"Порталът" - тема 2

• 35 938
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Никакви изненади и хубав финал.

# 586
  • София
И на мен, исках да видя и Джингиби като остарял Simple Smile

# 587
  • София
еее, нали уж до 22:40 ч. :о

Сава не приличаше на убиец, определено ни изненадаха. Добре поне, че не бе мъжът и (че него го отписах незабавно) или абсурдното да е Ани.

Иначе като цяло имаше щастлив край бих казал. Не захаросан, а хубав, задоволителен. Simple Smile

# 588
Адмирации на БНТ за разкошният филм/ сериал.
Чаках всеки епизод с нетърпение и много ми допада чувството за хумор на сценаристите.

# 589
Не не не не не не не и моят Савич. 😭😭😭

# 590
  • София
Хубав последен епизод.
Много съм доволен като цяло от сезона. Адмирации за БНТ и в частност на целия екип на сериала. Simple Smile
-
8.0

# 591
Горкият Сава как не получи херния да я носи тази 180 см жена. 😮

# 592
Мен най ме впечатли, че Вуйче му се опрашва младичко. Joy Пусти нагон. Непреходен.
Да се върна вика, да науча Барахарска на туй онуй, пък и тя там вика е девойче. Joy

# 593
Гадове ! Епизодът изобщо не беше двоен !
Чувствам се като прелъстена и изоставена Imp
Познахме ,че Крум  яко ще си  разбърка живота .
За Жана изобщо не ми пука , каквото е търсила - намерила го е . Не очаквах ,че Савич ще има топки да го направи , явно контрабандата е била доста сладка .

Много добра българска продукция !

# 594
Интересен финал, хареса ми, въпреки че не познах убиеца, но аз съм почитател на изненадите, силна макар и епизодична роля на Борис Луканов. Сериалът ще ми липсва, определено.

# 595
Изклчително съм доволна от ПОРТАЛЪТ,  последният епизод си беше КИНО.
Адмирации за Велислав Павлов, страхотна игра с всички и с Лолова и с Мария Стефанова и с Мутафов и Луканов.......
Писмото към леля Зорка направо ми беше съдбовно, всичката обич и топлота, събрани в няколко реда Heart

Браво на МИРАМАР, че събраха такъв екип от актьори и сътвориха нещо успешно!!!

# 596
И на мен много ми хареса финалът. Хареса ми това, че намесата на Крум не остана безнаказана.
Великолепна игра на всички, а Татяна Лолова ме изпълваше с умиление, възхита и тъга, че си отиде..
Много фино и елегантно направен сериал. С чудесно чувство за хумор, с много красиви картини, с внимание към детайла.
С удоволствие ще го изгледам като един шестчасов филм.

# 597
Мисля,  че беше добър финал. Но ще ми липсва филма. Ще  си гледам пак сериите в тубата. Лека  вечер  и до нови срещи.

# 598
Тежко ми е, че Сава имаше такава незавидна съдба... Но хубавото е, че Крум ще си работи по професията отпреди 40 години. 😁

# 599
Хубав и приятен филм.Страхотна игра на актьорите.Нека се правят такива филми.Не ме натоварва отрицателно."Пътят на честта"само трябва да се учи откъм сценарий и подбор на актьори.

Общи условия

Активация на акаунт