И аз имам нужда от вас...Вече всичко е наред.

• 7 254
  • 239
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 Praynig Praynig Praynig

# 46
Моля се малката душичка да оздравее и да забравите, че е имало подобни проблеми  Praynig Hug

# 47
  • Стара Загора
 Praynig Praynig Praynig
Моля се всичко да се изясни и бързо да се оправя малкото детенце.

# 48
Дано да оздравее възможно най-бързо  newsm17 newsm17 newsm17
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 49
# 50
Дано  Praynig Praynig Praynigдетето се оправи.

Търсете още лекари, докарайте някой специалист от София да го прегледа или доведете детето в София - в Александровска са много добри специлисти по бъбреци, в Пирогов или Военна... Задължително намерете още лекари да го видят, щом не може да се постави диагноза засега.

# 51
Оххх, милото детенце.
Дано се оправи по-бързо, ДАНО Praynig
Защо не го заведете  в Пирогов(чувала съм, че там са най-добрите специалисти), знам ли...все си мисля , че трябва да го видят и други лекари щом тези не могат да помогнат. Tired

# 52
Кураж. Стискам палци!

# 53
Стискам силно палци детенце да се оправи. Praynig

# 54
 Praynig Praynig Praynig
Дано се оправи

# 55
  • O.A.E./ Пазарджик
 Praynig за детенцето и вас да сте силни! дано всичко скоро се оправи!

# 56
 Praynig PraynigДано скоро има добри новини  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 57
Дано  Praynig Praynig Praynigдетето се оправи.

Търсете още лекари, докарайте някой специалист от София да го прегледа или доведете детето в София - в Александровска са много добри специлисти по бъбреци, в Пирогов или Военна... Задължително намерете още лекари да го видят, щом не може да се постави диагноза засега.

Аз смятам, че много по-тревожна е предполагаемата некроза на червата...
Лекарят изказа предположение, че вероятно е това Току що получих и едно ЛС...в което пишеше, че най-вероятно е това и ако е така, ще го оперират...скоро.
... Cry
Сестра ми не знае много неща, объркана и уплашена е. Много.
Мисля, че дори некроза на червата не знае какво е, колко страшно е. Как да й кажа...На нея са й умирали деца, тя ще се побърка от ужас, ако й обясня. Cry
Утре имаме час при същия хирург, който днес го е гледал. Забранил е да му се дава храна, лекарства дотогава...
Иначе аз имам кола. Мога на момента да тръгна за София! На секундата. Не знам може ли детето да пътува в това състояние, обаче. Дали няма да направя по-лошо...ако настоявам. Или пък ако чакам. Не знам кой път е правилния.
Ооооооох.

# 58
Стискам палци и се моля всичко да бъде наред, и детенце да се оправи Praynig Praynig Praynig

# 59
  • София, център
Бог да е с вас! newsm17

Общи условия

Активация на акаунт