В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 306
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Ренче, честита да си и ти , много здраве и щастие Purple Heart и един сладък бебок Revolving Hearts

# 286
  • Варна
Честито на всички рожденнички! 😍

И Честито бебе Анастасия, нека бъде здрава и да радва много мама и тати!❤️

# 287
Ренче, да си жива и здрава! Лко раждане, около термин!

# 288
  • София
Ренче, Мими - бъдете много здрави, спокойни и безпроблемни раждания да имате и най-сладките бебоци!

Честита да е и Анастасия! Все така да не тормози мама и да в радва, а на мама бързо възстановяване!

Елфина, да кажеш какво е станало след прегледа! И мен ме вълнува ако още имам гъбички какви са опасностите за бебка и мога ли да родя нормално. Преди доста време Вецев ми каза, че
Бебка е с веднъж увита около вратлето пъпна връв, надявам се вече да се е отмотала, моята АГ не видя подобно нещо, в събота съм на тонове и мисля и това да видят.

# 289
Честит рожден ден на празнуващите! Здраве, щастие, безпроблемно раждане и сладки здрави бебоци. Yellow HeartHeartpulse
На родилите - ЧЕСТИТО! Бързо възстановяване и лека адаптация с малките бонбони. Flowers Hibiscus
Аз имам 8 дни до термин, като утре съм на тонове. Нищо не усещам, освен лек дискомфорт долу и се надявам да не съм зявъдила гъбок.
Стискам палци на всяка да и мине реда възможно най- успешно.

# 290
mimi_82 и РеНчеТо - честит рожден ден! Бъдете здрави и много усмихнати в очакване на малките вързопчета.

Toblerony123, честита да ви е малката принцеса, да е здрава и щастлива!

# 291
Честито и от мен на рожденички и бебоци! Само хубави емоции и много усмивки!

Момичета, кога спряхте магнезия? Аз съм в 35+5 и ми казаха да спирам всичко болкоуспокояващо, защото ще раждам нормално и трябвало време да се изчистя от магнезия. Аз съм постоянно с контракции въпреки всички хапчета и прахчета, а ми се иска поне още няколко седмици да изкарам.

# 292
Аз точно тогава спрях магнерота, а преди това по пиех по 2 пъти на ден, нищо че даже по 3 ме караха, даже да не казвам, че е имало дни и по 1 път съм го пила, в момента съм в 37+3 и днес съм на преглед. Simple Smile

# 293
Аз го бях спряла около 34та, но вчера имах доста интензивни контракции и лекарката ми каза да пия, защото не иска да раждам още 2 седмици. Сега карам 36та. Честно казано не мисля, че Магнезия би спрял раждане, по-скоро да намали дискомфорта при подготвителните контракции.

# 294
Аз точно тогава спрях магнерота, а преди това по пиех по 2 пъти на ден, нищо че даже по 3 ме караха, даже да не казвам, че е имало дни и по 1 път съм го пила, в момента съм в 37+3 и днес съм на преглед. Simple Smile

Аз съм си внушила, че като го спра и веднага ще родя 🤪. Вчера лекарката 100 пъти ми каза край на магнезий, всякакви от рода на но шпа, папаверини и т.н.
Ще пия до 36 пълни седмици, тоест още 2 дни и спирам...Иии....мечка страх, мен не страх. 😂

# 295
На мен в 36+ ми каза да го спра, но аз още го пия 38, че имах няколко останали прахчета, тука до 2-3 дни ще го спра. Ама ми се иска да изкарам още седмица и за това го пия, но го намалих.

# 296
е аз не съм си мислела, че като го спра и хайде към родилното, даже не съм имала кой знае какви контракции Smiley но и аз си имах доста стресови ситуации Smiley

# 297
Аз съм с болезнени контракции от 7 месец. Като вчера шийката изненадващо от 34 мм е станала 24 мм. Чак и лекарката се изненада. А бебето от самото начало си го нося много ниско. Главата е навряна най-долу и вечер с ръчички блъска яко в пикочния мехур, шийката. През деня се търпи, но вечерта е нещо страшно. Ритници в ребрата усещам рядко и много им се радвам Grinning.

# 298
И аз нося ниско долу и доста често се случва да подскачам, докато пишкам от някой друг ритник в пикачният мехур 😂😂😂😂😂

# 299
Здравейте момичета не се включвам много но ви чета много се радвам на родилите мами да сте живи и здрави с малките бебковци👶🏻
Аз днес влизам в 36 г.с бях на преглед и ми взеха секрет бебка е главично от доста време вече и е слязла много надоло след прегледа се прибрах и викам да изчистя малко не съм се натоварвала на почивки върша всичко и по едно време усетих като бодежи във влагалището само когато ходя на някой дали му се е случвало или да ходя утре пак при АГ а забравих да спомена че ми се втърдява корема доста често но нямам болки само при ходене ме боцка и трябва да спирам иначе не си издържа

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 15:32 от 💓Robotka💓

Общи условия

Активация на акаунт