Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 38 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Flowers Hibiscus Какъв фраг, какви 5лева? С написаното от st_ina направо ме отвя:kiss:
Айше Кутлу да наднича в бг мама! Няма ли кой да и подскаже!:sparkles:

# 556
Едно страхотно приятелство.

# 557
# 558
Чак сега осъзнавам как ми е липсвала тази мелодия 😔
Ама с тази ризка, дето вятърът й я духа, косата... Ех, Еда, ееех, Ханде 😍

# 559
Какъв е този поглед? 😬 Това ще е чисто нов сериал! 😁
И все пак имам чувството, че след дълго отсъствие се прибирам вкъщи при любимите ми хора! 😍🙄🤗

# 560
  • София
Момичета, качвам ви снощният лайф с превод на руски.
Сега вече спокойно мога да си отдъхна. Керем не споменава за Серенай...
Друго си е с превод. Разбрах всичко, което си говореха. Попитаха Керем дали е посещавал България и той каза, че е идвал в София, а Ханде каза че не е идвала. Казаха, че времето е много променливо ту е топло ту студено. Обясниха, че за сега са предвидени 11 епизода и съответно дали ще се харесат можело да има и продължение. Ханде обясни че това по-скоро е продължение на първи сезон, а не е 2-ри. Но другите я поправиха, като казаха, че така е заявено като 2-ри сезон. Всички са единодушни, че първи и втори епизод от вторият сезон били бомба. Щели много да ни харесат. Казаха, че в първи сезон имало серии, които не били добри, но сега тези два епизода били много силни. Много се забавляват. Помолиха Ханде да избере някой фен за живото включване и тя избра едно много мило момиче. То се вълнуваше. Каза, че много иска да ги види на живо. Попитаха я, коя страна ще вземе между Ханде и Керем, а тя заяви, че засега застава по средата. Тогава Керем се пошегува, като се отдръпна малко от Ханде и каза да сяда между тях. Накрая момичето ги помоли за една обща снимка на която е и тя. Беше много щастлива.
 Прекрасна обстановка цари на сета. Това е една огромна предпоставка за добра работа. Уважават се, другаруват си. Няма завист и опит за демонстриране на превъзходство. Така трябва.

# 561
Бамби Wink

В Тик-ток има фраг, сега го пуснаха и в Ютуб

# 562
  • София
Леле, леле, леле! Пуснаха фрага!!! Изгледах го и сърцето ми препуска в момента... Не знам дали ми вярвате, ама се чувствам като на първа среща в ученическите ми години. Grinning Наистина имам чувството, че гледам друг сериал. Онази магия се върна, тази от първите епизоди, усещам я. Не знам дали Айше е магьосница, но на такава я определям. И отново сме лято, всичко е толкова цветно и красиво. Ах, колко са ми липсвали!!! Heart Eyes

# 563

Малката към Серкан: Изобщо не те харесвам, Серкан Болат!
Серкан: Чувствата ни са взаимни, госпожице!

# 564
Който беше казал, че Серкан ще я намери... Позна!
Ама не й разбрах името аз. Ох, чувствам се странно 😆
И още в първи епизод ще има "Чувствата ни са взаимни", но с малката Еда 😆

# 565
Е не, вече освен в Ханде и Керем съм влюбена и в Мая! Просто е страхотна! 😍
Чакам превода! 🤣😘

# 566
Сладури Green Heart

# 567
  • Плевен / София
Сладураната да не би да не иска да си каже името на Серкан Болат....

# 568
  • София
Само едно ще кажа - каквато майката, такава и дъщерята. Heart Чок зор ще видиш с двете звездички, Серкан Болат! Ама така ти се пише, като си ги надробил едни... Обаче е голям щастливец този мъж - да има цели две феи в живота си. Heart Eyes

# 569
Малко от сезон 1 Wink

Сезон 2 Stuck Out Tongue Winking Eye

Мая: "Изобщо не те харесвам, Серкан Болат."
Серкан: "Чувствата са взаимни, госпожице"

Общи условия

Активация на акаунт