Благодаря ви момичета, станала е чудесна.

Не беше толкова просто и лесно, знаех, че не е лека задача, но с удоволствие направих всичко. Сега с усмивка ви пожелавам да си я изпишем само с позитивни емоции и отстъпвам на тази от вас, която има желание, правенето на следващата тема, като винаги съм насреща да помагам, ако има нужда. 

прекрасна е темата.
От известно време повече ви чета от балкона, но е защото имам доста работа и не ми остава време, но пък не ви пропускам. Е, в някои дни направо се озорвам докато ви изчета, нямате стигане. Благодаря на всички, които поддържате темата жива и усмихната, с всички снимки, клипчета и мнения. Това е все още прекрасно място за отмора. 

Продължавайте да творите все така.
Споделих ви, че съм grammar nazi и лично аз държа много на тези неща и се вглеждам. Относно гифчето с каста - да, отдавна искам да го направя, но срещах големи затруднения и все отлагах. В крайна сметка се реших - първо подбрах снимките, исках всички актьори да са в ролята си от сериала. После ги минах през една програма, за да им сложа един и същи ефект + имената, като трябваше хем да запазя качеството, хем да ги смаля, доколкото е възможно. Накрая сглобих гифчето и Налбантова ми помогна да натамъня времетраенето, че нещо не ми се получаваше. А после трябваше да направя гифчето до 5 МБ, без това да се отрази пагубно на качеството...
Предизвикателство си беше, но аз обичам предизвикателствата. Освен това според мен е полезно и се надявам да влезе в употреба и в следващите теми, ако допада на създателките им, разбира се.
И накрая отново да отбележа - с голям мерак си направих темата и се радвам, че ви харесва. Искрено благодаря още веднъж за възможността и помощта на всички!
Много стилна, подредена, с хубаво съдържание! С една дума - перфектна!
твоята тема в рими, посветена на любовта между Ханде и Керем ми е любима!

Препоръчани теми