Страх от обвързване

• 13 780
  • 542
  •   1
Отговори
# 105
Хахаха "Грижовен и верен са консепти, нужни на безимотния, смотания, дебелия." Не допускате ли, че за някои е нормално да са Грижовни - защото така изразяват чувствата си към половинката и Верни - защото смятат, че не е редно да се занимават със странични връзки, след като жената до тях им е достатъчна, държат на коректността и честността в отношенията и плюс това не биха искали излишни главоболия със странични връзки? И да уточня - не съм безимотен, смотан и дебел Simple Smile))

# 106
Допускаме, разбира се.
Грешка е да се допускат несъществуващи взаимовръзки.

# 107
Хахаха "Грижовен и верен са консепти, нужни на безимотния, смотания, дебелия." Не допускате ли, че за някои е нормално да са Грижовни - защото така изразяват чувствата си към половинката и Верни - защото смятат, че не е редно да се занимават със странични връзки, след като жената до тях им е достатъчна, държат на коректността и честността в отношенията и плюс това не биха искали излишни главоболия със странични връзки? И да уточня - не съм безимотен, смотан и дебел Simple Smile))
Някои преглъщат недостатъците на избрания, изкрвайки дефекти добродетелите на другите. Нека мъжът ми да е мил и грижовен, пък нека да ме смятат за минала се тия с грубите кръшкачи.

# 108
  • Paris, France
Не съм съгласна за “грижовен и верен”! Имотното ми състояние е доста добро, финансовото също. Не чакам на някого и ни визирам това като казвам “грижовен”.
Не става дума за твоето финансово състояние - жените имат винаги някакви кандидати. Ставаше въпрос за мъжете, които не представляват интерес за жените - кофти гени, невъзможност непосредствено да осигурят на наследниците си добър живот. Като няма пари и не е хубав, трябва да компенсира с друго. Малко по-назад писах, а и ти имаш наблюдения, че не компенсират.

Да, грозният дебелак без пари трябва доста да се постарае за да успее да убеди имотна и успяла да избере неговите гени вместо тези на млад, атлетичен датски донор на сперма. Финансово осигурената би преглътнала по-лесно липсата на минимална издръжка от 200 лева, отколкото ежедневното гледане на възпроизведения образ на дебелия оплодител.

По-лесно е да се отгледа здраво дете като самотна майка, без издръжка, отколкото някое болнаво, с увреждания и специални нужди, дължащи се на напредналата възраст и наднормените мазнини на бащата. The Catcher спомена варианта.

С нищо не компенсират дебелите грозотии. За съжаление и щедри не са.

Vivian, а толкова млада, с добро имотно и финансово състояние, какво търсиш с мъже, които са или доста дърти и съответно не стават за бащи в биологичен план или с дебел, който също не е добър генетичен материал?

Пишеш, че искаш семейство и дете, но се ориентираш към мъже, на които липсва първичен бащински потенциал и капитал. Накратко, липсва им мъжественост.

Всеки иска партньор, който е в момента с около 25% по-популяррн от самия него, но се събира с партньор, които е точно толкова популярен, колкото е и самият той в момента.

Описаните от тебе мъже са откровени биологични отпадъци. Сама пишеш, че се навиваш да пробваш с тях само защото мислиш, че ще седят кротко с тебе. Защо мислиш, че нормален мъж няма да остане с тебе? Кои са твоите "дефекти" - качества, които те спират да се харесаш безумно на успели, красиви връстници?

Писа за конфликти у дома. В социален план са пречка да си щастлива и доволна с мъж. Не зная с кого са конфликтите, но ако са с майка ти имаш нездрава привързаност към нея, до степен да идеш да живееш с грозен, в очите ти човек, защото си мислела, че е safe- сигурен. Нищо сигурно няма в тоя живот.

На твое място бих започнала да се срещам с много мъже, но само такива, които наистина ми харесват визуално и които ме привличат. Най-много да те тръшнат веднъж и да си идат. Губиш няколко часа, но придобиваш опит. И току виж си се влюбила. Ако нищо не се получи, поне си опитала на място, където е имало реален шанс.

Редакция - изтрих история, която не съм разбрала правилно. Извинявам се на цитираната от мене авторка.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 13:46 от Nevena Virolan

# 109
Аз историята ми я изтрих, но него все още не съм го преглътнала. Ако се очовечи и ми долази - веднага ще му пристана (освен ако не съм с друг Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 14:10 от -Narcissa-

# 110

Да, грозният дебелак без пари трябва доста да се постарае за да успее да убеди имотна и успяла да избере неговите гени вместо тези на млад, атлетичен датски донор на сперма. Финансово осигурената би преглътнала по-лесно липсата на минимална издръжка от 200 лева, отколкото ежедневното гледане на възпроизведения образ на дебелия оплодител.

Ха-ха, в Дания млади и атлетични са само малка част от новопридошлите африканци.
Ама те точно са и разносители на болестите от които всички тука ви е страх...

Та-а-а, не е лека вашата... Съчувствам.
Trollface

# 111
Ха-ха, в Дания млади и атлетични са само малка част от новопридошлите африканци.
Ама те точно са и разносители на болестите от които всички тука ви е страх...
Какво общо имат африканците?

# 112
Ами почети пак, дано се сетиш.

# 113
Не ми се фръцкай като сливче, а отговори какво общо имат африканците.

# 114
Хрумна ми въпрос към авторката.. Ако срещнеш мъж, който те привлича външно, но има така да се каже малко по-непрестижна професия, но в него виждаш потенциал за добър съпруг и човек за семейство, би ли направила компромис с някои от критериите си? Ако разбереш, че доходите му са по-малко от твоите също така.

# 115
Хрумна ми въпрос към авторката.. Ако срещнеш мъж, който те привлича външно, но има така да се каже малко по-непрестижна професия, но в него виждаш потенциал за добър съпруг и човек за семейство, би ли направила компромис с някои от критериите си? Ако разбереш, че доходите му са по-малко от твоите също така.

Не, не искам да повтарям стари грешки Simple Smile Аз трябва да мога да се опра на мъжа и да разчитам на него. Никога не съм чакала някой да ме издържа, но и компромис с финансовото положение на мъже ВЕЧЕ не бих направила.

# 116
Да разбираме ли, че финансовото положение е определящо?

# 117
Нямам предвид да няма 5 лв, а просто да изкарва една идея по-малко. Добре, хубаво е да имаш твоя гледна точка и да държиш на нея. Обаче да не ти завърти някой главата някога и да се изненадаш от себе си.. Grinning

# 118
Да разбираме ли, че финансовото положение е определящо?

Точно толкова, колкото и другите неща, които са важни за мен.

Marilynn08, видяла съм последствията от такива връзки. Майка ми и баща ми бяха така. Аз съм продукт на такава връзка (брак). Не бих го препоръчала. А така също, няма абсолютно никакъв шанс да ми завърти главата, някой мъж, така, както го описваш. Не само, запади самите пари. Парите са неутрално нещо. Те са само един резултат от определени качества. Това, дали ги има или ги няма “говори” за самия човек и качествата му. Искам и да подчертая, че съм имала моменти, в които съм нямала пари и това е било резултат от самата мен и мои действия или бездействия и никой мъж в този момент не ми е казал “аааа няма проблем”. И за мъжете е важно, но малко ще си го признаят.

# 119
Изобщо не го разбирам това тръгване напред с мерките и теглилките. Ти дори и не допускаш възможността да се влюбиш в някой, който е различен от планираното. Сори, Вивиан, но звучиш супер пресметливо. Хубаво, дано се случи да намериш някого, с когото да сключите сделките за брак и деца, ама ми се струва прекалено да искаш и да ти е верен.

Общи условия

Активация на акаунт