В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 323
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Chef mama, ако не тръгнат по- рано ще се засечем Simple Smile Мен ме приемат на 16ти, секцио на 17ти, значи на 18ти ще съм в стая живот и здраве ще се видим. Иначе мен параноята ме гони всеки ден, за психиатрия съм вече 😁

# 271
  • Германия
Колко време след падане на тапата ви тръгна раждането?

При предишните раждания не ми е падала тапа.

# 272
Chef mama, ако не тръгнат по- рано ще се засечем Simple Smile Мен ме приемат на 16ти, секцио на 17ти, значи на 18ти ще съм в стая живот и здраве ще се видим. Иначе мен параноята ме гони всеки ден, за психиатрия съм вече 😁

Успокоих се, че не съм само аз психясала Grinning Питах д-р Вецев дали от предния ден трябва да ме приемат и като потвърди ми стана тъпо, честно казано, защото не виждам особен смисъл. Приятелка роди преди 4 дни в Тина Киркова, отиде предния ден на тонове и на следващия сутринта си отиде направо за секциото. Приеха я и за два часа беше в операционната. И аз се надявах да мина така, ама явно няма да стане Grinning

# 273
  • варна
Изчетох ви 😘В 35 гс + 14-15 кг ,, но здраве да е - после ще свалям...
При мен засега нищо ново ... стоя си в болницата и така ! Днес съм рожденичка и ми е малко криво , че не съм при близките си , но им обещах , че скоро ще ги зарадвам с един сладък бебок ❤! На родилите мамчета - бързо възстановяване , а на тези който ни предстои - леко и безпроблемно !!!

# 274
Колко време след падане на тапата ви тръгна раждането?

При предишните раждания не ми е падала тапа.

Преди седмица падна тапата при мен.

Днес отидох на преглед и се оказа, че вече имам разкритие. Нищо не бях усетила. А терминът беше на 04.06.
4 часа по-късно се роди нормално малката Анастасия. 3.120 грама е и 50 см.

Болеше доста, но си струваше всяка секунда. Точно когато си мислех, че не мига повече, всичко приключи.
Успех и леко раждане на всички бъдещи майки.
Ще се справите. Малко остана, момичета.

# 275
    Mimi
, за теб си мислех днес. Честит рожден ден, жива и здрава да си и след няколко седмици да гушкаш най- прекрасния си подарък 🎁💙🎂🤗❤
Toblerony, честито бебче, много радост да ви носи, а на теб бързо възстановяване ❤

# 276
  • София
mimi_82 ЧРД, да си здрава и щастлива, около термин едно здраво и щастливо бебе. Не тъгувай, за добро е. Всичко ще се нареди. Скоро ще те изпишат да си почиваш вкъщи и дано не влизаш повече преди самото раждане. :*
Toblerony123, честито, да ви е жив и здрав бебока, да ви радва много и бързо прибиране

# 277
Първо-честито на всички рожденичка и момичета,които станаха майки през последните дни!!
Във ФБ групата вчера имаше Бейби-Бум!
Броих ги до десетото обявено раждане 😁
Едно майче,дори е родило в болницата,в която и аз ще раждам-БургасМед,така че ще се възползвам да й кажа(ако е тук,разбира се),че съм й писала на ЛС.
При мен нищо ново-човека си дивее,аз не спя почти цяла вечер,само гледам календара и ставам все по нетърпелива.
Чудя се с какво да запълвам дните,само и само да минава времето.Изобщо не обичам да чакам 😁😁
Надявам се тези дни на що годе благоприлично държание от страна на малкия да не са затишие пред буря и като едно добро дете да следва плана 🤞🤞
Слагаме отметката на отминалия ден и броим-6!!!

# 278
Mimi, честит рожден ден! Да си здрава, да удържиш бебока до нужния ден, едно бързо, леко раждане и само усмивки и любов.

Тоблеронче, честита рожбичка. Да расте Анастасия здрава, силна, обичана, безгрижна. Бързо възстановяване за теб 🍀

# 279
Мими, честит рожден ден да си здрава, щастлива и много обичана ☺❤ Здраво пухче скоро 💕

Toblerony123, честита рожба, бъдете здрави и щастливи 🤗💜❤ бързо възстановяване на теб и всички мами, които родиха скоро 🤗

Днес съм на преглед по-късно и ще дам своя ъпдейт 😂

# 280
Мими, честит рожден ден! С пожелание за здраво бебче на финала! Heart
Toblerony, честита рожба! Бързо възстановяване на теб! Много здраве и радост! Sparkling Heart

Момичета, за тези които ще раждат в Шейново, да споделя една информация от раждала позната в Шейново със секцио. Каза ми задължително да си взема някакво слабително от по-щадящите стомаха, защото там ако не отидеш до WC ти давали някакво прахче от едно време, от което боли корем и после тя не могла да излезе от тоалетната. Та ме е предупредила. Аз ще взема Дулколакс или нещо такова за всеки случай. Simple Smile

# 281
  • Германия
Мими, честит рожден ден, жива и здрава да си, много поводи за радости и скоро да се гушкате с бебо 🎂

Toblerony, честито бебе, да е живо и здраво ипс късмет! На теб бързо възстановяване.

Аз снощи си мислех, че ще тръгне бебка, но нощта мина спокойно, даже мога да кажа, че спах добре. Обаче освен тапата имам болка между краката, мускули ли, кокали ли...страшна работа, имам чувството, че се разтягам. Да видим утре на прегледа какво ще кажат!

Хубав ден!

# 282
Да си жива и здрава Мими и скоро с най-хубавото вързопче на ръце. Balloon
Тоблерони,  честита радост и бързо възстановяване!!! Nature Sparkles
bl00dflowerz,  няколко човека просто сложихме част или цяла свещичка Профенид и нещата тръгнаха почти веднага.

# 283
Мими, да си жива и здрава! Скоро да те пуснат и когато му дойде времето да гушкаш здраво бебе!
Тоблерони, честита да е Анастасия!

Аз чакам да дойде прегледа утре, на моменти направо си лисля как е сега ше тръгне раждането, ама още удържа е фронта слава богу! Надявам се на още седмица поне (днес влизам в 38). А на всичкото отгоре май с е опитва да ме били гърлото, та дано си по седи малката, докато мине!
Иначе ще раждам в частна болница, там ми е лекараката и където е тя, там и аз. Доволна бях миналия път, надявам се и сега да е така.

# 284

Мили мами, минавам да ви почерпя виртуално с по едно парче торта - днес пораствам с още една година 🙃🍀🙏🎂🍾
Честито на всички които гушнаха бебенцата си тези дни, бъдете здрави и щастливи! А на мен и останалите в очакване, пожелавам бързо и леко раждане иии разбира се здрави и пухкави вързопчета накрая 🙏🍀

Общи условия

Активация на акаунт