Страх от обвързване

• 13 628
  • 542
  •   1
Отговори
# 465
Какво ни е на никовете? Би ли анализирал/а моя!
*Твоят е чуден 😂

# 466
Какво ни е на никовете? Би ли анализирал/а моя!
*Твоят е чуден 😂
Wink
Четейки историите зад никовете с години е ясно какви семейства имат потребителките дали съветите.

Другите, които са абонирани за оплакваческите теми от мъжете, децата, свекърви, работата и живота си, не са за подражание.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 02:35 от Анонимен

# 467
  • София
Някой би ли ни просветлил за Неизвестен, благодаря!

Авторке, пренавита си- до краен предел. Аз съм била същата, от работа до чистота на дома, някакви вселенски незначителности, препускащи мисли в двеста посоки за няма нищо, пренавита в гонене на перфектното. Спри се, спри този бяг.
Започни да се радваш на живота, махни с ръка назад и си кажи - ето, имам опит, продължавам. Усети му умамито на този живот, после той ще те усети теб.

# 468
  • Швейцария
Ох, не знаех че и ние трябва да отговаряме на условия. Ми да мълчим тогава, щот не ставаме. Само че, не сме пуснали ние тема защо нямаме мъж.
Между другото, точно такива нахакани мацки с огромни изисквания всеки един по-обигран плейбой ще ги сдъвче и  изплюе. Ама така, че и името няма да могат да си кажат после. И ще има да й се хили на студенината и пресметливостта. Ама ние, лелките, кво ги разбираме тези работи. Само завиждаме.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 05:19 от JennyBG

# 469
А, търсят се хора с перфектна история? Дали има такива?
Моите родители тази година ще празнуват 43 г. брак. Много са задружни и много се обичат. Но се опасявам, че и те понякога се поскарваха и се оплакваха за туй-онуй. Значи, не стават да дават съвети. Просто не знам защо тогава понякога ме предупреждават, че ако си отидел единият, и другият нямало да изкара дълго, щото те един без друг не можели.
Аз младичка взех неперфектен мъж, разбирахме се, доста години заедно. Накрая се случи нещо, което определям като обективни обстоятелства, никой няма вина, и аз реших да прекратя. Финансово съм си била добре винаги, парите не са ми фактор. Имам си чудесно дете и съм много щастлива понастоящем. Ако бях чакала перфектен, нямам идея как щях да бъда сега (откъм мъж и деца). Винаги тепърва мога да бъда с мъж, но го предпочитам пак неперфектен, че инак съвършенството му ще ме натоварва. Със симпатични за мен недостатъци е ок. Relaxed

# 470
  • София
А авторката защо си мисли, че тези перфектни хора с перфектни решения и перфектен живот изобщо ще се занимават с нейните екзистенциални въпроси и ще чакат благоволението й тя да ги оцени като подходящи съветници?

# 471
Четейки никовете на далите съвети става ясно, че съвет те не могат да дадат, защото не отговарят на условията, които е поставила авторката.
Щастливите жени в брак и с добрите избори са кът и тук, и е реала. Затова е трудно да отсееш успешни съвети.
То уж условието беше да пишат жени, които са имали страх от обвързване. Аз съм имала такъв, та отговарям на него. Да, ама нашата Вивиан няма страх от обвързване, а проблем да намери мъж, който да отговоря на поставените от нея условия. Ако питанката е как се намират мъже, които хем не кръшкат, хем са с висок доход, хем имат достатъчно свободно време, за да се шматкат всеки ден по фитнеси и ресторанти, не отговарям на условията. Авторката може да се пробва на семинарите на Кобилкина, те за такива като нея се правят.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 11:49 от +-123

# 472
Авторката страх от обвързване няма. Има страх от мъже, които не са финансово красиви.

# 473
Страх от прецакване е, май.

# 474
Страх от прецакване е, май.
Те това е то. Знаете ли, масата коментиращи, ако не знаете не е хубаво да научавате, какво е усещането когато си влагал чувства и емоции, надежди, илюзии, а отсреща ти се подиграят в лицето? И този човек е знаел за тези емоции и умишлено с цялата си наглост се е подиграл?
Относно претенциите - ами с голямото ми уважение, но има доста невзрачни жени, които с нищо не превъзхождат други, но си намират мъже веднага. А когато са били свободни не са и помисляли да свалят летвата. Ще кажете по характера са ги харесали. Е то пък какъв по-специален характер да са имали? Ето това мен озадачава..

# 475
Затова е хубаво да не се тръгва от началото с голяма кошница емоции и надежди. Живееш си живота, а не правиш кастинг. Разбира се, по-лесно е да се каже, отколкото да се направи - поне при някои хора.
Какъв характер, ами предполагам приятен, лесен за общуване, ненатоварващ. Оттам каквото и да е, все могат да се разберат хората. Стига да има взаимно уважение. Пари се печелят, губят, хобита, интереси и умения се променят, но основното в човека си стои. 
Иначе при Вивиан, на мен през цялата тема ми се прокрадва усещането, че тя наистина все уцелва неподходящи мъже. Не търси правилно - дали заради средата, дали това, което я привлича, за да излезе изобщо с един мъж не изключва качества като вярност, честност, уважение към интересите на другия -  не знам. И не бих изключила напълно версията, че тия червени лампи, които вижда, може би наистина са основателни. Имам такива познати - ще кажеш големите претенции и си стоят сами, но като споделят какво им е направило лошо впечатление по срещи, всъщност обективно изглежда предпоставка за проблеми.

# 476
Мерилин, и мъжете им са идеални? Grinning Ти също би взела въпросния мъж, ако си свободна (това последното като критерий дали са толкоз супер)?

# 477
  • София
Точно в обвързванията ако няма емоции и надежди къде да ги има? Ако няма емоции и надежди е все едно да си осъден на доживотен затвор без право на замяна.

# 478
  • СИ

... Относно претенциите - ами с голямото ми уважение, но има доста невзрачни жени, които с нищо не превъзхождат други, но си намират мъже веднага...

Ами да, какво те учудва? Това, че дадена жена е по невзрачна или изглежда по свита не означава, че не може да си направи по-добре сметката от някои празноглави красавици. Освен това не знаеш, как изглежда в очите на мъжете около нея.
Мисля, че повечето мъже ще предпочетат по-обикновено изглеждаща жена с нормално поведение, пред превзета хубавица с претенции до небето.

# 479
Може тия невзрачни жени да са имали по-реалистични очаквания от красавиците, които си кукат сами. А и това, че някой не превъзхожда другите по твоите критерии, не значи, че в очите на Х не е на ръба на съвършенството. От познатите ми финансово симпатични и финансово красиви мъже само трима не кръшкаха, но двама от тях взеха, че обедняха и си отидоха без време. Може и да съм в грешка, но ми се струва, че да намериш финасово красив или поне симпатичен мъж, който не ашладисва чужди сливи е по-малко вероятно от това да уцелиш шестица от тотото. Ако кръшкачът на авторката е бил финансово красив или поне симпатичен и тя държи на таз хубост, трябвало е да си седи на д-то, както правят жените на аверите на бившия ми възлюбен.

Общи условия

Активация на акаунт