Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Много ми хареса този фенски плакат и го споделям. Yellow Heart

# 31
Здравейте момичета, благодаря за новата тема на Бърборанка и на всички замесени! 😍😋😁

Темата е много хубава и актуална, като думите на Керем от днес "Сега сме заедно и сме щастливи!"
И ние така, тук сме заради Керем и настоящия му проект, романтичната комедия " Почукай на вратата ми". Това, което е било вчера е минало, а утре не се знае дали изобщо ще бъде!
И от многото снимки, който сте пуснали на Керем, така и не си харесах само една, но си откраднах едно гифче на Ханде! 😂

# 32
Добър вечер, момичета Simple Smile
Аз ще благодаря за новата тема на екипа, който я е сътворил и макар, че не се чувствам компетентна да оценявам оформлението, ще кажа, че ми допада цветовата гама (това май е моята цветова гама) и динамиката в гифчетата, което хармонира с нашите шеметно влюбени и непрекъснато усмихващи се сладури. И е много усмихната. Аааа, и как без розовите очила - йок ааартъъък. Joy Поздравления! Flowers Rose
Скрит текст:
Само една дребна забележчица от мен Blush
Ама то е, защото имам непоносимост към думата "изкарване", "прекарване" - многозначни са и двете и пораждат всякакви асоциации. Аз бих я заменила с "преживявания".

# 33
Номер 1 в турският тренд.

След Ханде, феновете искат и Керем при Ибрахим. Simple Smile

# 34
  • София
Малеее, изпуснах ви момичета. Половин ден ме няма и вие ми избягахте в друга тема.

Бърборанка, прекрасна тема си ни приготвила. Супер уютна нова къщичка. Огромни благодарности за целият този труд. Аз си признавам, че не мога да се справя с такова предизвикателство и точно поради това оценявам труда на всеки един поотделно, за да можем сега да имаме къде да си споделяме всичко.

За целия екип работни пчелички, черпя с една прекрасна торта!

# 35
Много, много ми хареса. Липсваха ми двамата. Благодаря на всички включили се. БРО, светът е любов. Хей, прекрасници, бъдете все така пишещи, лъчезарни и вярващи в доброто. Радвам се, че съм тук. А сега се връщам да ви чета.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 09:18 от st_ina

# 36
  • София
                           “We are together & we are happy, that’s all.” by Kerem Bürsin

# 37
  • Dupnica
Благодарности за новата тема и поздравления за БРО и екип:heartpulse:
В очакване на новите серии и категорично ДА за анкетата
Розови сънища:hearts:

# 38
  • София
Purple Heart Момичета Purple Heart,
искам да ви пожелая лека нощ с едно прекрасно стихотворение, на което попаднах:

”Нощта е виолетова. На точки.
Светулки бяха? Или пък звезди.
А може би очите ми нарочно
се пръснаха в хиляди сълзи…

Такава нощ… въобще не се забравя.
Притихна и сияйната луна.
Сърцето си щом в някого оставиш,
ти правиш от въздишките следа…

И цялата блещукаща пътека
в една посока все ще криволичи.
Не вярваш ли в светулките ми? Нека.
Сега се уча да не бъда ничия…

И всичките ти пълнолунни нощи
да бъдат виолетови. На точки.
Сърцето ми в теб блещука още.
Не си го искам. Никога. Нарочно.

Притихна и сияйната луна…
Пътеката ми още криволичи.
Небе, звезди, светулки… и жена,
която е дошла да те обича.”

Мира Дойчинова – Ирини

Напомни ми за нашите Еда и Серкан...

# 39
Бърборанке, адмирации за новата тема!

# 40
БРО, страхотна тема! 🙂🙃🙂
Браво на вас идейни момичета!
Записвам се и се връщам да ви чета в старата тема, че нещо доста изостанах.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 01:23 от Ninika

# 41
Добро утро, любими момичета! 💙
Желая ви спокоен и усмихнат ден! ⭐

Днес е ден за 19тото предизвикателство на Туитър или "Любими 3 прегръдки на Еда и Серкан"

Първата ми любима е от епизод 11:

Прегръдка за сбогом, изпълнена с толкова много неизречени думи, несподелени чувства и от двете страни. Серкан, прегръщащ Еда знаейки, че с нейното заминаване неговият свят се разпада на парченца.. И Еда, мислейки си "Не ме пускай да си тръгна". Кратка сцена, но много емоция има вложена в нея. Дори мисля, че често я забравяме.

Втората ми любима е от епизод 24:

Тази прегръдка я харесвам, защото е спонтанна. Толкова спонтанна, че най-вероятно и самият Серкан се е изненадал. Повече я харесвам, обаче, защото изразява един бунт. Бунт срещу всичко и всички, които смеят да застанат между тях двамата - като баба Семиха. Това беше начинът на Еда да покаже на баба си, че е със Серкан и той е нейното щастие, което не влиза в работата на Семиха. Вероятно Еда не е вложила такива чувства в самата прегръдка, но аз така я разбирам. Еда сигурно просто е преливала от силни чувства спрямо Серкан - романтичния робот, който иска да бъде с нея. ❤

Прегръдката, която поставям на 3то място е от епизод 27:

Тази прегръдка няма нужда от много описания, според мен. Толкова е естествена, та се чудя дали изобщо е по сценарий. Напълно на място е, като нещо, което всеки би направил. Щастието се чете по лицето на Серкан. Най-после това, за което са мечтали е реалност и животите им ще се преплетат в едно. Освен щастие, в изражението му чета и облекчение. Нещо от рода на: "Ето, най-после се случи!". Харесвам колко силно е прегърнал Еда и как няма намерение да я пуска. Е, живота (или СЦ) има други планове, но той тук още не го знае. 💜

И за тези, които са стигнали до тук.. един колаж:

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 06:28 от Есенна магия*

# 42
Мисля си, че по всяка вероятност при раздялата на Еда и Серкан, Серкан е казал на Еда, че не иска да я вижда и че не изка да чува за нея... И тя явно си взема нещата и заминава за Италия.
Видях слухове, че първите 30 мин щели да са ретроспекции от тези 5 години - изпразнената къща на Еда, моменти от живота им....

Но, за да и каже Серкан, че не иска да я вижда и чува, може би Еда е направила нещо доста сериозно. Може и тя да е виновна. Чудя се какво може да изкара Серкан от нерви:
- грешка - ама каква грешка... не ми идва нещо на ум
- работата - ако Еда е продала 45% си процента на някой (ама Серкан не се ядоса на Селин и не я изгони, така, че не виждам защо да гони Еда)
- поискала е помощ от баба да им помогне с връзки за операция на Серкан (ама Серкан не мразеше бабата, доколкото знам бабата дори беше поканена на сватбата)
- записала е Серкан да го оперират без негово съгласие
- нещо свързано с Алптекин

Не знам какво може до такава степен да ядоса Серкан, че да не иска да я вижда и че не иска да знае нищо за нея?...

# 43
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден изпълнен с много настроени и усмивки Wink

# 44
  • Пришълец
...
Но, за да и каже Серкан, че не иска да я вижда и чува, може би Еда е направила нещо доста сериозно. Може и тя да е виновна. Чудя се какво може да изкара Серкан от нерви:
- грешка - ама каква грешка... не ми идва нещо на ум
- работата - ако Еда е продала 45% си процента на някой (ама Серкан не се ядоса на Селин и не я изгони, така, че не виждам защо да гони Еда)
- поискала е помощ от баба да им помогне с връзки за операция на Серкан (ама Серкан не мразеше бабата, доколкото знам бабата дори беше поканена на сватбата)
- записала е Серкан да го оперират без негово съгласие
- нещо свързано с Алптекин

Не знам какво може до такава степен да ядоса Серкан, че да не иска да я вижда и че не иска да знае нищо за нея?...
Или пък нещо свързано с Айдан. newsm78

Любима прегръдка, ето тази -
Цитат на: Есенна магия*
Изключително естествено им се получи. Heart

Общи условия

Активация на акаунт