Страх от обвързване

• 13 755
  • 542
  •   1
Отговори
# 120
На 18 всички чакаме принца на белия кон. На 30+ трябва да си разбрала, че обикновено идва само коня. 😂 То затова не се ли излъжеш рано, после е мисия невъзможна - възможностите намаляват, а претенциите растат.

# 121
Marilynn08, видяла съм последствията от такива връзки. Майка ми и баща ми бяха така. Аз съм продукт на такава връзка (брак). Не бих го препоръчала. А така също, няма абсолютно никакъв шанс да ми завърти главата, някой мъж, така, както го описваш. Не само, запади самите пари. Парите са неутрално нещо. Те са само един резултат от определени качества. Това, дали ги има или ги няма “говори” за самия човек и качествата му. Искам и да подчертая, че съм имала моменти, в които съм нямала пари и това е било резултат от самата мен и мои действия или бездействия и никой мъж в този момент не ми е казал “аааа няма проблем”. И за мъжете е важно, но малко ще си го признаят.
В поста се твърди хем, че парите са неутрално нещо, хем, че зависят от качества, които определят човека, т.е. - трябва да ги имаш качествата, а съответно и парите. Но понякога парите вървят в комплект с неприятни и неприемливи качества. А и не вярвам, ако имаш чувства към някого, определящи да са парите. Нали затова се събирате - веднъж ти няма да имаш, веднъж той няма да има и ще се подкрепяте. В противен случай ти искаш да имаш мъжки качества и да си винаги "отгоре" образно казано. И като е така - ще привличаш "мекотели". Защото обикновено срещу острото идва вдлъбнато, ако мога така да се изразя... Успех в намирането на подходящия.

# 122
Как да ти кажа, много е хубаво, когато било то дали мъжа или жената е в затруднение другия да прояви разбиране и да е до партньора си в добро и лошо. Идеята е да има взаимност. По този начин доказваш любовта и всеотдайността си. Айде да не съм нападателна, единствено ще кажа-допусни да се влюбиш, може и да ти хареса самия човек. Wink

# 123
Вивиан, ще ти кажа само едно, ако търсиш единствено финансово стабилен мъж, и  отхвърляш  всеки, който има и други добри качества, като доброта,  вярност, отношение към самата теб ,ти никога няма да си щастлива.
Не е важно един мъж колко има  ,дали има престижна професия, дали изкарва повече от теб, а това колко дава за самата теб и колко те цени и обича.
Така съм си избрала мъж, с който съм 20 години в брак. , и далеч не казвам че беше беден или неимотен.  Но гледах повече другите, неща, че се грижеше и ме обичаше и даваше всичко за мен.

# 124
На 18 всички чакаме принца на белия кон. На 30+ трябва да си разбрала, че обикновено идва само коня. 😂
То затова не се седи да се чака какво ще мине под прозореца, а се ходи да се търси Wink

# 125
  • София
Vivian Dream, подхождаш към мъжете - твои потенциални партньори, от една страна - с предубеждения и недоверие, натрупани от предишни твои връзки, а от друга страна - с някакви очаквания, твои планове и изисквания, които трудно биха се съчетали в един-единствен човек. Това прави намирането от твоя страна на партньора - точно такъв, какъвто го искаш - почти непостижимо. Нищо няма да постигнеш така. Остави се на живота, такъв, какъвто е, живей в реалността и подхождай непредубедено и без завишени очаквания. Може би точно тогава ще намериш подходящия за теб.

# 126
А защо не оставите момичето да търси по-богат? Така предпочита, така да постъпи. Wink

# 127
Да си търси какъвто иска, но май същественото в ситуацията е да може да го прецени какъв точно човек е. Нещо ми се струва че им лепи етикети още в началото и очаква после съдържанието да отговаря на залепения етикет. Ама хората са по-сложни от буркан в магазина.

# 128
На 18 всички чакаме принца на белия кон. На 30+ трябва да си разбрала, че обикновено идва само коня. 😂 То затова не се ли излъжеш рано, после е мисия невъзможна - възможностите намаляват, а претенциите растат.

А на 40 котката бяга при съседите Simple Smile

# 129
  • София
А на 50 - и съседите бягат Joy (отнасяйки със себе си и котката) Blush

# 130
Да си търси какъвто иска, но май същественото в ситуацията е да може да го прецени какъв точно човек е. Нещо ми се струва че им лепи етикети още в началото и очаква после съдържанието да отговаря на залепения етикет. Ама хората са по-сложни от буркан в магазина.
Обикновено етикетът отговаря на съдържанието в буркана, само на самия буркан не му допада Simple Smile

# 131
Скрит текст:
Обикновено етикетът отговаря на съдържанието в буркана, само на самия буркан не му допада Simple Smile

Подсети ме за вица:

Жена крещи на мъжа си:
- Ама, че си смотан ! Без мен изобщо не можеш да се оправиш. Колко пъти да ти казвам, че захарта е в кутията за кафе, на която пише "брашно" ?

# 132
Говорехме за буркани в магазина. Там са кисели краставички, червено зеле , лютеница и компот от прасковижи си отговарят на надписа.

# 133
  • Paris, France
Скрит текст:

Да, грозният дебелак без пари трябва доста да се постарае за да успее да убеди имотна и успяла да избере неговите гени вместо тези на млад, атлетичен датски донор на сперма. Финансово осигурената би преглътнала по-лесно липсата на минимална издръжка от 200 лева, отколкото ежедневното гледане на възпроизведения образ на дебелия оплодител.

Ха-ха, в Дания млади и атлетични са само малка част от новопридошлите африканци.
Ама те точно са и разносители на болестите от които всички тука ви е страх...

Та-а-а, не е лека вашата... Съчувствам.
Trollface

В датските и други банки за сперма донорите са всякакви, не само датчани. Не всички са високи и атлетични,, но всички са млади. Има горна граница за да се стане дарител, а жената може без проблем да си избере материал от 20-25 годишен ако иска. Границата В Дания е 45 години (което е много). В останалите е около 39г. Има и донори от украински банки.

Новопридошлите африканци не приритват да стават донори. Помня, че в Англия, допреди 25-30г отказваха да оплождат черни жени с материал от бял, освен ако мъжете им не са бели, а черни донори нямаше. Дори и да се намират сега, те ще са на нормална за бащинство възраст, така че няма причина да сътворят потомство с купища болести, които се дължат на старческа възраст и мутации в сперматозоидите. Списъкът с болести е като от филм на ужасите:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Paternal_age_effect#:~:text=The% … ogical%20outcomes.

Моята е лесна. Децата са здрави и отгледани. За жена в Европа е лесно да направи точно това, което иска. Кеф и бебе, с мъж, без мъж, с млад, със стар, с бял, с черен. . Кеф и да си бекярства сама, с гаджета. Ако не искаме бременността имаме безплатни аборти. Като родим задържаме детето ако искаме, ако не го искаме го оставяме за осиновяване и никой не ни търси за издръжки. Идилия. Няма за какво да ни съчувстваш.

Говорехме за буркани в магазина. Там са кисели краставички, червено зеле , лютеница и компот от прасковижи си отговарят на надписа.

.... И с ясно обозначен срок на годност.

# 134
За срока на годност гаранция няма. Всичко в крайна сметка вкисва.

Общи условия

Активация на акаунт