Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 121 108
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Карта за лоялност на Златна рибка само от физически мгазин ли може да се вземе. Така разбирам от сайта, но дали е така реално?
Да, така е, защото искат да попълнеш бланка преди да ти я дадат.

# 391
Карта за лоялност на Златна рибка само от физически мгазин ли може да се вземе. Така разбирам от сайта, но дали е така реално?
Ясно. А после и при обменянето на точките не се споменава онлайн магзина. Пак ли е само при физическа покупка

# 392
Да, само във физически магазин може картата на З.Р.

# 393
Някой има ли актуален код за отстъпка за H&M?

# 394
  • София
В случай, че някой си купува продуктите за коса на Mi Amante (страшно съм доволна от крема за коса), сега има промоция на сайта им - при поръчка на 2 или повече артикула, изпращат и безплатен крем за коса в златна опаковка. Аз си пуснах шапоана и маската за коса на Ивайло Колев, та излиза на сметка - 3 артикула за 55 лева, като броим и доставката.

# 395
Mint пиши ми да ти пратя

# 396
Ясно. А после и при обменянето на точките не се споменава онлайн магзина. Пак ли е само при физическа покупка
Тук не мога да помогна, защото поръчвам онлайн до физ. магазин и там давам да ми сканират картата и да си вземат каквото им трябва. Провери дали имат опция да се регистрира онлайн, както е при Дъглас. Ако няма, значи точки се
обменят само във физ. магазин.

# 397
  • Beyond the stars
В случай, че някой си купува продуктите за коса на Mi Amante (страшно съм доволна от крема за коса), сега има промоция на сайта им - при поръчка на 2 или повече артикула, изпращат и безплатен крем за коса в златна опаковка. Аз си пуснах шапоана и маската за коса на Ивайло Колев, та излиза на с метка - 3 артикула за 55 лева, като броим и доставката.

Нищо не виждам на сайта Disappointed  Много харесвам крема, та бих пробвала и други продукти.

# 398
В случай, че някой си купува продуктите за коса на Mi Amante (страшно съм доволна от крема за коса), сега има промоция на сайта им - при поръчка на 2 или повече артикула, изпращат и безплатен крем за коса в златна опаковка. Аз си пуснах шапоана и маската за коса на Ивайло Колев, та излиза на с метка - 3 артикула за 55 лева, като броим и доставката.

Нищо не виждам на сайта Disappointed  Много харесвам крема, та бих пробвала и други продукти.
Промоцията беше до 15ти вчера.

# 399
  • Sofia
Тук не мога да помогна, защото поръчвам онлайн до физ. магазин и там давам да ми сканират картата и да си вземат каквото им трябва. Провери дали имат опция да се регистрира онлайн, както е при Дъглас. Ако няма, значи точки се
обменят само във физ. магазин.

Болднатото какво ще рече? И аз поръчвам до физическите им обекти, но вече за втори път ми казват, че няма как да използвам точките от картата си, щом поръчката е онлайн. Иначе, допълнителни точки си се трупат, тъй като картата ми е прикачена към профила.
Не знам дали го обясних разбираемо...

# 400
Поръчвам до физ. магазин и там ме питат  дали имам карта и ми я искат. Не знам дали могат да се ползват точки от онлайн поръчки, аз още не съм натрупала достатъчно. Явно не може. Жалко, не виждам логика в това. Нали си им направил оборот? Какво значение има дали онлайн или във физ. магазин? Rolling Eyes

# 401
  • Sofia
Ами, да, и на мен ми беше странно. Аз имам натрупани няколко лева и последният път, като си вземах поръчката от магазина им, преди да платя, помолих да ми ги приспаднат, но обясниха, че не виждат (?!) такава опция в системата. Не знам защо е измислено така, или по-скоро – недоизмислено.

# 402
  • София
Някой дали има код за H&M?

# 403
За златна рибка - не могат да се използват точките онлайн. Много е тъпо. Аз спрях да пазарувам от тях точно заради това. Две години подред не успях да си ги ползвам, а не бяха малко. Гледах в каталога им, можех да взема продукти за около 100 лв.

# 404
Код за намаление в Емаг дали има активен сега?

Общи условия

Активация на акаунт