Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 121 099
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
В момента има Crazy days до 20.08
https://www.emag.bg/cmp/crazy-days-17-20-08-2021/

Има и активен код SCHOOL37 за 37% намаление на тетрадки  други неща за учениците с безплатна доставка от приложението.

# 406
Има ли код за fashion days за повече от 10%?

# 407
Виждали ли сте тази рокля на живо? В сайта на Пийк и Клоп са намалени някои рокли, които във физически магазин не са. Не смея да поръчам без да съм я пробвала, а в Ринг Мол я нямаше.
Скрит текст:

# 408
Виждали ли сте тази рокля на живо? В сайта на Пийк и Клоп са намалени някои рокли, които във физически магазин не са. Не смея да поръчам без да съм я пробвала, а в Ринг Мол я нямаше.
Скрит текст:
Поръчвала ли си от този сайт? Доставят ли до България?

# 409
И аз съм го гледала този сайт, че си бях харесала една пола във физически магазин тук, но нямаха размер, но така и не успях да поръчам. Ще ми бъде полезно ако някой сподели дали е успял да поръча и как.

# 410
Да, вече получих една рокля оттам. Много бързо направиха доставката до Габко, нещо като 2 дни бяха. Доставят само в рамките на Германия.

# 411
Да, вече получих една рокля оттам. Много бързо направиха доставката до Габко, нещо като 2 дни бяха. Доставят само в рамките на Германия.

Здравейте! Може ли повече подробности как става с доставката до Габко и после колко пари излезе до БГ? Благодаря!

# 412
  • София
Алекс погледни темата за превозвачи от Германия, а това е за превоз от Великобритания Избери си превозвач, регистрирай се  и после всичко е обяснено. Габко са добър избор за превоз от Германия, стига да са ти удобни като локация и време за получаване на пратките

# 413
3.60 ми е таксата за габко, защото дрехите са леки, и още няколко лева, че ми го пращат по спийди.

# 414
Благодаря много!

# 415
На някой, ако му трябва код за 10% отстъпка в хиполенд да ми пише, аз няма да го ползвам

# 416
Някой да знае валиден код за Obuvki.bg

# 417
  • София
На някой, ако му трябва код за 10% отстъпка в хиполенд да ми пише, аз няма да го ползвам
Важи ли за намалени стоки?

# 418
# 419
Здравейте, има ли код за about you?

Общи условия

Активация на акаунт