Нашите second hand находки - тема 44

• 95 829
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Mostly in my mind
Браво за находките, момичета. Страхотни са!

# 646
  • София
Чантата е много хубава и ми се струва от естествена кожа.

От къде купувате детски обувки? Нали ги спряха, за съжаление. Като знам колко бързо се израстват, много бях доволна от ВУ. Много качествени обувки съм купувала за без пари, нови или почти неносени, но няма вече.

# 647
  • Пловдив
Детски обувки има във Фрея Пловдив. /не знам дали веригата има магазини в други градове/.

# 648
  • Карлово
И аз най-после харесах едно пуловерче кашмир, за 1,90 лв., синичко без фитилчета. Само трябва да внимавам с прането.

# 649
  • Sofia
В Мания /ВМА/отново има обувки.

# 650
Днес занесох една торба дрехи в Мания на Димитър Петков, но там ми казаха, че вече не дават талони за отстъпка. Не знаех, че само приемат ....

# 651
  • Варна
Чантата е много хубава и ми се струва от естествена кожа.

Благодаря! Честно казано не мога да преценя, но е мека. Аз като гледах в сайта им подобни модели, че то 90% над 100 евро.

# 652
Някой знае ли от Ремикс за колко време обработват върнати дрехи? Интересува ме кога мога да очаквам пари във виртуалния портфейл.

# 653
Днес занесох една торба дрехи в Мания на Димитър Петков, но там ми казаха, че вече не дават талони за отстъпка. Не знаех, че само приемат ....
От няколко месеца е така

# 654

Ето тези обувки взех днес на бебка Simple Smile

А тези за мен , и двата чефта чисто нови:)
От кой магазин са? Колко излязоха бебешките?

# 655
Някой знае ли от Ремикс за колко време обработват върнати дрехи? Интересува ме кога мога да очаквам пари във виртуалния портфейл.
До 2 седмици от момента, в който ти изпише, че са върнати. Следи на сайта в акаунта си. Или се обади и ги попитай.

# 656
Този срок не е ли,  ако ми ги връщат по банков път? За виртуален портфейл пишеше, че сумата се прехвърля веднага след обработка на връщането. Та, затова се чудя колко продължава въпросната обработка?

# 657
Най- добре се обади да ги питаш

Намерих си черен безшевен сутиен Триумф за 3лв. Малко ми е тясна подгръдната, но ще го мисля
И два чифта бикини от органик памук за детето за 4лв общо

# 658

Ето тези обувки взех днес на бебка Simple Smile

А тези за мен , и двата чефта чисто нови:)
От кой магазин са? Колко излязоха бебешките?
От Пампо Бургас , 5 лв излязоха чисто нови Simple Smile

# 659

Намерих си черен безшевен сутиен Триумф за 3лв. Малко ми е тясна подгръдната, но ще го мисля
И два чифта бикини от органик памук за детето за 4лв общо
Купи си удължител за сутиен

Общи условия

Активация на акаунт