В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 47 860
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Диляна, честито бебче да е здрава и много да ви радва ❤
Елфина, много трудно възможно е да си при разредила кръвта, особено в девети месец когато тя физиологично се съсирва в повече. Ако си на терапия като мен имай предвид, че кръвта в началото изглежда по-рядка, но въпреки това доста бързо се съсирва, така че съм сигурна, че нямаш проблеми 🤗Не го мисли. Аз точно обратното се притеснявам, че моята е по- сгъстена след спирането на аспирина, защото останах само на НМХ и натаспин, но няма как...

Шели, ти в коя седмица си ? Hug благодаря ти за отговора, малко се оспокоих, че много бавно излизат тия резултати ... другото, което ме притесни е,че бебето миналата седмица беше 3200, сега пак толкова ми каза след 8 дни .. или аз не съм разбрала правилно предният път или ехографа греши или нещо трябва да  се коригира не знам ... също забравих да добавя, че ми казаха да почна през ден фраксито, а не всеки ден дозата от 0,4 в 38+5 съм

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 10:51 от elfinaa

# 601
Елфина, аз от утре съм 37 г.с. На фракси 0.6+ 2 натаспин и хич не ми е разредена кръвта, така че не се притеснявай. И моят Малчо е забавил растеж, около 2800 кг.е, но май при тромбофилията е характерно бебчетата да са по-малки. Важното е живи и здрави да са, още малко остава 🤗

# 602
Елфина, аз от утре съм 37 г.с. На фракси 0.6+ 2 натаспин и хич не ми е разредена кръвта, така че не се притеснявай. И моят Малчо е забавил растеж, около 2800 кг.е, но май при тромбофилията е характерно бебчетата да са по-малки. Важното е живи и здрави да са, още малко остава 🤗

Дай боже всичко да е наред при всички ни и бързо да забравим и да се радваме на малките пухчета Hands Pray Purple Heart
Шели, аз около месец сигурно бях на по 2 инжекции на ден Фракси по 0,4 ( след прекаран ковид) и при каквито и лекари да съм ходила за тромбофилията, всеки ми е казвал различно и има различно отношение към нея, просто накрая се доверих на АГто ...

# 603
Елфина, спокойни, така ти изглежда да е рядка кръвта. На мен вчера като ми свалих абоката и толкова квър и чете, че и по земята имаше, след няколко минути спря. Аз фракси то не съм го спирала, док ми беше казала ако усетя нещо да не го правя, та последната инжекция ми беше деня преди раждането и в деня на раждането вечерта пак си ми биха.
За мерките не се притеснявай, първо е нормално да има отклонение (ехографа не е кантар), второ може да са измерили нещо не съвсем точно ( на мен на единия ми лист корема на бебето беше по-голям, от записаното на прегледа 1 седмица по-късно. Явно е мръднала и не е измерена точно). Сътрудничество за 1 седмица беше качила 100гр. По ехограф.  Мереха е около 3100-200, роди се 2900.
Да за тромбофилия уж е нормално бебета да с малко по-ниско тегло, но това не трябва да ви притеснява, важното е да са развити и до носени. Над 2500 всичко е приемливо.
Желая ви успех! И когато решат мъницуте, да се появят бързо, леко и да се гушкате!

# 604
Благодаря ви момичета, оспокоих се ама и не ми е разредена май май, Д-димера ми пак се е покачил на 2.00, сега видях резултатите.
mrs.RM, как си след раждането, как е бебето ? Hug Heart

# 605
Благодаря ви момичета, оспокоих се ама и не ми е разредена май май, Д-димера ми пак се е покачил на 2.00, сега видях резултатите.
mrs.RM, как си след раждането, как е бебето ? Hug Heart
А браво! Радвам се, че всичко е наред!
Добре съм горе-долу - физически супер, присхипески като асансьор (ту горе, ту долу), нещо ме треснаха хормоните и след родината, та е забавно.
С малката се борим с кърменето, ма се оказа че не е лесна като баткото и малко е мъка, ама ще се нагодим скоро надявам се.

# 606
много се радвам, mrs.RM Blue Heart
знаете ли какво ще значи двукратни тонове да се правят ? така ми писа АГ-то и забравих да питам, трябва да ги правя от понеделник, в сряда ме вика АГто, че ще видим от нормално може и секцио да стане ..

# 607
Честито на новите майчета групата, да им бъдат живи и здрави бебочетата, а на тях бързо възстановяване. Момичета искам да ви попитам вас болял ли ви е пъпа?От снощи ме наболява и изпитвам дискомфорт, незнам дали е нормално.

# 608
Мен ме боля 1-2 пъти пъпа последните дни,както и много други неща Simple Smile даже за някои не знаех,че може да болят.
Също така бебо е доста мързелив и вече се притеснявам. Да идва по-бързо деня на секциото и да се успокоя....

# 609
Ъпдейт от мен 🍀 бебе е пораснало доста 3.888 😳 според старшата акушерка ще се роди над 4 кг
Приеха ме преди малко и оставам под наблюдение тъй като много малко околоплодни води са останали, а изгледи за раждане още няма. Тоновете са чудесни за сега... В 21ч ще ме извикат за още един запис.
Вече не знам какво се случва с тоя моя юнак 💙🤔

# 610
Мами, дайте съвет, моля ви, че не се издържа вече.
Бебчо е хипер активен. Не спира да мърда, мести ми се целия корем, опъва ми кожата и става цялата на бабунки - я краче, я дупе или всичко наведнъж. Много е болезнено. Отделно не мога да съм седнала на дивана или на стола, защото явно не му харесва да се облягам. А вечер само чака да легна и започва нов цирк поне до към 1-1:30. Има ли как да го успокоявам, да не е толкова превъзбуден(от галенето на корема става по-зле)….

# 611
  • София
Ъпдейт от мен 🍀 бебе е пораснало доста 3.888 😳 според старшата акушерка ще се роди над 4 кг
Приеха ме преди малко и оставам под наблюдение тъй като много малко околоплодни води са останали, а изгледи за раждане още няма. Тоновете са чудесни за сега... В 21ч ще ме извикат за още един запис.
Кога ще ти правят теста?
При приемането взеха ли ти кръв/антигенен тест правиха ли ти?
Чакам ъпдейт от теб Simple Smile)) и стискам палци! Може да се засечем твзи дни ❤

# 612
Кога ще ти правят теста?
При приемането взеха ли ти кръв/антигенен тест правиха ли ти?
Чакам ъпдейт от теб Simple Smile)) и стискам палци! Може да се засечем твзи дни ❤
И кръв и антигенен 🙃 всичко

# 613
Момичета,,днес изпаднах в жестока паника.Кактомси говорех по телефона с моя и видях как за секунди краката ми станаха двойни от коляното надолу.Буквално за секунди отекоха.Не бях изпадала в такъв шок от много време.Повиках,разбира се,сестрата и почти през рев започнах да й разказвам.ПредполагАм съм изглеждала смешно,както и сега,но аз през цялата бременност нямах подобни подувания и отоци и много се шашнах.Както и да е,сестрата каза,че е в реда на нещата и до десетина дни ще се нормализират нещата.
Оплаках се,сега да питам.
С крем за зърна "Гармастан" съм.Искам обаче да опитам и нещо друго,по възможност да е без отмиване,което ще използвам в моментите когато съм сама и не ми се иска да бавя бебчо,ако изтърва да се подготвя за кърмене.
Приемам идеи всякакви.Иначе "Гармастана" е добър,облекчава ме.

# 614
Лансинох, той е без отмиване.

Общи условия

Активация на акаунт