Нашите second hand находки - тема 44

• 95 904
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Добре сте си в Бургас с новите обувки.Тази година в София е много зле откъм обувки и чанти.Преди имаше избор,дори да не ти трябват,позяпаш.Случвало се е да купувам само,защото са ми харесали,без нужда.Затрупвала съм се преди години.Сега скука.Днес най-сетне взех нещо.Много приятно,спортно горнище на ХМ и шал Ehiemsee.Шалът е от ловнаходки.

# 586
  • Sofia
В Мания ВМА вчера имаше доста кашмирени дрехи в зала А,видях и един мъжки лoден на Boss,100%кашмир...много неща си харесах,но идваха тежки и скъпи...ще ги чакам др седмица в зала Б 🤑
Взех си само един пуловер на S’Olivеr,за 17лв... после малко ме беше яд ,обикновено не давам толкова..😏

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 16:19 от Doli

# 587
  • Stuck in a moment
Това са ми находките от преди седмица от Хуманата - две малки чантички, колкото за телефон и  2-3   малки неща, и блузка на точки.

Нещо не можах да завъртя последната снимка през опциите от тук...
Иначе вчера минах, всичко беше на левче, но беше доста обрано следобед. Взех си манто, което едва закопчавам на ханша, но тъй като много се харесах с него, като за един лев, ще го нося разкопчано Wink : D

# 588
  • Пловдив

И за мъжа

# 589
Не знам кога ще си оправя програмата за качване на снимки.Не пиша  от телефон и не мога да покажа снимки.От лова взех уникална рокля ''Desigual'',но не от памучните демодета,дето още ги търкалят в находките.Много елегантна,нищо общо със старите модели.Никъде няма логото (освен на вътрешните етикети) и типичните за марката цветни кръгове,тип мандала.

# 590
Все нещо не ми остава време напоследък за лов на находки по вторите. В петък ходих до Мания Красно село и абсолютно нищо не си харесах дори и да пробвам, а уж беше ден на зареждане. Някъде виждали ли сте дълги зимни якета? Много си търся такова, но все не намирам никъде. 

# 591
  • Stuck in a moment
Не знам кога ще си оправя програмата за качване на снимки.Не пиша  от телефон и не мога да покажа снимки.От лова взех уникална рокля ''Desigual'',но не от памучните демодета,дето още ги търкалят в находките.Много елегантна,нищо общо със старите модели.Никъде няма логото (освен на вътрешните етикети) и типичните за марката цветни кръгове,тип мандала.
Много искам да я видя.
Наистина, по магазините са все тези с кръговете и са доста изтъркани вече като десен. Всеки ги разпознава.

# 592
  • Mediterraneo
Всъщност Десигуал отдавна не правят нещата си с мандала( и да има, е рядкост), но е очаквано по ВУ все още да се търкалят такива Simple Smile

# 593
  • Sofia
Не ги харесвам шарениите им...доста съм виждала от тях във ВУ

# 594
Цитат
Много искам да я видя.
И аз много искам да ви я покажа,както и шаловете (на път съм да направя колекция) и ъговете.Така само да пиша и да давам линкове не е интересно.На роклята дори и линк не можах да намеря.Много е интересна.Днес минаха на ново зареждане в халите,само лова разгледах,нищо.Обувки и чанти,много,много зле.

# 595
С риск да получа подигравки отново за пазаруването си в магазини втора употреба, ще споделя, че днес за 2 лв взех такъв сутиен. Чисто нов !

# 596
Пий, това си е 100%-ова находка! Честит и да си го носиш с удоволствие.

# 597
Що пък подигравки за пазаруването ВУ? Не само пазарувам и се обличам изцяло оттам, ами и не го крия. Вярвам, че помагам за опазването на околната среда и бюджета си Blush

# 598
Че защо, бе Пийк? В точната тема си, пък който има табута ... да си ги има. Аз редовно си търся сутиени и ако има нещо качествено взимам. Дори и гащи съм взимала, верно скулптуриращи, ама гащи. 
Триумф за 2 лв, ми екстра ... носи си го със здраве!

# 599
Като се оперирах и дадох 90 лв за сутиен ме заболя сърцето. Та този като го видях направо не го бавих да го мисля Wink
Мъпет маг в много гаден магазин ама понякога изскачат разни неща. Честно казано, напоследък съм намалила ровенето. То и там стана скъпня , а качество.. нулево.

Общи условия

Активация на акаунт