Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 733
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
И аз се изненадах, че Серкан е с Порше, досега винаги беше с БМВ, защото Керем им е рекламно лице. Ама поршето ми харесва повече сякаш, та не се оплаквам Smile

# 601
  • Пришълец
Лаура, добре си се сетила да ни поздравиш. Хареса ми, че има кадри и от последните епизоди, в смисъл по-актуално е, ама тия субтитри точно по средата ми бодат очите. Neutral Face Исках на заглавната страница да сме си с химна. Ако попаднеш на още някое подобно видео ще се радвам да го споделиш...
За новата тема не разбрах някой да изяви желание, а ще потрябва скоро , та съм в готовност... важното да има къде да се пише Stuck Out Tongue Winking Eye
Това за среща между Серкан и малката аз го бях качила още в пост #359. Беше го качил един фен в Туитър.
Вярно Grinning

# 602
  • София
Бях качила тази предполагаема къща на Еда. Не видях дали е същата във фрага.

# 603
Марги, назначавам те за съставител на новата тема Joy
Изгледах фрага, но без звук, че не е удобно в момента. Нямам търпение да чуя и аз гласчето на Мая Stuck Out Tongue Winking Eye Ще бъде интересно начало Heart Eyes

# 604
  • София
Много исках на шапката да сме с тримата, но нямахме такава сцена, затова след малко ще пусна едно малко по-различно и нестандартно предложение. Wink

Иначе тук много ми харесват малката и Серкан, а и отдавна не сме имали анимирана шапка:

Ако ви допада, Магия може да помогне с гифче в по-добро качество и ще го оразмерим за шапка. Simple Smile

# 605
Да, Марги, и мен много ме дразнят тези букви точно по средата.
Бърборанке, супер е сцената на Керем и Мая, много ми харесва. На Серкан ще му късат нервите  по 2 този сезон. Ха ха 🤣

# 606
  • Пришълец
Марги, назначавам те за съставител на новата тема Joy
Изгледах фрага, но без звук, че не е удобно в момента. Нямам търпение да чуя и аз гласчето на Мая Stuck Out Tongue Winking Eye Ще бъде интересно начало Heart Eyes
Скица такава Joy

Предупреждавам, че като за юбилейна е малко скучна, ама какво да се прави... Joy За има-няма 2 седмици заминава в архива, не е толкова фатално. Имам проблеми на моменти с достъпа до сайта и реших да я подхвана от днес и фрага дойде със закъснение нямаше как да съобразя цвета на шрифта и избрах нещо "универсално" и така.

Бро, обичам анимираните шапки, някак оригинални са. Но нямам претенции каква ще е, аз я виждам единствено на първа страница, за нататък съм я скрила, има такава опция. Просто ако в една тема се пише месеци, шапката омръзва и това е добро решение.

За гифчета ще съм благодарна ако Магия има възможност да ми изпрати, иначе трябва да режа аз...

# 607
  • София
Мирише ми на лято...

# 608
3/5... 😏

Мисля, че го имаше в темата, но майка и дъшеря са така сладки, че не издържах да не я пусна пак.
Бро, мирише ми на соли за вана май 😆

# 609
Момичета, ще помогна с каквото мога, но малкият е болен и не се откъсваме един от друг. 💜 За сега тези, пресъздават фрагмана много добре:

# 610
  • София
Понеже Магия по-рано писа, че детенцето й е болно, а знам, че по-важно нещо за родителите от децата няма, пускам няколко гифчета с добро качество от мен. В последствие, ако Магия смогне и пусне други, Марги ще си избере. Тъкмо ще има по-богат избор. Simple Smile

Редактирам се, защото с Магия сме писали заедно. Simple Smile Марги, имаш избор! Wink

# 611
Gold е химнът, но на мен друга песен ми е най-любимата..... Тя разказва приказната история на Почукай на вратата ми! С нея свързвам пътят на Еда и Серкан един към друг, а може би и една много по-голяма любов тази на Ханде и Керем! И ако за Еда и Серкан не се вълнувам особено как ще завърши историята- захаросан щастлив край или още по-захаросан щастлив финал, за Ханде и Керем се надявам да е история без край!

# 612
  • Пришълец
Магия, благодаря, че въпреки това отделяш време и за нас! Heart Да оздравява малкия.

Бро, и на теб благодарности! Heart
Шапката я оставям ти да я мислиш Wink

# 613
Алекс и Али, Sparkling Heart много благодаря за превода на фрага, мили момичета!

Много забавен, различен, мистериозен - най-хубавия от всички за летните сериали този сезон!

Горкият Серкан, преди само Еда го ядосваше, а сега идва ред на малката фея! Щом дъщеричката повече прилича на мама, то тогава синчето ще бъде мини Серкан-мини Робот за равновесие. Еда трябва да му върне жеста!

Питам се кой държи сърдитата мини Еда с каската за ръката:

Много хубави коментари от всички момичета! Радвам се, че фрага ви е харесал!

Скрит текст:
🤗Неслихан поделилась новой фотографией, подписав:

" 2 сезон стартует 9 июня!
Эта фотография была сделана вчера в сцене, где мы много смеялись, пока я снимала ее. Я хотела опубликовать ее, потому что были радость и энтузиазм, несмотря на то, что я устала.
💛💛💛💛
Новые площадки и летняя энергия уже пошли нам на пользу, и мы надеемся добавить немного красок в эти странные времена.
☀☀☀☀
Хорошо, что @thebursin так мил со своей работой и своей командой, так приятно играть с @alicanaytekin, к счастью, @sinantayminalbayrak присоединился к нам и сразу адаптировался с его красивой игрой.
Да, он хотел поучаствовать в фото вот так😂
Скучал по тебе💘💘💘"

🤗"Неслихан сподели нова снимка с надписи:

„Сезон 2 започва на 9 юни!
Тази снимка е направена вчера в сцена, в която много се смяхме, докато я снимах. Исках да го публикувам, защото имаше радост и ентусиазъм, въпреки че бях уморена.
💛💛💛💛
Новите места и лятната енергия вече са ни облагодетелствали и се надяваме да добавим малко цвят към тези странни времена.
☀☀☀☀
Добре, че @thebursin е толкова приятен с работата си и екипа си, толкова е хубаво да играеш с @alicanaytekin, за щастие @sinantayminalbayrak се присъедини към нас и веднага се адаптира с красивата си игра.
Да, той искаше да участва в снимката по този начин😂
Липсваше ми💘💘💘 "

Мъжът по очи, всъщност, е Кемал, който остава във втори сезон.

# 614
  • Кърджали
Малката наистина ще се казва Кираз (на галено Чери ще ѝ викам з сигурно). Ще има и още едно момченце Джан. Бурак и Пина ще са нови герои. Ще има и някакъв Керем, който няма да се задържи дълго време май. Това  се пише че щв са новите герои.
Да видим каква история е измислила Айше за името на Малката - Кираз, зашото това име хич не ми звупи добре. Та поне истприята на избора на името да е хубава

Общи условия

Активация на акаунт