В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 284
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Честито на рожденичките! Пожелавам ви много здраве и радости 🎁
Честито и на новите мами 💝 много здраве и безгрижно отглеждане на малките човечета🎈
Enchantress, само така, позитивно мислене и търпение!!! Те са малки, но много силни 💝 Всичко ще е наред с малката феичка и скоро ще си е при вас! И аз родих повече от месец по рано, горе-долу същото тегло и от понеделник вече е вкъщи моята бебка 😍 ако имаш въпроси или притеснения, не се колебай да ми пишеш 🌸

Здравейте и честито на всички, които вече са майки.

Моето очаквано юнче също се оказа майска феичка. Heartbeat Роди се завчера, на 24.05.2021г. Много е мъничко (1660), но е с добри показатели.
Наложи ми се да родя месец по-рано, мъничката в момента е в кувьоз, но съм много щастлива и очаквам скоро да наддаде.

Желая на всички успешно раждане и много сладки и здрави бебенца!

# 316
Честито на малките бебчета! Добре дошли, да напълнят света със светлина и щастие!
Моя младеж го измериха 2800 в 36 гс, всичко уж е наред засега и си чакам датата за секцио. Нямам контракции,дано бебо си изчака кротко Simple Smile

# 317
Само да ти кажа , че частната болница не ти гарантира добро отношение 2019г родих в Щерев и през цялото време ми викаха как не съм единствената дето ще ражда , и дори не ми сложиха упойка всичко това за 2000 лв не подадох оплакване само за да не си развалям хубавия спомен с още глупости ! Този път  след като пак се сблъсках с грубото отношение на лекарите в Щерев реших да си платя в държавна да видя дали има разлика !
quote author=be-lla link=topic=1336019.msg42894538#msg42894538 date=1621960887]
Аз съм в частна,един път ще раждам и искам всичко да ми е осигурено, включително грижи и отношение. Вярно,че ще съм там за малко,но ако не попаднеш на нормални хора (както съм чела за някои държавни болници), ще ми съсипят най-прекрасните моменти,да не говорим за психическата травма след това. Парите се изкарват,реших да не рискувам.В Пловдив съм чувала добри мнения за Селена,две познати раждаха там.
[/quote]

# 318
Благодаря на всички за прекрасните коментари и пожелания! Sparkling Heart

Vanchest, много се радвам за твоето малко съкровище. Heartpulse
Цял ден търси и чета истории за недоносени бебета (между другото аз също съм била такава), така че коментарът ти наистина ми помогна. Благодаря ти!

# 319
Честито Enchantress L! и Арт! Да расте мъничката и скоро да се гушкате вкъщи!
Между другото, всички родени бебчета са записани в новото списъче на първа страница. Sparkling Heart

# 320
Честита принцеска и на теб, Арт! Да ви е жива и здрава и повод само за гордост и усмивки!

Здравейте момичета минавам само да честитя на мамите за бебчетата.
И да се похваля вчера на 25.05 се роди и моята малка принцеса. От секцио с уговорка аз отидох на предния ден с 5 см разкритие. И се наложи да родя същият ден . С бебчето и мен всичко е наред възстановяването върви по план и така. ❤🤍🍀🙏🏻🌸💕

# 321
Честити бебоци на всички! Много се радвам като всяка вечер чета за нови и нови бебчета! Нека всички да са наред, а тези, които още не са изписани поради причини -скоро да си бъдат у дома ♡ аз петък съм на тонове. Тогава влизам в 38г.с. всеки ден си имам болезнени контракции, но още не мога точно да ги засека. Преди седмица бях с 1.5см разкритие ,ще видим дали тоновете в петък ще ми хванат контракциите. Хем нямам търпение вече и тръпна всяка нощ, хем искам тя да си е на топличко 🤣 и аз не знам какво искам вече 😅

# 322
Enchantress L и Арт, честито! Да са живи и здрави малките сладури! На вас бързо възстановяване!

# 323
Enchantress и Арт, честити бебоци, момичета, много да ви радват, а на вас бързо възстановяване. Enchantress, бебочка бързо да наддава и скоро да е у дома с теб ❤

# 324
  • България, Русе
Само аз ли съм една мама 😄 за първи път в живота ми удрам 100кг... качила съм 16кг през бременността. С баткото пак толкова качих и по време на кърменето смъкнах даже повече, дано и сега така да се получи.
В 36та седмица спрях магнезия и но шпа. Вече съм в 38ма и още нищо...няма контракции. От няколно дни имам и аз някаква слуз. Нямам търпение вече и да си призная тежи ми корема доста.
Честити рожденни дни на всички мамчета, и да са ви живи и здрави новородените бебчета 🥰

# 325
Напълно съм съгласна. Аз родих именно в Селена и съм толкова впечатлена от отношението, че ми се искаше да нагуша всички лекари,  акушерки и санитарки наоколо.
Много високо ниво на лична ангажираност, страхотни професионалисти и много добри хора. А точно в този момент, това е изключително ценно.

Само да ти кажа , че частната болница не ти гарантира добро отношение 2019г родих в Щерев и през цялото време ми викаха как не съм единствената дето ще ражда , и дори не ми сложиха упойка всичко това за 2000 лв не подадох оплакване само за да не си развалям хубавия спомен с още глупости ! Този път  след като пак се сблъсках с грубото отношение на лекарите в Щерев реших да си платя в държавна да видя дали има разлика !
quote author=be-lla link=topic=1336019.msg42894538#msg42894538 date=1621960887]
Аз съм в частна,един път ще раждам и искам всичко да ми е осигурено, включително грижи и отношение. Вярно,че ще съм там за малко,но ако не попаднеш на нормални хора (както съм чела за някои държавни болници), ще ми съсипят най-прекрасните моменти,да не говорим за психическата травма след това. Парите се изкарват,реших да не рискувам.В Пловдив съм чувала добри мнения за Селена,две познати раждаха там.
[/quote]

# 326
Да са ни честити всички новодошли бебчета! Много радост, щастие и гордост да носят на мамите и татковиците!
Мамчета, леко и бързо възстановяване! Heart

Честито и на рожденниците!

Аз днес влязох в 36 седмица. Пия си 1 магнезий на ден, защото си чакам планираното секцио и не ми се иска да тичам по спешност.
Контракции нямам, но аз съм назад. Малката е доста активна, раздава сериозни ритници!
Още не съм изпрала и подредила, планирам юни да се заема, за да не я поканя по-рано да се появи.
Уговарям се с нея да си изчака секциото, да видим дали ще послуша мама Satisfied

Кураж, момичета, малко остана! Успех на всичко очакващи:hearts:Revolving HeartsTwo Hearts

# 327
Честито на рожденичките, на новите мами, на Ванчест, че вече е с бебчето си, само хубави новини, много се радвам за вас момичета, пу пу да не са ни уроки на групичката 😍😍😍

# 328
Честито на рожденичките и на мамите родили своите късметчета! 🌺🌺🌺👶👶👶 Много здраве и щастие ви желая! Аз вчера бях на преглед. Моят малък мъж е 2700 гр в 36+4 дни съм. Плацента и води са ок. Лекарят ме пита дали съм готова за раждане. Аз викам:Нее, много ме е страх 😁😁😁. Сега ме вика всяка седмица, за да записваме тонове и да проверява за разкритие. Хич не ми се иска да ме преглежда за разкритие без да има някакви контракции или някакви признаци за започване на раждане, ама щом е преценил ще се доверя 😊. Иначе в събота ще купим кошарка, чаршафки, хавлийки. Вчера прах дрешки... Много се вълнувам вече. Успех, момичета 🤰🤰🤰👶👶👶

# 329
Мина моя преглед днес, сега съм на тонове. Малката е добре, 3200. Разкритие 2,5см имам, ма асе надявам да си седи още 1 седмица. Имам малко задачи и планове аз Joy детето има планове и то, нищо че вече ме праща да ражда, че искал да види бебето.

Общи условия

Активация на акаунт