Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Кой беше писал в преден пост, че малката ще избяга и Серкан ще я качи в колата си. Ако е било инфо от арабките или са били на сета или тайните им канали работят перфектно. От опиъа ми с другите сериали, тяхното инфо е на 90% вярно, докато при мамашите зависи от чая който са пили и фантазията им
Серкан такъв зализан ли все ще го гледаме, Керем няма милост към нас, като се харсва така

# 586
Изгледах фрага, благодаря за превода. Нямам думи, каквато майката такава и дъщерята, но има и от Серкан. Незнам как ще издържа до 9 има толкова много за гледане. Фрага е божествен. Еда накъдрена малката е сладурана а Серкан е такъв робот. От кога чакаме тези комични ситуации.

# 587
Благодаря за превода, Али и Алекс! Hug
Много интересен фраг ни показаха! Малката е страшна сладурка и по харектер същинска Еда. То много неочаквана среща ще е това. Не се виждали колко време и оп, тя има дете. Grinning Усещам комичните ситуации, които ни предстоят и нямам никакво търпение. Heart Eyes
Да идва 9. и да се събираме в киното!

# 588
  • София
И аз това си мислех, но явно това ще му е имиджът в този сезон. Така че да свикваме по-добре. Grinning Отива му, явно вече съм му свикнала. Факт е, че повече ми харесваше прическата му в началото на сериала, но какво да се прави?! И така няма да го върна! Sunglasses Ако трябва да съм честна обаче, така ми изглежда по-възрастен, така че се вписва в “5 години по-късно” тази прическа. Wink
Серкан такъв зализан ли все ще го гледаме, Керем няма милост към нас, като се харсва така.

# 589

Хекторчето Relaxed И той е видна звезда в последно време.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 21:31 от midnight__sun

# 590
  • Пришълец
Цитат
Кой беше писал в преден пост, че малката ще избяга и Серкан ще я качи в колата си.
Славена, не съм сигурна друг писа ли, но Leddel снощи  беше споделила от нейните разкази и мисля, че там четох... но може и инфо от другаде да е било.

Али, златна си ни и ти Kissing Heart

# 591
Серкан за 5 години не си ли смени колата? Явно много си я харесва или от сантимент към едни белезници

# 592
  • София
Нова е. Салонът е в червено, на старата беше черен. Но явно си харесва кабрио модели. Wink
Серкан за 5 години не си ли смени колата? Явно много си я харесва или от сантимент към едни белезници

И брадата му е различна, малко по-дълга и оформена. Не е само косата. Ама ще му свикнем, няма къде да ходим. Ханде обаче е богиня!!!

# 593
Али, Алекс благодоря за превода.
Очевидно се задава доста силен сезон. Мисля че е много важно това, че Айше се върна. Сега ще гледаме една приказка изпълнена с много комедия и щипка драма за вкус.
Не знам за вас, но според мен теорията, че Серкан бая е сгафил се потвърждава. Имам чувството, че си е върнал старите настройки, но още по-лошо, защото той вече знае какво е било, когато Еда е била до него. От друга страна сърцето му винаги ще търси нейното, независимо от това какво се върти в главата му.
Малката е пълно копие на майка си и ще сипва на татко РоБо с големия черпак.
На въпроса за колата, Slawena. На мен ми се стори, че я е сменил. Прилича ми на Порше.

# 594
Харизматичен  е Керем и има чаровна усмивка

Всъщност на мен ми се гледаше нещо такова, но не ми пусна Айше Кутлу анкета

Скрит текст:

Възможно и нова да е колата, много от марки не разбирам

# 595
Е, не, веднага се предадох! Омагьосаха ме с този фраг! Тази малката фея е огън, тати е обречен - двете жени в живота му ще му преобърнат всички чаркове! Еда е много женствена, харесва ми как е успяла, уверена в себе си! Леля Айфер и Мело - едно задружно семейство и женско царство! Много искам Айфер да си е Айфер от първите серии! 🤩😍🤩😍
Идвам за редакция, че от вълнение забравих: Алекс, Али - златни сте и сте такива машини, превод и субки към клипче за отрицателно време! ❤️❤️
St_ina - едни вълшебства си изредила! 💝

По-рано щях да пиша още за Чаатай и други сериали, ама всичко замина след това, което ни показаха!

# 596
  • София
Това за среща между Серкан и малката аз го бях качила още в пост #359. Беше го качил един фен в Туитър.

# 597
Али и Алекс, благодаря ви за превода, златни сте ми Момичета.Heart

Малката фея е прекрасна и играе много добре, копие е на майка си. Серкан, сега питам
                           какво ще прави с тези двечките? Неговата няма да  е лесна. Според мен започваме
                           доста силно и впечатляващо. Погледът на Робота е като в първите серии от началото
                           на сериала, дано магията, която ни залепи за Почукай на вратата ми да се завръща и
                           сега. Аз бях от тези, които очакваха 2-ри сезон с много малка кошничка, много пъти СЦ
                           ме разочароваха, затова реших да не си го причинявам очаквайки чудеса, но признавам,
                           Айше ме изненада. Дано да са се постарали и до края на сериала да гледаме любов, щастие,
                           комични ситуации с Мая и Серкан и една щипка  драма.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 22:15 от Tanita53

# 598
Алекс, Али благодаря ви за превода момичета! 😘😘😘
Поздравче с химна! 😁

# 599
  • София
В Туитър Керем е написал:  "Фрагманът е убийствен"!

В отговор фен му е отговорил:  "Дъщеря и майка ще ви подлудят това лято, готови ли сте?"   

Цитат

Общи условия

Активация на акаунт