Мнения за гимназии в Пловдив

• 45 998
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Ясна ми е тамата, но се обсъждат И преподаватели, училища, зеленчуци.......

# 556
Включвам се с въпрос по темата, ако има кой да ми отговори. Знае ли се след 8-ми клас в ЕГ Пловдив дали се сменят учителите по основните предмети? За БЕЛ и математика ми е дерта. По български език ни се падна един доста колоритен и обаятелен господин, но имам известни забележки по предаването на учебния материал, обаче математиката е тотал щета. Бедна ми е фантазията от къде ще я наваксваме, ако продължим със същата госпожа.Confused

# 557
  • Пловдив
Мисля, че все още съществува тази традиция всяка година да се сменят преподавателите. Макар че специално Первазов (сигурна съм, че за него става въпрос) изкара пет години паралелките, които водеше от випуск 2020.

# 558
  • Пловдив
За ЕГ Пловдив - НЕ/АЕ, 8 и 9 клас по МАТ беше Ганчева, за мен е ОК, но си ходим от време на време на частни уроци. По БЕЛ и двете години бяхме с Маринска (в 9-ти клас доста отсъстваше), много недоволни и с право (мнение на учител по БЕЛ).
Иначе като гледам сайта трябва да се сменят.

# 559
  • Пловдив
А дали от сега да търся учебниците, които са описани в секцията за учебната 2020/2021?!
Дали за следващата учебна ще се сменят с други - на други авторски колективи и на други издателства?
Защото това, че ще се снабдяваме сами с учебници ми е новост и ми е дерт. Не обичам да оставям нещата за последния момент

# 560
tonitabrandtner 😆
Позна от раз. Много се надявам по математика да ни се смени учителката. Всъщност класа трябваше да е при Вангелов по математика, но още от първия час сме със заместващ учител. Доколкото разбрах човека имал сериозни здравословни проблеми.
Изчакайте малко за учебниците, миналата година още преди края на юли бяха публикували на сайта информация за актуалните учебници. И в тази връзка, ако някой ме прочете и иска да се освободи от учебниците за 9-ти клас НЕ/АГ съм готова да ги закупя в комплект.

# 561
  • Пловдив
А за Руската знаете ли, дали класния ръководител от 8 клас си остава до 12 или ги сменят? И всъщност класните по съответния език ли са или не е задължително?

# 562
  • Пловдив
Здравейте!
Какво ви е мнението за руската гимназия с изучаване на испански език? Има ли смисъл да се учи този език и дали има после реализация с него?

Благодаря предварително!

# 563
  • София
За класните ръководители в Руската ги има и двата варианта. Нашата класна беше по български и си остана до края с нас, съседният клас смениха 2, 3 класни. Аз зъвърших отдавна де, но  понеже  някои от преподавателите по разказвателни са ми приятели във ФБ виждам, че от 9-ти клас вземат класове.
Единият ми брат завърши по-скоро ( преди 5 г) ще го питам и него как са били с класните ръководители. Simple Smile

# 564
  • Пловдив
Kanely, език винаги има смисъл да се учи. Лично аз обаче съм на мнение, че италиански и испански в България не съм сигурна каква реализация биха имали и по-точно, дали е лесно да се намери реализация с тези два езика. Естествено всичко е до умения, късмет и т.н, но лично за мен по-лесно би било с английски и немски, поради големите инвестиции от Германия.

# 565
  • София
Брат ми каза, че и той е сменил няколко класни ръководители...
Аз за испанския писах. Иначе двама наши добри приятели работят с италиански в София и имат много ангажименти. Освен редовните си работи, момичето преподава и превежда за разни събития.

# 566
  • Пловдив
Класната на сина ми в 8 клас беше учителката им по испански. От 9 клас е учителката им по БЕЛ.

# 567
Здравейте, синът ми е приет в Хуманитарната с АЕ. Някой има ли впечатления от учители, подготовка на децата,  изобщо всяка информация. Благодаря.

# 568
  • Anywhere
Успех на всички, които чакат второ класиране утре! Всяко дете да попадне на желаното място 🍀

# 569
Добри ли са учителите на ЕГ"Пловдив"?

Общи условия

Активация на акаунт