Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз го направих, сис ми помогна за таймването, че много бързо се сменяха и моята програма не успя да го забави. Само че в момента съм в движение и нямам лаптоп под ръка, а на него са ми всички програми. Довечера ще мога да я добавя и ще ти го изпратя наново. Ще можеш да го подмениш тогава. Защото първо трябва да мина снимката през една програма, която я компресира, без да й сваля качеството много, да я мина със същия филтър като останалите, да сложа името и т.н.

Линде, аз пък ще прехвърля топката на други Stuck Out Tongue Winking Eye Бро или Налбантова, която от двете е направила гифчето с актьорския състав, дали може да се включи и тази снимка на Мая?
Ако не, пак ще й намеря място на заглавната страница, много е сладка.

# 721
Гюнфер  Гамзе, стилистът на Керем, модният директор на Vogue и гримьорът на Ханде са в Бодрум.
 също, Гюнфер  и Гамзе са в един и същи курорт.
 интересно ...

# 722
  • Пришълец
Няма проблем, Бро, когато можеш. Тогава да не избързвам да я слагам самостоятелно.

Ох, откъде ги извадихте тези ваши любими снимки, ама че чаровен Керем. Heart Eyes

# 723
Керем инстаграм стори

Джанер стори

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 11:42 от sani1212

# 724
  • София
Много красиви думи е написала тази фенка за ХанКер!
Цитат
мислейки за тази снимка и осъзнавайки, че сестрата го погледна с толкова много любов, сякаш животът й зависи от това

# 725
  • Пришълец

# 726
Да се разпиша Wink

# 727
"Изглежда, че нашите огледала ще бъдат известни. В момента има Берен, Кенан, Белгия, Ханде, Керем, Ялън, на когото се обадите в хотела. Бумът на знаменитостите се случва. Ние сме в края на времето, което ми беше отредено."

# 728
  • Пришълец
Heart
Ето така ми харесва Ханде, с накъдрен бретон не мога да я възприема.

Опитвам се да наглеждам през няколко минути, но ако ме няма като сте на 50-та, ще ме изчакате малко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
Накъдрен бретон и аз не мога да го възприема...

# 730
Старита на Джанер от малдивите и от днес
https://twitter.com/_mavimiyy_/status/1398554401468555265?s=20
Стори на Гамзе която е развълнувана и се подготря

Ханде от сега

# 731
  • София
На мен пък много ми харесва с накъдрен бретон! Едно такова френско, романтично, ретро ми е. Все думички, които обичам. Heart Eyes

# 732
# 733
  • Пришълец

# 734
  • София
Да ви споделя и едно лично наблюдение - и Керем, и Ханде с годините се разхубавяват. Керем на младини е бил много чаровен, но сега е в пъти по-красив, мъжествен и обаятелен. А Ханде е била голяма сладурана като по-млада, докато сега е голяма красавица - женствена, нежна, изваяна. Въобще годините и на двамата им се отразяват добре. А любовта им ги разхубави още повече! Heart Eyes

И едно ново фенско клипче:

Следя тази влогърка в Ютуб и много ми допадат някои нейни ЕдСер видеа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт