Ситуацията при нас - Антончо стана на 6м наскоро. Започнах да го захранвам преди 3 седмици, но сме до под кривата круша. Ял е 5-6 неща и то по 30-40гр на ден макс. Толкова бавно върви, че нямам никакъв ентусиазъм с това захранване. Кърмя го още на поискване. Заместено хранене скоро едва ли... Вода давам, пие малко, повече време прекарва да си играе с шишето. Обмислям да му взема преходна чаша, но още не съм харесала модел. Все така спи при нас, буди се по веднъж да яде, но като цяло не се оплаквам. През деня спи 3 до 4ри пъти. Обаче от емоции натрупани през деня или пък преумора доста често трудно заспива, особено вечер. Плаче, стряска се и трябва да го гушкам и нося понякога. Случва се и нощем да се събуди с пронизителен рев, от който после аз с часове не заспивам. Дано го израсте скоро, че изпитвам ужас като стане време за лягане вече.
Дух мисля си, ако изследванията са ви в норма и наддава, не се мъчи и притеснявай. Нека се запознава с храните и да си пие и млякото. Може да не е готов за по-големи количества още.