В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 47 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Както вече са писали, Лансинох, не се отмива. Отделно не правете грешката да се миете след всяко кърмене, дневния душ е достатъчен.

# 616
Ъпдейт от мен 🍀 бебе е пораснало доста 3.888 😳 според старшата акушерка ще се роди над 4 кг
Приеха ме преди малко и оставам под наблюдение тъй като много малко околоплодни води са останали, а изгледи за раждане още няма. Тоновете са чудесни за сега... В 21ч ще ме извикат за още един запис.
Вече не знам какво се случва с тоя моя юнак 💙🤔
Кога ще ти правят теста?
При приемането взеха ли ти кръв/антигенен тест правиха ли ти?
Чакам ъпдейт от теб Simple Smile)) и стискам палци! Може да се засечем твзи дни ❤
И кръв и антигенен 🙃 всичко

Вики ти кога си на тонове?

# 617
  • София
Ъпдейт от мен 🍀 бебе е пораснало доста 3.888 😳 според старшата акушерка ще се роди над 4 кг
Приеха ме преди малко и оставам под наблюдение тъй като много малко околоплодни води са останали, а изгледи за раждане още няма. Тоновете са чудесни за сега... В 21ч ще ме извикат за още един запис.
Вече не знам какво се случва с тоя моя юнак 💙🤔
Кога ще ти правят теста?
При приемането взеха ли ти кръв/антигенен тест правиха ли ти?
Чакам ъпдейт от теб Simple Smile)) и стискам палци! Може да се засечем твзи дни ❤
И кръв и антигенен 🙃 всичко

Вики ти кога си на тонове?
На 8 сутринта съм и ако не съм родила дотогава сигурно ще ги накарам тогава или на 9-ти да предизвикват, че ме плаши тази плацента 3-Та степен, а и сигурно и моите води ще са намаляли дотогава, че е терминът.

# 618
Еми, все едно аз съм го писала с разлика, че при мен ден след реанимация се подуха краката. Вас изписаха ли ви? Ние от вчера сме си вкъщи, но подуването си стои. Гледам да полагам повече, но трудна работа. Вечер ги вдигам високо и моля някой за масаж. Дано е само това и мине бързо.

# 619
Утре ни изписват.
Ама много стресиращо ми подейства,все едно гледах филм на ужасите,как се преобразувам в чудовище 😝😝
И аз ще се опитам да се възползвам и да ги вдигам,но до колко ще имам успех е друг въпрос.Дано наистина не продължи дълго,че с моя филмиран мозък ще започна да изпитвам и несъществуващ дискомфорт.
Малкия се наспа привечер и сега ме побърка-два часа мрънкане и рев...
Дано сега поспи ,че и аз покрай него.
Утре ни очаква вълнуващ ден.Първа среща на татко и син 🥰🥰

# 620
Честито на всички майчета! Heart Eyes
Бързо ръзстановяване на всички!

Ние сме си вкъщи от петък следобяд и е голям купон. Нито аз, нито таткото бяхме спали досега. Ходим като призраци Grinning Отсега знам, че нашият син ще е глезанчо. Много мрънка ако заспива сам в легълцето. А на ръце си умира да е. Ако може някой само да го гушка и носи Grinning
На мен нещо стреса и умората ми дойдоха в повече. И аз си поревах тези дни. Таткото пък си порева от радост.

И моите крака станаха огромни.. много неприятно. Надявам се да отшуми. Аз още нямам кърма. Залъгваме се нещо с малкия. Надявам се да ми дойде скоро.

Успех на неродилите все още! Стискам палци всичко да е наред! Hug

# 621
  • София
Честити бебета, да са здрави и спящи, а на майчетата бързо възстановяване.

# 622
Лансинох, Медела и Авент са без от минаване.
Аз се надявам днес да ни пуснат, но зависи от госпожицата, дали е за държала тегло, че спадна повече от желаното.
Аз успявам да спя само ако тя е до мен в леглото. Не знма каква съм такава бъгната, със сина ми беше същото - не го ли усещам до мен не заспивам дълбоко и се стряскам. Тази нощ по спахме малко повече и двете, не че ми стига, ма 4-5 часа сумарно са ми нещо Stuck Out Tongue Winking Eye
Блъд, реви си! Аз от втория ден още съм като река, рано ме хванаха хормоните и рева през 5мин. Нормално е!

# 623
  • София
Майчета, като ви слушам и се чудя какво ще правя, живот и здраве, другата седмица като родя 🤣 От 20 дена поне си спя като пич до 10 сутринта, ще бъде голям шок за организма ми да започне да спи по 2/3 часа следващата една година 🤣 Ако и това бебче е залепено за гърдата ми като кака си, даже и повече 😃 Ама пък така ми се гушка вече здраво бебче, нямам търпение, а глезлата не иска да излиза. Каката от вчера си е с нас, така че поне с нея имам задължения и ми свърши мързелуването, бях се сраснала с дивана честно.

# 624
И аз си спа сладко, сладко все още само вчера се прекарах да ям вечерта диня в 23:30 😂😂😂 да ви попитам, вие имате ли лигаво течение засилено хем безцветно, хем с лек бял цвят, даже и не мога да го обясня, доста е странно 😣

# 625
Момичета почерпете се за мое здраве-днес правя 23 години🥳🥳🥳 първият ми трезвен рожден ден😂, бъдете живи и здрави, щастливи и красиви🥰

# 626
Привет и от нас,вече у дома!
Първите няколко часа бяха много тежки и за мен ,и за малкия
Аз съм малко особена и трябваше сама да си оправя багажа,да си пригодя някои неща за собствено удобство и разни други процедури. Това беше съпроводено от изнервено бебе,ревящо,крещящо,не искащо да спи и да ме улесни.Дано бързо се адаптирА.Сега, вече успешно спи повече  от час и аз покрай него подвих крак.

# 627
  • София
И аз си спа сладко, сладко все още само вчера се прекарах да ям вечерта диня в 23:30 😂😂😂 да ви попитам, вие имате ли лигаво течение засилено хем безцветно, хем с лек бял цвят, даже и не мога да го обясня, доста е странно 😣

Аз имам такова течение и е доста силно последните дни. :/
При мен нищо ново - днес бях навън с малката до парка, 3 часа на крак, 5км, нищо 🤷🏻♀ Помолих сестра ми да ми донесе фитнес топка и сега седя на нея, довечера съм предвидила секс 🤣 Дано малката реши да излиза сама преди вторник.

# 628
Честит рожден ден, Теди бъди и ти здрава и щастлива 💕🤗

Вики, близначке моя наистина е ужасно и е като разпльокано😂😣😭😭😭

# 629

Аз имам такова течение и е доста силно последните дни. :/
При мен нищо ново - днес бях навън с малката до парка, 3 часа на крак, 5км, нищо 🤷🏻♀ Помолих сестра ми да ми донесе фитнес топка и сега седя на нея, довечера съм предвидила секс 🤣 Дано малката реши да излиза сама преди вторник.
Цял следобед скачам на тая топка и нищо 🤣 виж секс не съм предвиждала 😁 надявам се аз утре да си разберем съдбата с бузанчо... 🍀

Общи условия

Активация на акаунт