Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 385
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
И аз чакам утре втория преглед за да започвам да се хваля. 😄
На мен все още не ми личи за да забележат хората, но коремчето ми лекичко се показва и нямам и един качен кг.

# 556
За спането, все още не мога да се наспивам както преди. Всяка нощ се събуждам да ходя до тоалетна, това никога не е било, и после уж си заспивам, но като че ли имам нужда от повече сън. Надявам се да се подобрят нещата.
За казването, аз още не съм, е на шефа ми и една, две приятелки, но на работа вече ме подозират. Корема ми почна да се оформя и да ми личи, чак ми е чудно как толкова рано ми личи, и май май и да искам да чакам до края на третият месец, няма да ми се получи. Не че съм от суеверните, просто искам всичко да си е сигурно, да не се притеснявам толкова за да мога да си споделя вече щастието с хората.

# 557
Аз не съм от суеверните и си казах на всички Simple Smile Вярвам, че ако бебчето е здраво всичко ще е наред без значение кой знае и кой не.
А вие дами как се справяте със сладкото, че при мен е една непрекъсната вътрешна борба?

# 558
Здравейте мами!Днес видяхме сърчице, но и тази притесняваща сянка до ембриона.Казаха ми 2 седмици да лежа вкъщи и да пия ношпа и утрогестан.За болнични гинеколога ме прати  на ЛК да ми даде за нещо друго, защото е рано той да ми дава и нямало да ми стигнат полагащите се до края.Много съм притеснена и объркана в същото време, защото смятам, че когато си в риск не трябва до имаш притеснения и спънки относно болнични и т.н. Някой с подобни проблеми? Моля за съвет от по информирани.

# 559
На мен вече ми личи, а утре влизам в 7 седмица. Корема ми беше леко увиснал от първото раждане, обаче сега направо е чудо. С първата бременност изглеждах така чак към 4 месец, до преди това си носих спокойно дънките. Сега обаче много ми стягат. Не ми се иска още да казвам на всички, защото ако се случи пак най- лошото ще трябва да съобщавам и да го изживявам отново и отново. Ама така както вървят нещата вероятно някои вече се досещат, ама са достатъчно учтиви, за да не питат.
Аз обичам много сладко, ама в момента нямам апетит за него. С първата бременност даже ми горчеше първите седмици. Хапвай си ама по малко.

# 560
  • София
Милена, съжалявам за загубата! Пожелавам ти бързо да се събереш и в най-подходящия момент да си имаш здраво бебенце! ❤

Момичета, аз да ви кажа, личи си ми вече. Корема ми е все подут и лицето ми е едно подпухнало. Физиономията ми е някак друга.. От незнаещите никой не ме е питал, въпреки че на работа сигурно ме заподозряха след като веднъж повръщах. Обаче ако някой сега ме попита, няма да излъжа. Чакам само другата седмица БХС и ще кажа на всички. Таткото и той едва едва изтрайва.. Трудно устисквам да не казвам и да не говоря за това. 🤗

# 561
А каква е тази сянка точно? И вие ли сте с хематом?

# 562
Аз утре влизам в 10г.с. и също коремчето ми личи, мисля, че повече е подуто от задържане на храна отколкото от бебчето.. Но дънките си не мога да закопчея, старая се да нося по-широки рокли и такива дрехи, които не очертават. Все още никой не е заподозрял от тези, които не знаят, но понеже съм слаба принципно мисля, че щръкне ли този корем, ще е много видно, че не е от преяждане. Grinning

# 563
Аз винаги съм си имала коремче, но сега е много по- подуто все едно съм в 4ти месец, колежките на работа ме гледат подозрително и намекват,  а аз се правя на луда и нищо не казвам, нямам търпение да мине още малко време и вече да споделя и да спра да се крия

# 564
И аз още си трая, въпреки че ми личи. Но така или иначе бях качила 4-5кг преди да забременея и се оправдавам още с тях, ама то и никой не ме е подпитвал. Не съм качила кг засега, обаче ми е толкова подут корема, все едно съм в 5ти месец, а не в 11г.с. Нямам търпение за БХС след 2 седмици, много ми е интересно дали ще се разбере пола. Чета на доста места, че се вижда на ранния скрининг и тръпна в очакване.

# 565
Здравейте на всички бъдещи мами! Чета ви от доста време, но не смеех да пиша. В 8 седмица съм, корема ми е доста подут и ми личи, защото съм слаба по принцип. В петък чакам прегледа за да чуем ❤. За сега знаят само родителите ни и сестра ми. Не мисля да казвам докато не мине БХС. Успех на всички в групата!

# 566
Здравейте мами!Днес видяхме сърчице, но и тази притесняваща сянка до ембриона.Казаха ми 2 седмици да лежа вкъщи и да пия ношпа и утрогестан.За болнични гинеколога ме прати  на ЛК да ми даде за нещо друго, защото е рано той да ми дава и нямало да ми стигнат полагащите се до края.Много съм притеснена и объркана в същото време, защото смятам, че когато си в риск не трябва до имаш притеснения и спънки относно болнични и т.н. Някой с подобни проблеми? Моля за съвет от по информирани.
Тази сянка, ако е отлепяне - аз имах такова с първата си бременност. Още в 5 г.с. бях в болница на системи за задържане. След изписването продължих да пия прогестерон и но шпа дълго време. Но моето отлепяне беше много. Сянката беше много повече от тази на снимката.

# 567
Струва ми се че е ниска, нормалната не е ли 37
Съжалявам за загубата. Нормалната температура е 37 "отвътре". Зависи как си мерила, но под мишницата е нормално да е малко по-ниска - 36.7.
А ако използваш термометър за чело, понякога не са много точни. Аз го ползвам нашия само да каже "под 38/над 38".

# 568
Здравейте момичета, снощи прокървих във 8+5 г. с. Отидох по спешност при доктора и останови, че сърчицето е спряло и бебчето е мъртво. Следва утре да постъпя да ме изчистят. Интересува ме някой да е преживял това и дали от хурург или аг се прави процедурата и нещо повече като цяло за това което ми предстои. Благодаря.

Здравей, Миглена, много съжалявам за загубата ти! Съчувствам ти! От кой град си? В държавните болници, когато е малка седмица, се извършва кюретаж/абразио/. Влизаш в болница по клинична пътека за 3 дена, нищо не плащаш, освен ако не искаш да се извърши мигновенно, тогава се заплаща, но не знам колко. По принцип държат да се извърши абразио дори плода сам да е паднал, за да се изчисти добре матката. Самата процедура е безболезнена, защото си под пълна упойка, и става буквално за 30 Мин., заедно със събуждането от упойката. Остава само травмата, но с едно ново бебче след 2-3 месеца, ще притъпиш болката. Гледай напред, бъди силна и вярвай, че скоро и ти ще гушкаш твоето бебче! Успех! ❤

# 569
Здравейте момичета, снощи прокървих във 8+5 г. с. Отидох по спешност при доктора и останови, че сърчицето е спряло и бебчето е мъртво. Следва утре да постъпя да ме изчистят. Интересува ме някой да е преживял това и дали от хурург или аг се прави процедурата и нещо повече като цяло за това което ми предстои. Благодаря.

Привет Sad ,
вчера при мен се случи същото и преминахме към медикаментозно прекъсване. Аз съм в 7 г.с. + 3....
Утре сутрин трябва да изпия последното хапче....
Бог напред и ние след него...

Общи условия

Активация на акаунт