Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 121 166
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Днес случайно попаднах на този сайт, има добро намаление + код EXTRA за още - 30%  и доставката е безплатна.
https://ccc.eu/bg/
Поръчах разни джапанки, ще видим какво ще дойде....
А връщането дали е безплатно? Не можах да намеря инфо на сайта.

Скоро връщах и беше безплатно в магазин и плащане на доставка, ако връщаш с куриер до даден адрес на бланката им за връщане (намира се в кутията с обувките)

Аз връщах миналата седмица по следния начин:
   Купих обувки онлайн, които в магазин отказаха да приемат, защото не работела системата? Попринцип не работи или в момента не работеше не знам..
В кутията има бланка за връщане. В офис на Спиди се връща като пред служителката се попълва формуляра, пъхам в кутията и от Спиди опаковат с техен плик.
Не съм заплащала връщането. Момичето от Спиди даже звъня на магазина в Сердика център.
   Другото, което предупреждавам:
  Ако въведете карта ССС ще имате 30 дни за връщане и може да ползвате 10% отстъпка.
Ако не въведете карта ССС ще имате 14 дни за връщане и без карта кода за отстъпка EXTRA за минус 30% е валиден.
Така че си преценете, кое повече ви устройва 30 дни + 10% или 14 дни+30%.

# 271
Аз започнах да пазарувам от about you, има 100 дни време за връщане, с безплатна доставка и безплатно връщане. Много съм доволна.

# 272
Хора, вероятно е коментирано, но магазините на Ливайс затворени ли са вече?

# 273
Реших да пусна едни сникърси на мм, но сайтът на ССС не ми отчита отстъпка с кода EXTRA - приема го, но не намаля.

# 274
  • София
Тя не е ли само за джапанки, чехни и сандали?

# 275
Ако е само за джапанки, ясно значи...

# 276
  • София
Ами така си мисля знам ли... Пробвах сутринта да намаля едни обувки, но не ми се получи.

# 277
Днес случайно попаднах на този сайт, има добро намаление + код EXTRA за още - 30%  и доставката е безплатна.
https://ccc.eu/bg/
Поръчах разни джапанки, ще видим какво ще дойде....
А връщането дали е безплатно? Не можах да намеря инфо на сайта.

Скоро връщах и беше безплатно в магазин и плащане на доставка, ако връщаш с куриер до даден адрес на бланката им за връщане (намира се в кутията с обувките)

Аз връщах миналата седмица по следния начин:
   Купих обувки онлайн, които в магазин отказаха да приемат, защото не работела системата? Попринцип не работи или в момента не работеше не знам..
В кутията има бланка за връщане. В офис на Спиди се връща като пред служителката се попълва формуляра, пъхам в кутията и от Спиди опаковат с техен плик.
Не съм заплащала връщането. Момичето от Спиди даже звъня на магазина в Сердика център.
   Другото, което предупреждавам:
  Ако въведете карта ССС ще имате 30 дни за връщане и може да ползвате 10% отстъпка.
Ако не въведете карта ССС ще имате 14 дни за връщане и без карта кода за отстъпка EXTRA за минус 30% е валиден.
Така че си преценете, кое повече ви устройва 30 дни + 10% или 14 дни+30%.

Здравей, аз си платих връщането. Явно служителката на Спиди не знаеше и каза, че аз поемам таксите.

# 278
Скоро взимах пратка от Еконт с опция преглед и връщане. Този път исках да проверя на място дали е същата стока, но ме информираха, че Еконт вече имали нова политика, така и не разбрах каква , защото беше лудница и си говореха през мен служители и клиенти. За да не спамян има 15% намаление на книги в Хермес, на висчки издадени от тях книги.

# 279
може би е писано, но да попитам lcw имат ли някакви кодове за поръчка през нета?

# 280
elen4eto5 за съжаление - не.

# 281
Ами така си мисля знам ли... Пробвах сутринта да намаля едни обувки, но не ми се получи.
Не ми намалява и на мен.

# 282
Тя не е ли само за джапанки, чехни и сандали?
Аз също вчера някакви маратонки пробвах и не хваща, после видях, че на картинките има отгоре надпис с кода за намаление, т.е. НЕ всичко става - 30% Sad
Благодаря за коментарите,  в МОЛовете съм влизала в магазините, но нищо не съм купувала до сега.

От сайта иначе ми пращат 101 мейла...сега имам, че поръчките са готови за изпращане Simple Smile

# 283
Спорт Депо нямат ли някой код тези дни?
Някой връщал ли е тяхна стока, коректни ли са?

# 284
  • София
Спорт Депо нямат ли някой код тези дни?
Някой връщал ли е тяхна стока, коректни ли са?
Връщала съм във физически магазин маратонки купени онлайн. Нямаше проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт