Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Понеже вече е 29 май мога да отговоря на първият въпрос "Любимата ми снимка на Керем".
Керем си го харесвам на всички снимки и ми е много трудно да отделя само една. Затова ще кача три любими мои снимки. Едата е черно-бяла и две са цветни.
И аз като Алекс харесвам Керем най-вече когато е засмян. Невероятна усмивка има това момче. Такава лъчезарна, завладяваща и искрена. Целият той сияе когато се засмее.

# 706
Ами не ми се спи и направих нещо като проба, примерен вариант, че да имаме нещо готово
Като гифче:

Без анимация:

# 707

Няколко снимки на Керем - някои даже просто шорткът от последния му филм! Във всяка негова снимка намирам нещо красиво и любимо - очите, усмивката, мъглата в погледа, слънцето в погледа - споменавала съм вече, че много ми харесва как вдига очи Керем! Спортният Керем, замечтаният, сериозният, ядосаният... Затова не избирам, просто слагам няколко!

🌷Али - много добре ти се е получило!

Едит: нещо, което сега прочетох.

Много искам да ги гледам да работят заедно! 💗🔥
Мама Айдан женена за Кемал вече, според това инфо. Ще се радват баба и дядо на внучето!

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 07:31 от Ели-mama

# 708
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Ето ги мъниците Wink

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 07:19 от mi_si

# 709
Добро утро, момичета! 💙
Желая ви усмихнат ден!
Днес Туитър предизвикателството в да споделим: Любима сцена на Еда?

След всичките тези години ние все още се обичаме със същата сила.

# 710
Добро утро момичета

# 711
  • Пришълец
Али, добре се е получило, предпочитам гифчето. Heart Eyes

Една от любимите ми снимки е тази. Stuck Out Tongue Winking Eye

По повод днешното предизвикателство, аз го разбрах като любима сцена на Еда с някой от останалите герои , но не мога да се сетя в момента.

Ако имате време и желание да запълните оставащото пространство с гифчета, клипове, снимки сега е момента. За да мога да пусна новата тема.

# 712
  • София
Animal Bee Добро утро, момичета! Animal Bee

Жужим, жужим и поредната тема е вече история... Идвам, хем да помогна за изписването на последните страници, хем да отговоря на днешното Туитър предизвикателство.

Имам си една любима сцена, в която Еда се показа като силна, непоколебима, проницателна и категорична млада жена, която не позволява да я заблуждават с евтини номера и постави нелепата Балджа там, където й е мястото. Обожавам това, че я прати да си ходи по боси крака, с чужда риза на гърба.

Желая ви позитивен ден, изпълнен с много приятни емоции! Flowers Four Leaf Clover

# 713
  • Пришълец
О, да, заслужава си да си припомним този момент Joy Еда вместо да повярва на Балджа и да си тръгне плачейки оттам я постави на мястото й и не се върза на евтини номера.

# 714
  • София
И понеже е 29-ти... споделям още 2 любими снимки на Керем:

И за баланс - една ослепителна Ханде:

# 715
Керем е слънчевото момче на турското кино. Нямам любима снимка, но пък имам галерия с такива. Нека денят ви е слънчев, цветен и усмихнат. А между тях Ханде...ами любовта е във въздуха. И така...

И до тук, че прекалих. Тихо сега...

# 716
  • Пришълец
Хареса ми това определение, Ина: "слънчевото момче на турското кино" Heart Eyes

И Черешка Heart

Чори, Чери, Чарита... разнообразни предложения дадохте, някои от които май не запомних и все пак за мен детето си е Мая или Черешка Satisfied Налбантова онзи ден ми събуди един спомен, та ми стана забавно. Навремето сестра ми ме дразнеше с името Черешка Дръжкова Пъшкова Joy

# 717
  • София
Добър ден момичета. Пожелавам ви един прекрасен, спокоен и слънчев съботен ден!

Марги, имам една огромна молба. Може ли да включиш тази снимка, на тази красива и много сладка Чери?

# 718
  • Пришълец
Линде, аз пък ще прехвърля топката на други Stuck Out Tongue Winking Eye Бро или Налбантова, която от двете е направила гифчето с актьорския състав, дали може да се включи и тази снимка на Мая?
Ако не, пак ще й намеря място на заглавната страница, много е сладка.

# 719
  • Бургас
Здравейте,
Ясноооо, с една снимка никой няма да мине.
Всеки има повече от една любима.
Зависи от настроението, слабостта към даден сериал, чистотата на самата снимка, успеха на намирането на тази любима снимка /публикуването й/.....

Та, и аз да споделя някои, които съм намерила в нета....

И..... един колажжжжж:

Хубав ден и да ви върви по вода!
ГУШ!

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 10:52 от Tonnybs

Общи условия

Активация на акаунт