"Порталът" - тема 2

• 35 935
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Когато се заговори, че Порталът започва да се снима, аз знаех, че Свежен Младенов ще играе, може би много ми се искаше, и не приемах друга вероятност. 😁
И странното тук, което се случи. Когато видях онази снимка на Геро, черно бялата, веднага го познах, но в ума ми възникна едно име: Веселин Анчев, и не излезе оттам. Знаех, че и той ще играе във филма. Потърсих го, видях кой е Веселин Анчев. И като дадоха още съвсем първите кадри от снимките, и той насреща ми, и аз в ступор. 😁

# 676
  • София
Обаче на мен Савата не ми е добре защитен образ / Кобрети, не ме яж Joy/
В началото го даваха влюбен в Жана Янева, оправдаваше връзката си пред Блага с евентуално дочуване за антиките от нейна страна. Сякаш той се интересуваше от Жана, а Блага - от антиките.
В крайна сметка я уби хладнокръвно - дори Жана не го заплаши или унижи качествено Wink
Тази сцена беше слаба.

# 677
Слаба, защото нямаше време за повече, заради романтичните отклонения на двамата главни.
Абе имах аз предчувствие, че ще стане като в Откраднат живот.
И във фъкбук съм го казала: неговият образ и този на Жана нямаха плътност. Стоят ми като комиксови герои. Не живи.. 😢

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 17:52 от Кобрети

# 678
прекалено много екстаз и суперлативи за един сериал, който най-много може да се определи като "става за гледане".  нито сюжет, нито игра... единствено заигравката с ретрото им признавам за много добра "кукичка" за налапване от потенциални зрители.
Всеки има право на мнение, но в този случай не виждам какви забележки бихте имали към актьорите. Очевидно сюжетът няма как да е по вкуса на всички, но актьорската игра в този сериал беше на страхотно ниво, повечето актьори бяха брилянтни.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 20:42 от Yo_Ana19

# 679
Поне се чуваше какво се говори и се виждаше. Актьорите нв фъфлеха. Я по някои сериали само силуети и ломотене някакво с шепот. Тук всичко видях и разбрах.

# 680
  • София
Аа, зависи от телевизора Joy
Като гледам през линковете на Mari_Mar със слушалки  - всичко си чувам Wink

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 18:57 от almadji

# 681
На мен не ми хареса как играеха повечето, Геро виждам че е допаднал на много хора, но според мен си беше в неговия си образ, който си поддържа като водещ на разни предавания, Джулия Бочева също е неубедителна актриса, повечето бяха доста изкуствени, всъщност единствената, която бих определила като наистина добра, беше партизанката. Имаше присъствие тая актриса.

Но все пак критериите ми много са се снижили след толкова години сериали на ниско ниво и ми хареса. Най-вече защото ми стана интересна историята и исках да разбера какво ще се случи, по същата причина ми хареса и Дяволското гърло.

Да се чува ясно какво говорят е много голям плюс, аз от много нови български филми съм се отказала по тая причина. Simple Smile

# 682
На мен Дарин Ангелов ми е много театрален, Геро ми е бил винаги непоносим, не разбирам какво толкова го величаят и лансират навсякъде. Джулия Бочева не можа да ме убеди като актриса, и особено с този мяукумяку глас.
Сава недоизграден образ, претупан, да не би случайно да блесне Свежен Младенов и да засенчи някой от главните изпълнители. Всеки път едно и също. 🥴

# 683
На мен също не ми хареса играта на много хора. Двете млади жени бяха направо зле.

# 684
  • София
Скрит текст:
На мен Дарин Ангелов ми е много театрален, Геро ми е бил винаги непоносим, не разбирам какво толкова го величаят и лансират навсякъде. Джулия Бочева не можа да ме убеди като актриса, и особено с този мяукумяку глас.
Сава недоизграден образ, претупан, да не би случайно да блесне Свежен Младенов и да засенчи някой от главните изпълнители. Всеки път едно и също. 🥴

Предполагам, че и сама не вярваш в това, което си написала Simple Smile.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 21:19 от rosi_ta

# 685
На мен също не ми хареса играта на много хора. Двете млади жени бяха направо зле.
Много слаби актриси...

# 686
Много слаби актриси...
Тази Жана особено. С тъпото цигаре, толкова изкуствена и нелепа. Освен това има спешна нужда от ножица на чаршафа на гърба си. Обожавам дълги коси, но тази е прекалено самодивска и детска.

# 687
  • София
“Порталът” през погледа на “Площад Славейков”:
https://www.ploshtadslaveikov.com/dalgo-shte-se-vrashtame-prez-p … rtala-na-vremeto/

# 688
Даа, голяма мъка- не показали съдбата на Чичо, героят на всенародния любимец Геро..

# 689
На мен тази Стефания ми е неприятна по принцип, мисля, че за първи път я гледах в един стар сериал с Велислав /Отплата или нещо такова, хубав беше/ и още тогава не ми хареса.
После и в Столичаните ми беше много дразнеща.
Джулия Бочева ми беше непозната, само като име я бях чувала от темите за Маскирания певец, тя беше една идея по-добре, но пак мисля, че можеше и по-добър каст да направят.

Лора Христова, която се появи в началото /Юлия от Братя/, мисля, че щеше  да пасне много добре в образа на Жана.

Общи условия

Активация на акаунт