В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Мина моя преглед днес, сега съм на тонове. Малката е добре, 3200. Разкритие 2,5см имам, ма асе надявам да си седи още 1 седмица. Имам малко задачи и планове аз Joy детето има планове и то, нищо че вече ме праща да ражда, че искал да види бебето.

в коя седмица си ? Relaxed аз вчера бях и никой не ме гледа за разкритие, дали не трябваше ? Sad

# 331
Честито щастие на всички родили мами и бързо възстановяване Heart

Аз вчера късно бях на тонове и преглед. Малкия го измериха 2.853кг в 35 г.с. Всичко изглежда наред и на 1ви пак съм на тонове. Имам си усещането, че ще си изчакаме датата за секциото и дано съм права, защото нищо не сме подготвили още.

# 332
Елфи, 38+1 съм. Ти коя си?

# 333
аз съм в 37+4 Hug може би и малко бързаше АГто вчера имаше опашка от бременни жени, поради спешно раждане, но може и такава да му е практиката да не проверява преди 38ма, наистина нямам идея Tired Face Yellow Heart

# 334
Елфина, ако това ще те успокои на мен първия преглед за разкритие с първата ми бременност беше след като вече бях преносила 5 дни.

# 335
Горе долу се успокоих 😃 също искам да попитам тези, които взимате Натаспин, до кога ви е казано да го пиете ? Simple Smile

# 336
elfinaa ,аз съм в 38+2 и мен не са ме гледали за разкритие.

# 337
Горе долу се успокоих 😃 също искам да попитам тези, които взимате Натаспин, до кога ви е казано да го пиете ? Simple Smile

До секциото. Аз смених току що АП с натаспина и нямя да го спирам. Само НМХ 24 преди секциото, ако разбира се бебчо не тръгне по- рано, че датата ми за секцио е само 10 дни преди термин е ни знам ще изкарам ли до тогава.

# 338
Мен също не ме проверяват за разкритие,нито ми мерят дължина на шийката. Аз вече и не настоявам, защото проверката за разкритие май може да доведе излишно до контракции, а измерването на дължината на шийката винаги ми го правят с вагинален ехограф и според лекаря можело да внесе бактерии. Така че ние всички вече сме в "безопасни" седмици,в които трябва да сме готови всеки ден да стартираме към болницата. Не знам дали проверка за разкритие е толкова належаща в нашето положение и сигурно затова лекарите не го правят

# 339
  • София
Елфина, какво стана с бактерията, изчистила ли се е?

На мен следя щото АГ ми каза, ако не родя до термин да отида на датата и да види за разкритие. А кушерката каза на момичето, което беше с мен на тонове, че може да я погледне за разкритие сега или на следващите тонове, тя решава, но термина й беше след 2 дни, а аз бях в 37.

Честито на новите майки и бебоци ❤❤❤ Бързо възстановяване и нагаждане, много щастие! Някоя няма ли да разкаже как е минало раждането Simple Smile)

Каката днес отиде на село с нашите за около седмица, сега вече ще го ударя на мързел 😃 Всичко за бебка е готово и изпрано, подредено, сглобено. Само багажа за болницата остава да опаковам, надявах се да си намеря куфар на колелца, но няма никои около мен, със сак ще съм Simple Smile купих си книжки от промоцията на Сиела, започнах да гледам 3 нови сериала, спя на макс и изобщо не съм готова за предстоящото 🤣

# 340
Елфина, какво стана с бактерията, изчистила ли се е?

На мен следя щото АГ ми каза, ако не родя до термин да отида на датата и да види за разкритие. А кушерката каза на момичето, което беше с мен на тонове, че може да я погледне за разкритие сега или на следващите тонове, тя решава, но термина й беше след 2 дни, а аз бях в 37.

Честито на новите майки и бебоци ❤❤❤ Бързо възстановяване и нагаждане, много щастие! Някоя няма ли да разкаже как е минало раждането Simple Smile)

Каката днес отиде на село с нашите за около седмица, сега вече ще го ударя на мързел 😃 Всичко за бебка е готово и изпрано, подредено, сглобено. Само багажа за болницата остава да опаковам, надявах се да си намеря куфар на колелца, но няма никои около мен, със сак ще съм Simple Smile купих си книжки от промоцията на Сиела, започнах да гледам 3 нови сериала, спя на макс и изобщо не съм готова за предстоящото 🤣

Вики не съм забравила, че обещах да кажа, ама така и не ме погледнаха за взимане на микробиология, чакаха доста жени и часовете вървяха доста назад.... стискам палци за сега, мисля че е намаляло бялото течение и се моля да е наред всичко Sad Purple Heart

# 341
Аз мисля,че зависи от подхода на АГто дали ще те видят за разкритие или не. Миналият  път пак в 38 ме провери и бях с 3см, така си ходих 5 дни.
Натаспина в 35 ми го спря, Клексана ще си го бия до раждането, като само ми е казала, ако нещо усетя преди да го бия, да не го слагам.

# 342
И аз се прибрах току-що от последното ми голямо обикаляне преди операцията.
Минах кръвни и урина,кардиолог и анестезиолог.Без проблем беше прието искането ми за пълна упойка,само ме предупредиха че ако се наложи спешно секцио преждевременно ,вероятно няма да се съобразят.
Анестезиолога,който ще бъде на операцията е много приятен човек,със страхотно чувство за хумор.
В събота последно съм на тонове и в понеделник,влизайки в болницата мача го пишем изигран!
Хайде, да отброя като почти за последно-5(почти 😁😁)!!!

# 343
Поредното избързало юнче се роди днес. Младеж с перфектни мерки, всичко с него и мен е наред. Секцио беше в 38.0. г.с. Всичко мина много бързо и безболезнено досега. Пожелавам на всички успех и сили!

# 344
  • Германия
Браво, честито! Да е жив и здрав и с много късмет, на теб бързо възстановяване 🌸🍀

Общи условия

Активация на акаунт