Нашите second hand находки - тема 44

• 95 904
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Имам една тениска с Мики Маус, ако изскочи от някъде детска, много ще ми е гот.
Иначе много се радвам на герои от моето детство - днешните не ги разбирам 😂

# 571
  • Sofia
Вчера от Мания ВМА тези боти за 27лв.

Много топли и леки,но не ми допада горната лъскава част и ще направя опит да ги боядисам 🤨
Да станат като тези

И тази странно закопчаваща се много тънка блуза/жилетка на Атмосфера за 9лв./с грозно копче,което ще подменя😁/,още не съм я мерила да видя как ще ми стои...така импулсивно купувам и после не се харесвам обикновено 😤

Имаше от “грозните”Коледни пуловери .
Този ми хареса,но не го взех,с герои от  любима детска книжка от детството 😍

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 19:10 от Doli

# 572
Doli честито,със здраве да си ги носиш!Не ги боядисвай,така са по-интересни.Аз бях мин.сряда,не ги видях.Все щях да ги запомня,защото са нестандартни.Тогава уж втори ден на зареждане,в лова нямаше нищо.Честно казано,останалото изобщо не ми се струва изгодно.Половери,каквито има в ХМ и теранова,в манията се доближават по цени в първите дни на зареждане.Аз продължавам с шаловете.Това ми попада,няма друго.Този е голям Jacques Rollet.Може да се ползва като парео.Моят е бял,а цветята са същите.Взех и един 100% кашмир,''скучен'' светлокафяв.Май е замислен за мъжки,но вече с небинарните хора,всеки ще си носи каквото му идва отвътре.
https://www.1stdibs.com/fashion/accessories/scarves/jacques-roll … arf/id-v_2514153/

# 573
  • Варна
Последните ми придобивки от Хумана. Блуза на Motivi и италиански пуловер от вълна, Ангора и мохер.

# 574
Дънковото якенце, което има ватичка и е перфектно за пролет-есен.  Ново е. Беше с етикет 35 лв, но вчера имаше 30 % отстъпка и ми излезна 24,50 лв  Simple Smile  Много си го харесвам  Simple Smile . Пухът  се сваля.

# 575

Този ценоразпис дали е актуален за Мания Пловдив в Тракия?

# 576
Това са цените на мания аутлет, ако тази в Пловдив Тракия се води аутлет трябва да са същите Simple Smile

# 577
Здравейте, магазини Humana струват ли си ходене? Никога не съм влизала...

# 578
На Хумана дрехите са по-подбрани и по-подредени от на Мания, но и по-скъпи. В последния ден преди зареждане е 1 лв. за брой. Харесва ми дори подреждането по цветове и материи - удобно ми е и не са нагъчкани дрехите една в друга, а вадят нови всеки ден по малко.

# 579
В петък минах набързо през Мания и от зала А си взех тези боти на Вагабонд, нови и много топли. Имаше намаление -30% на всичко и излязоха 24лв, много добра находка са ми, направих си бърз Коледен подарък.
Скрит текст:

# 580
ЧУдесни са,честито!От коя мания са?Аз от сума ти време нищо не мога да си харесам.Е,да имам 2-3 блузки,но нищо уау.В ''Хумана'' на Сливница минах вчера.Имах 30% намаление,но и там нищо не ми допадна.

# 581
ЧУдесни са,честито!От коя мания са?Аз от сума ти време нищо не мога да си харесам.Е,да имам 2-3 блузки,но нищо уау.В ''Хумана'' на Сливница минах вчера.Имах 30% намаление,но и там нищо не ми допадна.
Бургас, Меден рудник
Там винаги съм намирала много добри неща,  особено и в четвъртък, когато кг е на 3лв. Далече ми е, но винаги като имам възможност го посещавам.

# 582
  • БГ
Здравейте, някой да има код който няма да използва за онлайн магазина на Мания? 🤗

# 583
Бургас, Меден рудник
Там винаги съм намирала много добри неща,  особено и в четвъртък, когато кг е на 3лв. Далече ми е, но винаги като имам възможност го посещавам.

Аз от Трапезица едни на Vans 😋. Чисто нови бяха почти Simple Smile

# 584
На малката фръцла - Майкъл Корс пухенка. Снимката е от нета.

Общи условия

Активация на акаунт