Страх от обвързване

• 13 751
  • 542
  •   1
Отговори
# 150
Колкото и жаби да целунеш и 50 години в търсене да изхабиш ни една няма да стане принц. Реалност.
Хубаво е, да го осъзнаеш по- рано.
Гледай да е една идея по- нормален, че и тия са на изчезване.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:00 от happy doc

# 151
Принцове нямало...
Лентичките в подписите друго казват.
 Че и бая принцеси се отглеждат.

# 152
Какви принцове, просто търси нормален сигурно... Имаше някаква статистика, че има доста повече жени, които да стават за брак и семейство, отколкото мъже. Имам няколко приятелки в подобно положение, ми зле са кандидатите, те не са и реално кандидати, а остатъци на дъното на барела. Те и тук във форума пишат такива мъже, женомразци на квадрат.

# 153
Колкото и жаби да целунеш и 50 години в търсене да изхабиш ни една няма да стане принц. Реалност.

Мен къде ме прочетохте, че търся принц?! Други дами определиха моите изисквания, за отговорен, грижовен, верен и уважаващ половинката си мъж, който да е финансово стабилен като “принци на бял кон, който не съществува”.

Съжалявам много, но според мен това не са качества на принц, а един абсолютен минимум, който един мъж на 35+ следва да притежава.

Тук, във форума, съм чела истории на жени, които ме потрисат. Веднъж прочетох разказ на една от потребителките, която споделяше, че докато била в банята, мъжът й влезнал и седнал на тоалетната! Извинявам се, но не бих желала да се окажа в същото положение. Затова смятам, че това, което аз търся е съвсем резонно. Така също, темата е “страх от обвързване”, а не “съществуват ли принцове”

# 154
Заключва се и принцът не влиза. В тоалетната де. Боже, невероятни теми има у форума, честно... Joy

# 155
Е такъв е израза, принц в смисъл мъжът на мечтите ти, какъвто си го представяш, идеален. Ако под "идеален" разбираш "нормален" явно средата е такава, в друга среда ще е друго. Като гледам няма кой знае колко останали стари ергени, значи всички мъже стават за брак и в един момент си намират някоя, която да ги търпи ако пък са чак толкова зле. И с жените е така, в един момент ще си намери, въпросът е колко ще го чака. Ако чака по-дълго може и да зачертае някое от изискванията, но засега всички точки важат, първо, второ, трето, пето и отмята. Хич не е лошо човек да е принципен, само търпение да има да отсява кандидати, и най-вече да има енергията да ги търси. 

# 156
Заключва се и принцът не влиза. В тоалетната де. Боже, невероятни теми има у форума, честно... Joy

Не я намирам, иначе щях да сложа линк 😂 Доста ми повлия психически тази тема, честно казано 😅

# 157
Добавяш и това изискване към списъка и пробваш. На теория няма как да узнаеш, ще устиска ли, няма ли да устиска.

# 158
Добавяш и това изискване към списъка и пробваш. На теория няма как да узнаеш, ще устиска ли, няма ли да устиска.

Еееее ако е някой мъж, който знае, че не трябва да влиза в банята, докато жена му е вътре ш да седне пред нея на тоалетната и да си върши работата, значи то това е някой не мъж, не принц, а манна небесна, която едва ли заслужавам

# 159
Значи все пак не те е толкова страх, щом си готова да рискуваш след това силно впечатляване.

# 160
Значи все пак не те е толкова страх, щом си готова да рискуваш след това силно впечатляване.

Темата е хубава и може да бъде полезна и на други дами, които имат този проблем. Подозирам, обаче, че ще бъде заключена, заради заяждания на дребно като това. Затова ще те помоля, ако имаш някакво желание да ме оплюеш, да ползваш лични съобщения - гарантирам ти, дори няма да ти отговоря.

# 161
Един страх ще определиш и ще споделиш ти, като автор на темата, търсещ решение и коментар по него считаш за заяждане?
Определи си първо проблемите, ако искаш всички тия страници да са ти от реална полза. Когато ги дефинираш, може и на питанията си да получиш по-конкретни съвети, а не общи приказки. Иначе, в края на темата, ти ще си същата, а  някои просто ще са писали двайсет реда повече във форума.

# 162
  • София
Доста инфантилни изисквания и съсредоточаване върху битови неща.

# 163
  • Paris, France

Мен къде ме прочетохте, че търся принц?! Други дами определиха моите изисквания, за отговорен, грижовен, верен и уважаващ половинката си мъж, който да е финансово стабилен като “принци на бял кон, който не съществува”.

Съжалявам много, но според мен това не са качества на принц, а един абсолютен минимум, който един мъж на 35+ следва да притежава.

Тук, във форума, съм чела истории на жени, които ме потрисат. Веднъж прочетох разказ на една от потребителките, която споделяше, че докато била в банята, мъжът й влезнал и седнал на тоалетната! Извинявам се, но не бих желала да се окажа в същото положение. Затова смятам, че това, което аз търся е съвсем резонно. Така също, темата е “страх от обвързване”, а не “съществуват ли принцове”

Дали един мъж ще е отговорен, грижовен и верен зависи и от чувствата му към половинката в момента. Един и същи мъж може да е точен с една жена, а простак с друга. С очите си съм го виждала.

Това за тоалетната е смешно. Само ще ти кажа, че съм се къпала с двете деца в банята и никое не ще да седне на столче или на кенефа. Диван чапраз и хванати за ваната и ме питат кога ще излезем. Това в 10 вечерта. Досега котаракът се навира в кенефа с мене. Ако не го пусна да влезе скача по вратата, а е 8 кила.

Твоят абсолютен минимум е рядко срещан май. Пожелавам ти да го срещнеш, де.

Спри да мислиш за битовизми и вземи, та излез малко! Хубава, млада жена, а седнала да чете кой седнал на кенефа.

# 164
Много съм дребнава и много обичам да ми кажат, че се вглеждам в битовизми. Ми не е точно така. Битовизмите се навират в очите, когато няма нищо друго. Като пирамидата на Маслоу - ще мислиш за изкуство, га немаш леб на масата, ама друг път.
Това, че някой се е оженил, не го прави стока, за жените също важи.

Какви принцове, просто търси нормален сигурно... Имаше някаква статистика, че има доста повече жени, които да стават за брак и семейство, отколкото мъже. Имам няколко приятелки в подобно положение, ми зле са кандидатите, те не са и реално кандидати, а остатъци на дъното на барела. Те и тук във форума пишат такива мъже, женомразци на квадрат.
Скоро гледах Джордан Питърсън , коментираше с още двама нещо от рода на, че всеки 5 пункта в плюс в коефициента на интелигентност на жената намаляват с 15% шансовете й да се омъжи. При мъжете пък беше точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт