"Порталът" - тема 2

• 35 938
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Бащата на Крум като възрастен беше много неприятен .

# 616
  • София
Хм, имам чувството, че са изрязали нещо от “двойния епизод”. Не видях сцената, на която Стефания Кочева е “плакала” 🤔

# 617
  • гр. София
Здравейте, ще може ли някой накратко са разкаже финала? Аз умишлено не гледах 5 и 6 епизод, мисля да гледа в всички, но ми е любопитна развръзката.

# 618
Бащата на Крум като възрастен беше много неприятен .
Да. Човека си скъса **** да направи така, че да има баща , да е жив и накрая като му отвори вратата вместо да се зарадва на синът си, той го захапва. Ясно ми е, че той не е наясно и така нататък, но можеше да се покаже, че баща и син са близки, мили един на друг. А то- баща мрънкало

# 619
Да, бе, Крум го гледа с влажен поглед на болно теле, а тате му: За ко си дошъл, бе?!
Joy

# 620
Кой баща посреща така синът си??

# 621
Кой баща посреща така синът си??
Баща, който е бил отдаден на работата си, изобщо не е поглеждал децата си.
Който се е възпроизвел само защото така трябва.
Има такива бащи. И сега.

# 622
Предполагам, че е така, но то чужд човек да беше звъннал на вратата, по радушно щеше да бъде посрещнат. Малко трябваше да посмекчат отчуждението според мен.

# 623
  • София
Крум е израстнал без баща.
Дали мъртъв, дали вечно отсъстващ и отчужден - не че е съвсем едно и също, но понякога почти е.
Логично беше да не са близки.

# 624
Според мен си беше точно на място отчуждението. За да се покаже, че няма как всичко да е идеално и да не е захаросан краят.

# 625
И аз така мисля. В информацията, която Крум намери за новото си аз май беше загатнато, че не е в добри отношения с баща си.  Причините затова може да са от двете страни, не само от бащата. Наистина щеше да е много захаросано, ако всичко беше прекрасно.

Аз съм относително доволна от филма общо, както и повечето писали преди мен. Беше приятно за гледане, ретро моментите изглеждаха достатъчно автентични, въобще, допадна ми.

# 626
И според мен отчуждението беше на място.  Hали го затнаха преди това - издънка на фамилията, от 30 години живее и се развива далеч от семейството. Kрум попита защо пък да не е близък с баща си, а вуйчото отговори, важното било  че е жив и здрав и ще се разберат.

# 627
  • София
В статията, която Крум четеше, пишеше че е издънка, че е разочарование за полицейската фамилия. Предполагам двамат с баща му са били в конфликт.

Хм, имам чувството, че са изрязали нещо от “двойния епизод”. Не видях сцената, на която Стефания Кочева е “плакала” 🤔

Имаше тамън две такива сцени. Когато майката на Крум се срещна с Джингиби и когато Крум пишеше писмо на леля Зори.

# 628
Да, де, разбирам, че са отчуждени, но сцената беше все едно свидетел на Йехова е звъннал посреднощ да предлага посвещение в  "божието слово", а на домакина му идва да го изгърми в божествената мутра, че му разваля съня и рахата. Joy
От друга страна, разбирам, че сцената е засилена, за да разберем от първата минута, че са отчуждени и да не ни се разтягат локуми в тая посока, както и да не остане никакво съмнение спрямо отчуждението помежду им.

# 629
Имаше тамън две такива сцени. Когато майката на Крум се срещна с Джингиби и когато Крум пишеше писмо на леля Зори.
Трогателен беше и моментът, когато четеше информацията за Aни.
Искам да изслушам "Cветът е за двама" на езика на любовта Joy

Общи условия

Активация на акаунт