все пак в България не са безчет знаещите хора. В последния сезон, при редови участници, по-знаещият може да натрупа над 10 победи, но ако се изправи срещу силните играчи от началните сезони, ще се види разликата.

# 2 494
Тъкмо гледах запис на предаването и идвам да спаделя мнение. Няма да кажа нищо по-различно от горните постове, нивото си беше почти като с редови участници. Някои въпроси и за мен бяха трудни, но и популярни въпроси не получиха отговор.

# 2 495
# 2 496
Е, не е много учудващо, че пишещите коментари на страницата на спортно предаване са простаци.

# 2 497
"В столицата на коя наша съседка е музеят на Тесла" - според Камен, отговорът е Белград?!
Пита се за държава, не за името на столицата, или аз не чух добре въпроса?

# 2 498
Днес играта ми хареса, беше оспорвано. Добър ход е да се канят доказали се хора.

# 2 499
Тодор е един от най-позитивните участници. Винаги е усмихнат, жалко че не се задържа по-дълго този път.

# 2 500
  • Стара Загора
Много е хубаво, че и това предаване си създаде общност както на времето Минута е много.

# 2 501
Не съм от феновете на Мартин, но не ми харесват и крайните квалификации. Добра реклама му направиха, макар и да не знам за какво ще му послужи. Всеки е някакъв за себе си и постиженията и загубите са лични.

# 2 502
  • София
Аз пък му станах абсолютен фен на Мартин и с интерес следя изявите му. Феноменални енциклопедични знания има, обяснява всичко точно и задълбочено, гледам го със зяпнала уста..Външността му не е като на Ален Делон, но има красив ум. Искам по-често да участва в спортни студиа или куизове.

# 2 503
И на мен ми е много симпатичен. С удоволствие го гледах и в Последният печели и в Голямото преследване. Май само в Стани богат не съм го гледала понеже това шоу го гледах по-рядко.

# 2 504
Странно, че не знаят какво е скир - от години се продава по веригите.

Общи условия

Активация на акаунт