Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Мечката се събуди от зимния си сън 😆 Запопна се...

# 571
Каквато майката, такава и дъщерята .... Innocent Wink

# 572
  • Кърджали
Супер е.
Докато Али се появи и сложи субтитри

Малката : Няма ли да откопчаеш колана ми?
Малката; Няма ли да ми отвориш вратата?
Малката: Изобщо не те харесвам, Серкан Болат
Серкан : Чувствата ни са взаимни, госпожице!
Малката: Един мъж ме докара с колата си до тук.
Еда: Кой мъж?
Мело: Серкан
Айфер : Да няма нещо, което не трябва да видя?
Май новата: Добре ли си?
Серкан : Стори ми се че видях някого. Мозъчният тумор предизвиква ли халюцинации?
Серкан : Какво търсиш ти пък тук?
Серкан : Много хубава... Недей така Серкан. Тези илюзии взеха да изглеждат прекалено реални

Еда: Серкан?

# 573
Прекрасен фраг. Flowers Hibiscus Purple Heart Малката е разкошна и няма да остане по-назад от майка си.

# 574
  • Пришълец
Колко е сладко това малкото Heart
Алекс, мерси за превода Chocolate Bar

# 575
  • София
Вече обожавам малката - как го командори, също като майка си. Тази новата да не се бута, това не е просто голяма любов, те са семейство! Heart

# 576
Алекс, много благодаря Wink

# 577
Фрагманът с бг субтитри
https://ok.ru/video/2364596423180  

Май ,,Добре ли си?" го казва Пъръл сякаш

# 578
  • Кърджали
Не знам, Али, гласа ми се стори непознат, но може и тя да е
Това чувствата ни савзаимни мнохо ми хареса първият сезон, та се радвам че пск е в играта.
Да видим кое друго ще съживи Айше и кои нови символи ще вкара

# 579
От няколкото секунди с малката Мая съм приятно изненадана от играта и, а Серкан гледа Еда все едно непознат призрак е видял ... Така, като цяло фрага е очаквайте неочакваното, освен ако не сте го прочели вече в бг мама Joy

# 580
Али, много благодаря! Simple Smile
Загряваме ....

# 581
  • София
Али, Алекс,
много благодаря за преводите, момичета!!! Hug

Засега големите ми очаквания се оправдават. Много ми харесва това, което видях в този фраг. Малката се справя чудесно и има много сладко и звънливо гласче. Ханде (Еда) е станала още по-женствена и красива. Момичето от първи сезон вече е жена. Heart Eyes А Серкан изглежда студен и дръпнат точно като в първи епизод на първи сезон. Леле, леле, нямам търпение! Айше е върнала настройките на героите, с известни подобрения и бих казала “започваме наново”. Много съм хепи, много! Simple Smile

# 582
Ох, уж нищо не очаквам от втори сезон, ама два погледа на Еда и Серкан и малката фея тича с развени коси и ми разтупкаха сърцето! 💗💗

# 583
И аз вече нямам търпение за 9-ти .....

# 584
  • София
На мен отсега втори сезон ми харесва повече от първи... дори мисля, че новите епизоди ще са ми по-любими от първите 12. Не за друго, просто аз си обичам семейни истории. Обожавам, когато е замесено едно такова малко и сладко хлапе, романтиката и комедията така са пълни. Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт