Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 37

• 69 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Моят прием на вода се променя с приема на сол - повече сол, повече вода съответно. Аз като зяло не съм от много пиещите и не се наливам насила.

# 541
А, моето наливане не трябваше да прозвучи като нещо насила. Ама в жегата си ми се пие повече, съответно тогава пък увеличавам и солта че иначе не ми е комфортно някакси ако само водата вдигна.

# 542
Аз се чувствам перфектно в жегите, щом включа електролитите. А иначе вода пиех, като камила, след пица или паста.

# 543
  • София
Аз посещавам тоалетна по 3-4 пъти през нощта, понякога повече.
Нямам диабет или ИР.
Днес за пръв път изследвах гликиран хемоглобин - 5.1 при норма 4.8-5.9

# 544
Бъбреците ти как са? Толкова често ставане през ноща, не е добре.

# 545
  • София
Нямам причина да смятам, че имам проблем с бъбреците.
Обяснявам си го с многото вода, която пия през целия ден, вкл. вечер.

# 546
А как успяваш да се наспиваш с толкова често прекъсване на съня?

# 547
  • София
не ми се прекъсва съня, заспивам моментално след вс-то.

# 548
И аз съм имала такива моменти. Дори след 8 месеца след започване на режима, но отминаха.

# 549
И аз съм така. Нали съм на Зоната и след късното кисело мляко поне веднъж ставам. Но предимствата на режима са несравними с един недостатък. Въпроса е да действа.

# 550
И аз съм така. Нали съм на Зоната и след късното кисело мляко поне веднъж ставам. Но предимствата на режима са несравними с един недостатък. Въпроса е да действа.

Ядеш ли плодове, като си по Зоната? Как ти влияят? Аз съм фенка, но не чак с толкова много плодове, но ми се струва, че има положения, при които инсулинът ще е висок с тези чести похапвания и плодовете. Иначе знам, че за диабет действа.

# 551
Чувствам се страхотно. За няма два месеца съм свалила над шест килограма. Бодра съм, спя по 6 часа на денонощие и съм свежарка. Нямам пъпки, торбички под очите.
Ям плодове от зелената зона, но до обяд. На обяд и вечер съм на салати. Това е моето хранене.
Изследвания не съм правила още, планувам да изследвам кз, инсулин и Хома индекс към септември.

# 552
Явно нямаш глюкомер, определено ми е интересно какви са показателите. Пиши, като направиш изследванията.

# 553
  • София
От известно време имам много неприятни крампи на краката, но не точно като крампите по време на бременност (когато прасеца примерно ми се схващаша и с масаж се оправяше), а болезнено ми се схваща сякаш костта или сухожилието (такова е усещането). Много болезнено, често сутрин рано, но снощи в 2 през нощта и беше ужасно - ставах да се раздвижа и се чудех как да се наместя в леглото.
Дали има връзка с режима, повече вода да трябва да пия през деня?

# 554
  • София
За крампи се ползва магнезий, по-добре за мазане.

Общи условия

Активация на акаунт