Мнения за гимназии в Пловдив

• 45 990
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Добри ли са учителите на ЕГ"Пловдив"?
Колко да са добри? Гледайки сайта на Дидева - матурите по БЕЛ и в 10-ти и след 12-ти показват високи резултати, съпоставими с нивото в страната. По МАТ обаче МГ Пловдив изпреварва Езиковата. Като че ли се набляга повече на биология и химия, отколкото на МАТ в ЕГ.

# 571
  • Пловдив
Учителите, според мен, са като във всяко друго училище - има и сериозни, и не чак толкова сериозни. На една от предните страници се коментираше точно математиката, че колегата е бил все в болнични и са извадили къса клечка със заместването.

# 572
  • Пловдив, Раковски
Момичета, и на първо и на второ класиране моят синковец е приет в ЕГ Иван Вазов с Италиански език. Та.....след време ще мога да споделям тук информация:)
Късмет на всички дечица пожелавам! Дано всички да са попаднали на точното им място!

# 573
  • Пловдив
elmolita
успех на детето!

# 574
  • Пловдив
И тук да кажа, не успяхме да влезем в МГ. Оставаме в английската с английски език.

# 575
  • Майничка
На късмет да е на детето!🍀

# 576
Късмет да им е на децата! Flowers Four Leaf Clover
На сайта на ЕГ Пловдив са качили учебниците за 2021/2022

# 577
  • София
За Руската нещо се говори, че нямало да има хартиени учебници, някой да е чул нещо?

# 578
  • Майничка
От миналата година се планира целият випуск да е 1:1, но вероятно ще се говори за това на родителските преди 15.9..

# 579
  • Пловдив
какво означава 1:1?
И тук да кажа, не успяхме да влезем в МГ. Оставаме в английската с английски език.
(Може би) така е трябвало да стане!

На сайта на ЕГ Пловдив са качили учебниците за 2021/2022
Благодаря!

# 580
В ЕГ Пловдив всеки ден ли се ходи с бяла риза и вратовръзка, или цари анархия в облеклото и тази "униформа" е само за поводи?
Синът ми е бил само в училища с униформа досега и липсата и ме депресира

# 581
  • Майничка
Само за поводи е.

# 582
  • Пловдив
Мисля, че униформата им е само за специални случаи, които кой знае колко ще са наесен, ако пак ще се въртят дистанционно

# 583
  • Пловдив
Цари анархия в облеклото. Joy Само за поводи е униформата: първи учебен ден, празник на училището, ден на таланта.

# 584
  • Plovdiv, Bulgaria
Моят син премина на 1-во желания в ЕГ Пловдив.
 Гледам сега, че се подават заявления за:
избираеми учебни часове в VIII клас през учебната 2021/2022г;
- факултативни учебни часове по музика и изобразително изкуство в VIII клас през учебната 2021/2022г;
- часове по спортни дейности – баскетбол в VIII клас през учебната 2021/2022г.

Какви са тези избираеми и задължителни ли са след като са" избираеми"?

Общи условия

Активация на акаунт