Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 120 879
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Безплатно кафе в Starbucks само днес.
"Заповядайте в обектите ни с чаша за многократна употреба и ще ви налеем безплатно филтър кафе.🎁"
Скрит текст:

# 676
  • София
Answear

Вземи -30%, -20% или -10% за нови продукти!

ПРОМОКОД: AW21

Предложението е само за ненамалените продукти от селекцията.

Кодът е валиден до 23:59 ч. на 6.10.2021 г.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 13:23 от I.R.

# 677
# 678
  • София
В Answear

# 679
Код за Parfimo има ли в момента?

# 680
  • София
Код 15 % за Бершка. Изпратен е на пощата ми , не зная дали е личен . Изтича днес!

# 681
Код 15% за kidso.bg. Не важи за вече намалени стоки.

# 682
Здравейте, искам да поръчам от Reserved. com, но ще ми е за първи път от този сайт.
Въпросът ми е, коректни ли са, ако се наложи връщане, има ли проблем с възстановяването на парите?
 Благодаря предварително за отговорите!

# 683
Аз поръчвах и всичко си е ок, не знам как е с връщането, но едва ли ще има проблем, не са малък магазин.

# 684
  • София
Answear
На мен ми дава че е невалиден

Вземи -30%, -20% или -10% за нови продукти!

ПРОМОКОД: AW21

Предложението е само за ненамалените продукти от селекцията.

Кодът е валиден до 23:59 ч. на 6.10.2021 г.

# 685
Здравейте на всички! Според вас (които сте поръчвали от sinsey) дрехите умалени ли са?

# 686
Здравейте на всички! Според вас (които сте поръчвали от sinsey) дрехите умалени ли са?
Бебешките да, за възрастни ....също да, повечето отговарят на тинейджърски размери. Малко са им страни по-големите номера. Детското си е наред. мъжко не сме взимали, но като ги гледам по закачалките те си отговарят. Специално бебешките са слабо еластични, което допълнително прави дрехата "по-малка".

# 687
Някой има ли код за Спорт Депо,ако няма да го ползва ще помоля да го сподели🤗

# 688
Бебешките да, за възрастни ....също да, повечето отговарят на тинейджърски размери. Малко са им страни по-големите номера. Детското си е наред. мъжко не сме взимали, но като ги гледам по закачалките те си отговарят. Специално бебешките са слабо еластични, което допълнително прави дрехата "по-малка".
Според мен детските са умалени , особено тези с повече памук и които ще минават през сушилня , трябва да се взимат номер по-нагоре.

Имайте в предвид,че въпреки това ,което пише в сайта за връщане, в магазина в the Mall , миналата седмица ,ми казаха,че не може при тях да се връща. До колкото и беше известно на момичето ,тази услуга май не работи за БГ все още. Също така , аз в кашоните с доставки ( вече 2), нямах нито касова бележка,нито разписка, нито каквото и да е писмено описание /документ на поръчката ...в този смисъл не съм и много наясно как се осъществява връщането.
Много ще се радвам ,ако някой е по-наясно и го е правил ,за да сподели Wink

Аз сега регистрирах и ММ , че много неща пак харесах от секцията Coming Soon - дано наистина да е скоро Simple Smile Simple Smile  Та в този ред на мисли ,все в даден момент може да дойде нещо,което искам да върна Wink

# 689
Някой има ли код за ползване на Уча.се за месец от Теленор?

Общи условия

Активация на акаунт