Страх от обвързване

• 13 757
  • 542
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Неве, пропуснала си селективните донорски банки на как да го кажа... качествен материал.
В България също има, гледала съм, но е доста, доста скъпо.

# 136
Неве, пропуснала си селективните донорски банки на как да го кажа... качествен материал.

Ми то кой знае и там ква бюрокрация е? Един донор - сто секретарки, лаборантки, ейч-арки, пи-арки, психоложки, началнички отдел и звено, президентки и вицепрезидентки...

Колкото и да е качествен материала, като се приспаднат разходите за мениджмънт, един сперматозоид сигурно златен излиза.

# 137
Темата ми в крайна сметка се разви до темата за .... генетичен материал и донорски банки 😆 Започвам да се отчайвам 😆😆😆

# 138
Виж го от добрата страна - получаваш нагледен урок, че за брака и децата ще платиш или с пари, или с четирибуквието си. Избери валута и дерзай.

# 139
  • Paris, France

Не е по-скъпо от здравето ни. Стар баща увеличава рисковете от диабет през бременността с над 18-34%, от прееклампсия двойно. Рискът от прееклампсия се увеличава и когато бащата е дебел, не само стар. Рискът от смърт на майката също скача.

https://www.contemporarypediatrics.com/view/older-fathers-linked … regnancies-births

Всички банки са в някаква степен селективни и изследват за инфекции и някои аномалии. В тези, в които изследват за по 1000 генетични мутации материалът не е евтин, да. Проблемът е, че често изследват самия донор, а не сперматозоидите му. Донорът си е читав, но с възрастта в спермата има все повече зле копирано ДНК. IQ-то няма значение. Наследява се основно от майката.

Темата ми в крайна сметка се разви до темата за .... генетичен материал и донорски банки 😆 Започвам да се отчайвам 😆😆😆

Я започни да излизаш да танцуваш и купонясва и всичко ще се нареди.

# 140
  • SF
Ох, някои постове са много неприятни. Злобни, вулгарни, обещаващи крах, провал... Сякаш не ги пишат млади жени.

# 141
Ох, някои постове са много неприятни. Злобни, вулгарни, обещаващи крах, провал... Сякаш не ги пишат млади жени.

Много вероятно наистина да не ги пишат млади жени Wink

# 142

Аз ги игнорирам тези постове. Съветвам и дамите, които четат темата да го правят.

# 143
Есме, хич не сме млади...Невена е на 50 на 40...то реалността си е бая вулгарна..

# 144
Есме, хич не сме млади...Невена е на 50 на 40...то реалността си е бая вулгарна..

Всеки сам избира своята реалност и до голяма степен я създава. Ако някой смята, че нещо не може да бъде направено, невъзможно е, нереалистично или не би се справил с осъществяването му, да не пречи на хората, които всъщност го правят.

Конкретно по темата, ако някой смята, че моите изисквания са равни на “чакане на принц на бял кон”, т.е. са нереалистични - ОК. Това не означава, че са нереалистични и за други хора....

# 145
  • София

Аз ги игнорирам тези постове. Съветвам и дамите, които четат темата да го правят.

Защото искаш да чуеш потвърждение наратива си - срещам лоши мъже, те не ме боготворят, лъжат ме, разочарована съм и имам страх от обвързване, който те трябва да надскочат, демек да ми се помолят.
Общият знаменател си ти и това не е страх от обвързване.

# 146

Защото искаш да чуеш потвърждение наратива си - срещам лоши мъже, те не ме боготворят, лъжат ме, разочарована съм и имам страх от обвързване, който те трябва да надскочат, демек да ми се помолят.
Общият знаменател си ти и това не е страх от обвързване.

Ако си прочела поне малко от темата, ще знаеш, че не е така

# 147
Конкретно по темата, ако някой смята, че моите изисквания са равни на “чакане на принц на бял кон”, т.е. са нереалистични - ОК. Това не означава, че са нереалистични и за други хора....
Нереалистично е само ако срешнеш 3-ма души и да очакваш един от тях да е принца с коня. Просто трябва да се съобразиш с това как работи света. Иначе шанс и едно на милион си е шанс и съществува съвсем реалистично. Но шансовете се увеличават значително ако работиш и ти по въпроса вместо да чакаш принцът да се появи така случайно иззад ъгъла.

# 148
Нереалистично е само ако срешнеш 3-ма души и да очакваш един от тях да е принца с коня. Просто трябва да се съобразиш с това как работи света. Иначе шанс и едно на милион си е шанс и съществува съвсем реалистично. Но шансовете се увеличават значително ако работиш и ти по въпроса вместо да чакаш принцът да се появи така случайно иззад ъгъла.

Това е така. С такъв коментар се съгласявам. Това е градивна критика, заради каквито пуснах темата.

Не мога да се съглася с мнения от типа “ако един мъж е финансово добре, това му дава повод да изневерява”, “искаш прекалено много”, “търсиш принца на бял кон” и пророчески изблици за котки, съседи и т.н

# 149
Само все пак го има и този момент, че някои не намират принца. Една приятелка на майка ми така го чака ли, чака, сега е към 60. Принц няма. Образована, с хубава професия, изглеждаше доста добре. Да не е имала кандидати, не ми се вярва. Но не са били принцове явно...

Общи условия

Активация на акаунт