В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 299
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Аз имам такива. Даже при мен понякога е, не знам точно как да го обясня, едни такива стрелкащи, все едно ме удря ток. Четох, че такива усещания има, когато бебето рита в шийката.
При мен, допреди 20 дни, стяганията и контракциите не влияеха на шийката, но вчера на прегледа се видя, че за 20 дни се е скъсила с 1 см. Но надали е от тези бодежи. По-скоро си е от контракциите, но моите са придружени с менструални болки в корема и кръста.
Ако се притесняваш, отиди да те видят за всеки случай. Вчера аз помолих моята лекарка да ми види шийката, тя не искаше. Каза ми, че не очаква да се е променила, ама се изненада, като я измери...

# 301
Привет, дами 🌸
Бихте ли ми препоръчали лекар в София, който би ме приел за планово секцио? Специфичното е, че съм 38 г.с.
Накратко за причината за тази питанка - имахме уговорка с лекар в Майчин дом за планово секцио утре, с прием днес. Цяла сутрин обикалях по различни кабинети за консултации преди приема. Всичко това беше обвързано с часове чакане, разбира се. След като ме приеха в отделението, доктора ме извика за консултация с доцентката. При преглед (ултразвук) от нейна страна, последва категоричен отказ да подпише документи за секцио, тъй като според нея нямало медицински показатели за такова. Изписаха ме набързо.
Моето желание за секцио е свързано с двурогата матка, установена от Сигридов.
Ще бъда благодарна ако ми препоръчате лекар, който би ме приел, като вече предпочитам да е от частните болници.

# 302
Само да ти кажа , че частната болница не ти гарантира добро отношение 2019г родих в Щерев и през цялото време ми викаха как не съм единствената дето ще ражда , и дори не ми сложиха упойка всичко това за 2000 лв не подадох оплакване само за да не си развалям хубавия спомен с още глупости ! Този път  след като пак се сблъсках с грубото отношение на лекарите в Щерев реших да си платя в държавна да видя дали има разлика !
quote author=be-lla link=topic=1336019.msg42894538#msg42894538 date=1621960887]
Аз съм в частна,един път ще раждам и искам всичко да ми е осигурено, включително грижи и отношение. Вярно,че ще съм там за малко,но ако не попаднеш на нормални хора (както съм чела за някои държавни болници), ще ми съсипят най-прекрасните моменти,да не говорим за психическата травма след това. Парите се изкарват,реших да не рискувам.В Пловдив съм чувала добри мнения за Селена,две познати раждаха там.
[/quote]

# 303
Болки ниско долу, май вече почти всички имаме.
Гратси, виж в Надежда, св. Лазар евентуално. В Щерев секцио по желание едва ли ще ти направят, смао срещу двойна сума.
Кристина, аз от Щерев съм много доволна миналия път. Сега ще видим кан ще е. Е имаше и някакви дребни неща, но лекарката и акушерката бяха страхотни!

# 304
Аз имах едни много резки, пронизващи болки при вървене няколко дни и после се оказа, че бебо се е завъртял (остана си главично, но гръбчето беше от дядно, а сега е от ляво).
Момичета, моят бебок е хипер активен. Навсякъде чета как последните седмици движенията намаляват, а при мен е обратното. Притеснявам се, че не мога да различа коремът ми дали е стегнат от контракции или от мърдащото бебе. Постоянно е твърд и опънат и ме боли…. По цял ден… Е, оплаках се 😀

# 305
Здравейте и честито на всички, които вече са майки.

Моето очаквано юнче също се оказа майска феичка. Heartbeat Роди се завчера, на 24.05.2021г. Много е мъничко (1660), но е с добри показатели.
Наложи ми се да родя месец по-рано, мъничката в момента е в кувьоз, но съм много щастлива и очаквам скоро да наддаде.

Желая на всички успешно раждане и много сладки и здрави бебенца!

# 306
Честито! С пожелание бързо да наддава бебчето и да се гушкате у дома! Heartpulse

Здравейте и честито на всички, които вече са майки.

Моето очаквано юнче също се оказа майска феичка. Heartbeat Роди се завчера, на 24.05.2021г. Много е мъничко (1660), но е с добри показатели.
Наложи ми се да родя месец по-рано, мъничката в момента е в кувьоз, но съм много щастлива и очаквам скоро да наддаде.

Желая на всички успешно раждане и много сладки и здрави бебенца!

# 307
Enchantress, честита малка принцеска! Да наддава бързо и да ви съберат скоро, за да може да се гушкате на воля Simple Smile

# 308
Enchantress, честита рожбичка. Да е здрава, бързо на навакса и да се съберете вкъщи. На теб бързо възстановяване, спокойствие и мисли позитивно 🍀Всичко ще е наред, много хубава дата 24.05 🌺

Вече имаме сглобена кошара 😀
Аз прищипах някакъв нерв на кръста и едвам ставам, сядам и се движа, та болката от това ми заглушава всякакви бодежи и контракции 🙄 Иначе и моето бебе е пълна нинджа, няма затишие, яко блъскане и местене.
Малко теснотия стана в спалнята, но ще свикнем

# 309
  • Германия
Enchantress,честито бебе, да е много здрава и скоро при мама 💗

Аз спрях магнезия още в 36 г.с. Нямам търпение да родя, 13 дена до термин, дано не пренося, че това чакане хич не го обичам.

Radeva, много ви е хубаво. И ние днес нагласихме всичко, чаршафите сложих, викам си да е готово, пък може да реши да се роди вече.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 22:28 от foley

# 310
Здравейте момичета минавам само да честитя на мамите за бебчетата.
И да се похваля вчера на 25.05 се роди и моята малка принцеса. От секцио с уговорка аз отидох на предния ден с 5 см разкритие. И се наложи да родя същият ден . С бебчето и мен всичко е наред възстановяването върви по план и така. ❤🤍🍀🙏🏻🌸💕

# 311
Честито, Арт, да сте здрави и двете, щастливи и само хубави мигове 🌺🍀🌞

# 312
Честити да са ви бебоците, момичета!
Започна да става все по-вълнуващо!
🥰🥰🥰

# 313
Честити бебчета на всички, започнаха да валят пухчета най-накрая по няколко даже, бъдете здрави! 🤗❤🧸

Радева, поръчах си и аз такива облачета от една жена от страница във фб Rossee s. Lajnica 🤗💜 + 1към1 обиколника на foley същите цветове, сега се чудя дали ще мога да го набутам да го изпера, че го взех 2,60м мисля 😂💕
Бях на прегледа, моята бебси гърл е 3,200 в 37+3 в позиция за атака 🤗🧸💕💕💕💕💕

# 314
  • Варна
Честити бебенца, момичета, нека са ви здрави и много да ви радват!❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт