Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Да, може и да е с Айдан - може Еда да каже на Айдан за тумора на Серкан без негово съгласие/ разрешение... ама той чак толкова да се ядоса на Еда и да й каже че не иска да я чува и вижда - струва ми се доста крайно. Но ако е така - Серкан сигурно и за Айдан няма да иска да чуе.

Блъскам си главата и се чудя, кое може до такава степен да ядоса Серкан, че да каже на Еда, че не иска да я вижда повече в живота си - трябва да се е почувствал излъган, предаден, за да я изгони.

Но ако е свързано с Айдан, Еда и Айдан - са семейството му. Нали имаше някакъв комплекс/страх от изоставяне - защо да гони любимите хора от живота си? Сам си предизвиква страдание?!

В интернет има някакви постове за Dedikoduku Cocuk - не знам за мъж/жена ли става дума. Отворил лайв някъде и уж коментирал сезон 2 - ама не казал нищо съществено.
Хората му казали, че трейлърът е драматичен - Еда и Серкан разделени, Еда сама гледа детето си, Серкан не иска да знае за нея, Еда бяга от него... и Дедико казал, че не вижда драма Joy и хората се ядосват Satisfied

1) не в казал кои са новите актьори
2) попитали за мнението му за раздялата на Еда и Серкан .. не казал нищо, за да не даде спойлери
3) смята, че трейлърът не е драматичен
4) ще пита дали ще правят нов плакат

Иначе този фенски плакат не е лош - ама малко на драма бие - нали уж летен ром-ком - а всички сериозни, драматични погледи... в различи посоки. Дано истинският да е с повече настроение

Много ми хареса този фенски плакат и го споделям. Yellow Heart

# 46
Добро утро , мили момичета!
Изгледах в началото  до 11-ти епизод, писах и тук преди месеци  - вълнуващ и романтичен сериал! След това не успях да  следя сериите с вас, но скоро ги изгледах накуп. Началото беше толкова вълнуващо -  историята, героите, всичко. След това ме впечатли играта на ЕДСЕР и в един момент - когато разбрах , че са двойка...Само следях Керем и Ханде, толкова са красиви! Ханде съм я гледала и в други сериали - леко тромава.. но тук е прекрасна! Толкова освободена и играе чудесно, явно Керем помага ..я с поглед,  я  
с любов!  Харесва ми ,че Ханде се занимава с изкуство и се развива!

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 16:14 от ilenkata

# 47
Аз сякаш разбрах, че нямало да има нов постер. Някоя от вас го беше написала тук..

# 48
  • Пришълец

В интернет има някакви постове за Dedikoduku Cocuk - не знам за мъж/жена ли става дума. Отворил лайв някъде и уж коментирал сезон 2 - ама не казал нищо съществено.
Хората му казали, че трейлърът е драматичен - Еда и Серкан разделени, Еда сама гледа детето си, Серкан не иска да знае за нея, Еда бяга от него... и Дедико казал, че не вижда драма Joy и хората се ядосват Satisfied

На това болднатото се хиля в продължение на няколко минути. Joy

Ще видим. Може никой от двамата да не е прегрешиш чак толкова, просто Серкан по всевъзможни начини да се е опитал да отдалечи Еда от себе си тъй като няма надежда, че ще оздравее и да ги е наприказвал някакви...

ilenkata, покрай Керем разцъфна Ханде, това е, което ми прави впечатление от началото на сериала досега. Не че имам наблюдения от предишни години, но все пак. В нашия сериал ми харесва как играе и взаимно се допълват двамата.
Grinning

# 49
Цитат
ilenkata, покрай Керем разцъфна Ханде, това е, което ми прави впечатление от началото на сериала досега. Не че имам наблюдения от предишни години, но все пак. В нашия сериал ми харесва как играе и взаимно се допълват двамата.
:grinnin

Замислям се  -  и той май покрай нея разцъфна още повече!

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 15:11 от ilenkata

# 50
По темата Wink

# 51
Лудитеееее Heart Eyes , пак ви догонвам Grinning
БРО Hug , прекрасна тема , поздравления Heart Flowers Hibiscus Nature High Brightness
Благодарности на теб и помагачките Gift Heart
Познайте как съм гласувала Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще се върна да ви изчета в предишната тема ,че сте изписали света Smiley

# 52
Следях навремето един сериал, пак се заобичаха главните герои, снимки от яхти и плажове  и втори сезон...Накрая имаше писма в социални мрежи, изтриване на снимки... Някак са били влюбени в героите, които играли...Надявам се при нашите любимци да го няма!

Ако е интересно за някой става дума за Еркан и Хазал.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 08:52 от ilenkata

# 53
  • Пришълец
За мен това май е първата двойка, от сериалите, които съм следила пренесла любовта извън снимачната площадка. Другите, за които разбрах със закъснение, че са заедно са Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Но като цяло през годините съм се изморила от всевъзможни слухове за ашкове между главните герои и интерпретации на фенове. Затова сега се радвам, че това между ХанКер е истинско, а не само в нашите глави. Дано съхранят връзката си дълго и са щастливи.

Втората ми любима прегръдка

Аз съм си едно хаотично Сейфи, в анкетата дадох като отговор онова, което ми дойде отвътре в първия момент Satisfied

# 54
  • София
Следях навремето един сериал, пак се заобичаха главните герои, снимки от яхти и плажове  и втори сезон...Накрая имаше писма в социални мрежи, изтриване на снимки... Някак са били влюбени в героите, които играли...Надявам се при нашите любимци да го няма!

Ако е интересно за някой става дума за Еркан и Хазал.
Добро утро момичета!  
Да започнем деня с едно вкусно кафе! Нека да ни е успешен и ползотворен деня.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 09:17 от БлагаВест

# 55
Благодаря за новата тема, какво винаги е страхотна 🌹
Категорично да е отговорът ми на анкетата! Нямам вече търпение за 9-ти юни.
Надявам де също любовта им за продължи и след сериала.

# 56
Ако Керем е възпитан, то папараците са нагли

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/kerem-bursini-sinirl … l-sorusu-41813577

Въпрос за Ханде Ерчел разгневи Керем Бурсин

На Керем Бюрсин му се напомня, че Хенде Ерчел наскоро е имала любовна новина с бизнесмена Муратчан Акуган и каза: "Няма нужда да се въвеждат такива глупости. Сега сме заедно и сме щастливи".- превода е чрез гугъл
Знам,че е слагано, но и аз да се възмутя

# 57
  • Плевен / София
Мисля си, че по всяка вероятност при раздялата на Еда и Серкан, Серкан е казал на Еда, че не иска да я вижда и че не изка да чува за нея... И тя явно си взема нещата и заминава за Италия.
Видях слухове, че първите 30 мин щели да са ретроспекции от тези 5 години - изпразнената къща на Еда, моменти от живота им....

Но, за да и каже Серкан, че не иска да я вижда и чува, може би Еда е направила нещо доста сериозно. Може и тя да е виновна. Чудя се какво може да изкара Серкан от нерви:
- грешка - ама каква грешка... не ми идва нещо на ум
- работата - ако Еда е продала 45% си процента на някой (ама Серкан не се ядоса на Селин и не я изгони, така, че не виждам защо да гони Еда)
- поискала е помощ от баба да им помогне с връзки за операция на Серкан (ама Серкан не мразеше бабата, доколкото знам бабата дори беше поканена на сватбата)
- записала е Серкан да го оперират без негово съгласие
- нещо свързано с Алптекин

Не знам какво може до такава степен да ядоса Серкан, че да не иска да я вижда и че не иска да знае нищо за нея?...
Нищо не го е ядосало....Просто той отново се е  уплашил как Еда ще реагира на болестта му и е взел решението сам....
Здравейте момичета,
Прегръдки....като целувки много....Моите фаворити са тези...Мисля, че няма нужда от коментар какво изразяват

# 58
  • София
За мен това май е първата двойка, от сериалите, които съм следила пренесла любовта извън снимачната площадка. Другите, за които разбрах със закъснение, че са заедно са Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Но като цяло през годините съм се изморила от всевъзможни слухове за ашкове между главните герои и интерпретации на фенове. Затова сега се радвам, че това между ХанКер е истинско, а не само в нашите глави. Дано съхранят връзката си дълго и са щастливи.

Втората ми любима прегръдка

Аз съм си едно хаотично Сейфи, в анкетата дадох като отговор онова, което ми дойде отвътре в първия момент Satisfied
Марги,  има и други, които успешно пренесоха своята любов и в живота. Това са Неслихан Атагюл и Кадир Догулу,  Бурак Йозджевит и Фахрие Евджен, Хатидже Шендил и Бурак Саяшар, с когото играха заедно в "Черни планини" и др.

# 59
  • Dupnica
Здравейте обичащи ХанКер, момичета,
Любима прегръдка от епизод 11

Любов с неизказани думи:gift_heart:

Прекрасен ден !:hibiscus:

Общи условия

Активация на акаунт