Страх от обвързване

• 13 683
  • 542
  •   1
Отговори
# 300
  • Paris, France
Всякакъв мога мога да изтърпя...но никакви деца any more ..айде стига вече, Неве Blush

С тебе сме преизпълнили плана. Затова ми е смешно като чета за желание за самота в банята, подредена къща, заедно на фитнес вечер,  седене в ресторант. Приоритетите са ми да си намеря някакви гащи, да не ми падне шампоан или крем на главата в банята.

Не, никакъв не мога да изтърпя вече. Решила съм да се изнеса някъде сама за поне 6 месеца реанимация като отлетят децата. Само да видим след 10 или 20 години ще е, че днешните нещо се моткат.

Който иска да се обвързва.

Аз моята голяма любов си го търсех. Не беше заинтересуван от връзка и си го каза. После, като се отдръпнах, почнаха пиянските изцепки.

Ъ? И все още го искаш? Пиещ посрещам само ако работя в заведение. От пияния и лудия бяга.

# 301
  • Fairbanks, Alaska
Едно съм разбрал за жените. Искат да са търсени, а не търсещи.
Разбрал си, но не си го осмислил. Или смяташ, че трябва да чака някой да я заговори докато си избира дамски превръзки в супермаркета ли?
Ако е познавач на дамски превръзки, какъв е проблемът? Мен един път една млада жена ме заговори в Lilly и ме пита точно за дамски превръзки. А аз се бях спрял там, защото бях видял съвсем други марки, а не като тези в големите вериги.

# 302
Сори, не съм аз този, които те определя като такава Simple Smile

Попитах страхуват ли се мъжете от успешните и феминистките и то отделно от абзаца с мнението ми по темата. Не съм определяла който и да било като такъв:) Ама и ти един отговор даде - не ми пречат, ако не са ми на главата. Кажи си - шубе ме е!:)

Цитат
Едно съм разбрал за жените. Искат да са търсени, а не търсещи.

На кой не му е приятно да е харесван?

# 303
Да не бъркаме понятията ! Търсен не означава харесван.
Аз примерно в момента търся шпилка М16 и едно особено уплътнение.
Не намирам.
Как да кажа че ме е шубе, като феминистките се срещат само по манифестации? Насаме, с която и да съм говорил, отрича да е феминистка. Отрича, като комунистка на разпит, отрича.

# 304
Нали кандидати има, но тя просто има страх да се обвърже? Rolling Eyes
Кандидати има, но нещо не били свестни. Ама така е, защото изборът и бройката са ограничени. А през това време по света има предостатъчно мъже които стават за обвързване, ама няма как всички да минат по нейната улица нали. Тя трябва да излезе да иде при тях.

# 305
Джеймс, въпроса беше по-скоро към мъже, което не изключваше и женско мнение си мисля.
Рози и бодли, не знам какво го захапахте Валото-хубав мъж бил, тийн мокър сън, какво ме интересува /пак питам/ за проблемите му, след като аз го гледам като начесване на крастата. Музикантите и актьорите поне имат вроден талант, а повечето хора талант за друго, освен да се изживяват като някаква последна инстанция нямат, та не виждам смисъл от подигравката в случая.

# 306
https://www.amazon.com/Quickun-Stainless-Thread-M16-2-0-Threads/ … vZ0NsaWNrPXRydWU=

Аха. причината за липсата на наличност на шпилки е точно обратно на причината за търсенето на една жена. Или пък същото? Не разбрах точно, но и в двата случая това ти се добавя към женомразството, да знаеш;)

# 307
Как от обвързаност стигнахме до шпилки? Да не коментираме "50 нюанса сиво"? Scream Авторката съвсем ще си затвърди страховете.

# 308
Я кажете, що е то, "феминизъм в делника"?  Как се случва, как пречи на някого? Питам, щото много се вее това знаме, като някво зло, може би мъжете искат жените да са мачистки!?  Yum

# 309
  • София
Как го разбират мъжете:
Събуждаш се кисела, защото това ти е официалнито настроение. Пиеш горчиво кафе да подсилиш ефекта.
Обличаш каквото искаш и тръгваш с каквото искаш, по- често с автомобил.
Ползваш само и единствено звуковата сигнализация на МПС- то - за всичко, мигач например - не.
В работата вкиселяваш всички, защото си на ръба на диабета и от захар ти прилошава. После ти плащат за това.
Ако си уловиш мъж го водиш на вечеря, храниш го, поиш го, е**ш го и го връщаш на улицата обезпаразитен и кастриран.

За уикенда има спешъл програма феминизъм.

# 310
"... и го връщаш на улицата обезпаразитен и кастриран." Ахахахаха

# 311
Всъщност не го разбирам точно така-
Вкисната лелка (по душа, може и млада да бъде), която се мисли за умна, щото е грозна. Не се поддържа достатъчно, щото не и трябва да е секси, не и трябва мъж, щото за нея са низши същества. Смисъла на живота и е да доказва жените колко са повече от мъжете, но липсата им в живота и я правят още по-кисела.

# 312
го връщаш на улицата ...  кастриран.
Аз не си чупя играчките.

# 313
Леле, какви сте мъжемразки! От там са и многото проблеми на жените.

# 314
  • София
Така лиии? Кои са, дай поименно.

Нарциза, никаква феминистка не си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт