Нашите second hand находки - тема 44

• 95 859
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,днес си взех тези ботушки за работа само за 4.50 паунда
Марка George,на Асда,харесвам ботушите им,имам си едни мои,които поръчвах от сайта им,но са ми неудобни за работа,защото са с ток.

# 631
Не ми е ясно нещо в този ценоразпис.Как така кг. е 10лв.,а за 100грама цената е 0,80?
Вчера се наврях в магазин ''Желание''.Тъкмо си мислех какъв боклучарник е и видях готино половерче Esprit.Цената 1лв. за четири броя.Open Mouth Помислих си,че ще си тръгна с една дрешка за левче.Ами без ровене харесах още три блузи.Нищо не е демоде или развлечено,смотано.Такова чудо не ми се беше случвало.Бързо си излязох с покупките.

# 632
  • София
Честити, кажи къде е този магазин?

# 633
Силвър, гледай цената отдолу и аз се бях заблудила така, но като се вгледаш цената на кг е под линията.
Магазини Желание има покрай женския пазар (мисля 3 броя) и по Пиротска малко под пазара Димитър Петков в посока център.

# 634
Тази седмица врътнах и аз една обиколка, че отдавна не бях. В Манията верно беше боклучарник. С 300 зора си изрових една туника от бебета Алпака, която беше метната в мъжкото. А в Шика беше още по-трагично. Имаше хубави кожени боти маслено зелени, но греда - големи ми. Взех едно перде, че ми хареса и на детето ръкавици /вълнени и подплатени/, една от които търсих половин час в купчината. Та, почти пълно разочарование.

# 635
При нас положението е... трагично във всички втори.

# 636
  • Sofia
Минах днес през Мания ВМА ,за да потърся евентуално в зала Б едни дрешки ,които харесах на зареждане в А,но ми бяха скъпи.Там ги нямаше,но едното нещо си беше пак в А.
Значи не махат всички дрехи ,a си седят по няколко седмици там 🤨
Имаше доста нови неща с етикет.
Взех си елек,клин,риза,шал...и едно странно полуполо от Лова,като наметка без ръкави,на Monki,доста му се чудех,не ми се даваха 15лв.,но видях ,че са по 50-60€ и го взех 🙄

# 637
При нас положението е... трагично във всички втори.
Аз ходих миналата седмица  на Манията също не бях очарована ,но си взех един пуловер да не излизам празна .

# 638
Благодаря ви!
Много ми е трудно да си намирам сутиени поради разногледите ми с*с* Simple Smile След операцията не нося такива с банел и много трудно намирам такива без банел.
Лекарката ме попита  как си намирам сутиен. Нямаше как да ѝ кажа истината от къде ги купувам Simple Smile

Живея в Германия,тук на почит са частните бит пазари(flohmarkt).Правят се в училища..градини..църкви,паркинги на стадиони,по квартали и поляни..където се сетиш!
Разбирам те..но няма от какво да те е срам!
Свръх призводство на боклуци.Купувам пуловер за 50 евро,на първото носене все едно съм го извадила от кофата(на топчета стана,"бие" ток).
Като бях в лятото в  Бг си купих яке на Coachза 5 лв.И съм се похвалила😄на всички дружки!

# 639
Ами то си е за хвалба.Аз защо луднах по тези магазини и се хваля навсякъде с много изгодни покупки?Simple Smile
Голяма мечта са ми такива чужбински битаци,но не съм попадала на свестни.2-3 пъти гледах,но по-скоро бяха като
олх,скучни безинтересни неща.
Магазин ''Желание'',в който аз направих бързите и изгодни покупки е на самият женски пазар.От страната на ''Стефан Стамболов'' ляв тротоар (посока ''Сливница''),на ъгъла със ''Симеон''.

# 640
  • София
Този пуловер Ралф Лорън от Мания Дружба
Скрит текст:
Чакам и едно сако от онлан магазина им.
Иначе нищо не си намирам, освен шалове. Колекцията расте ли, расте...

# 641
  • Mediterraneo
И аз пообиколих малко втори употреби, че се бях затъжила. Ужас на квадрат! Или пълни боклуци, или егати цените. Само един шал си взех за 2 лв. Разглезила съм се определено от цените по намаленията тук. Чисто нов памучен пуловер ми е 5 евро, в една ВУ ми излизаше 16 лв, носен...

# 642
Според мен и короната има пръст.Потреблението  е доста свито.Масово хоум офис...какво да купиш,като няма къде да го носиш.

# 643
  • Варна
Аз днес след работа пак влязох в Хуманата на Тракия.

- шал

Имаше и един на Vogue, обаче не знам защо не го взех, доста шалове имаше. На Vogue, ако не се лъжа беше млечнобял.

Забърсах и една чистак бърсак нова чанта на Campo Marzio. 12 лв. Но наистина е чисто нова. Проверих марката в нета излизат ми от сайта им някакви чанти по над 100 лв. Не знам маркова ли е, не съм чувала тази мярка друг път, но пък ми хареса, а и е нова.

# 644

Ето тези обувки взех днес на бебка Simple Smile

А тези за мен , и двата чефта чисто нови:)

Общи условия

Активация на акаунт