Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 930
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Хипотетично, Серкан да е осиновил момчето, Еда момичето и да не са техни биологични деца. Ето ти и социална кауза, дом за всяко дете.

# 241
Не вярвам Серкан да е осиновил дете, предвид че е болен и мисли , че всеки ден може да му е последен, няма никаква логика в това.
Освен това Серкан не искаше деца, не помня в кой епизод беше казал , че не смята да има деца. Чак след като нещата с Еда се задълбочиха той започна да й говори , че иска деца , но от НЕЯ, не просто деца 😂

# 242
И аз не мисля, че ще осинови. Нито пък, че ще има дете от друга жена.

# 243
Ханде има снимки за Vogue  днес

Това са последователите им когато са се запознали

А това сега

# 244
Прочетох, че Фуат е син на Дениз и Селин. Двамата ще загинат в автомобилна катастрофа, но синът им остава жив и Керем го осиновява. Фуат е публикувал снимката с Керем в своя Instagram и е написал „Да, също толкова сме изненадани“. Дали е вярно, не зная, но има логика в това предположение.
Ясно е, че ни очакват доста изненади. Айше, надявам се, че ще ни поднесе много емоции и ще се наредим достойно сред летните сериали. Ясно е, че любовта извън екрана ще ни мята по върбите. Ясно е , че сме в друга лига, но нека сценарият бъде за отличен. И обобщено - последователите тръпнат в очакване.

И е видно - влизат с обаяние и чар. Чакаме ги. Ей го де е 2 юни.
Скрит текст:
Извинявайте, но вие виждате ли някой снимки като настъпени или само аз.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 14:21 от st_ina

# 245
Добър да е съботния, Ви ден романтички! 

А.О., според мен Айше Котлу е развила сценария - 2 сезон, развивайки го в направления от приказки и детски класики, които са препратка към вечното Любовта и Доброто винаги побеждават!
Gift Heart
"АЛИСА: Как може да победиш, ако си загубил всякаква надежда?
ЛУДИЯ ШАПКАР: Първо губиш всякаква надежда, а после всичко се нарежда по най-добрия начин.
АЛИСА: Но нали надеждата умира последна…
ЛУДИЯ ШАПКАР: Ха-ха-ха, избягай от оковите на собствените си шаблони. Мислиш, че извън пределите на надеждата има само развалини?
Всъщност само ако се лишиш от последната си надежда, ще можеш да станеш истински свободна.
Нищо няма да те държи повече, ще ти е все едно и най-сетне ще получиш възможност да си съсредоточиш мислите върху това, което трябва да правиш, а не върху това какво ще стане сега.
Затова, когато умира надеждата знай – всичко едва сега започва и постъпи по друг начин.
АЛИСА: Да постъпя по друг начин по отношение на кое?
ЛУДИЯ ШАПКАР: Няма значение. По отношение на каквото и да било… Към себе си например…"
"Aлиса в страната на чудесата"
Луис Карол
  В отговор на зададената тема: Винаги когато са двамата излъчват страст ..., затова и повечето от Вас са споделили множество сцени в които дори и гневни, сърдити или колебаещи си излъчват неконтрулируема страст... Това ни залепи!  Flowers HibiscusAnimal Whale

# 246
  • Пришълец

Да, не остана...

Ина, през мобилна версия някои снимки/гифчета и аз ги виждам така.

# 247
И при мен някои снимки стоят размазани и разтегнати. От вчера е така, досега не е било. Пробвах с друг браузър да вляза, но няма промяна и е дразнещо. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Sparkling Heart

# 248
Аз през телефона виждам всичко идеално, но от лаптопа ми се разтягат колажите   ...

# 249
Аз през телефона виждам всичко идеално, но от лаптопа ми се разтягат колажите   ...

Този проблем и при мен го има, предполагам че е от настройките на сайта. Модератор е отговорил, че се работи по отстраняване на проблема.

# 250
Най-страстна сцена? -хм... Определено е сценета с библиотеката, късането на копчета и много изрязан материал от страна на режисьорите 😆
Замислих се и за момента във ваната. Там ми е повече еротично, отколкото страстно. По-нежно е, играта е с погледи, докато другата сцена е повече с физически контакт, какъвто искаме да виждаме по-често. Поне така е в моята глава де 😆

# 251
Турските актриси откриха летния сезон / само не се депресирайте от телата им, моля/, от Малдиви, Маями, Бодрум... Впечетление ми направи, че само наша Ханде е с цял бански, предполагам защото Керем бей не и дава да се показва с половинки Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 252
Нов пост от Ханде в инстаграм-прекрасна е😍

# 253
  • Пришълец

Тези били излезли миналата година по това време Heart Eyes

# 254
Страхотна е. Най-красивата. Sparkling Heart Flowers Rose
Дано оправят скоро проблема със снимките.

Общи условия

Активация на акаунт