Банята - тема 38

• 55 835
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Реално вкъщи няма студени повърхности, дори и в банята, защото температурата на целия етаж е константна поради наличието на отопление навсякъде.
Аз отдавам конденза на прекалено горещата вода и продължително къпане, което предпочита ММ. А когато пък детето влезне и започне да си играе и плъзга по пода - е, чак на тавана се образува конденз, и то на едри капки.

# 121
И моята е интериорна, но никога не се е образувал конденз по нея. Предполагам, че МДФ с фурнир е топла повърхност и затова.

Здравейте, а на коя фирма са Вашите врати? На нас ни предстои тепърва закупуване на врати за целия апартамент и сме в процес на проучване Simple Smile

# 122
Ние също сложихме интериорна на банята, за да са еднакви навсякъде. А и като се влезе в коридора и се виждат всички врати, тъй като е правоъгълен. Няма да се мокри директно, надявам се да няма проблем. Преди време пак бяхме с интериорна врата и издържа на влагата.

# 123
Доставчикът на вратите е избиран от строителя, но ние имахме избор на изпълнение (изкуствено покритие, естествен фурнир, цвят, первази и прочее). Май фирмата беше Стил-М.

# 124
  • София
Някой може ли да препоръча читав моноблок до 400 лв? Нямам особени изисквания, ако е римлес (или подобен) би било чудесно, но вече обмислям и по-обикновен, защото не мога да отделя много пари.
Преди няколко страници го бях споделила:
Ideal Standart Tesi Aquablade 373 лв. от Практикер:
Скрит текст:

Идеално, същата серия плочки си харесах преди няколко седмици Simple Smile
И моноблока е супер, със странично подаване на вода ли е? Не се виждат връзки, перфектно изглежда.

# 125
  • There I was on a July morning
................................
И моноблока е супер, със странично подаване на вода ли е? Не се виждат връзки, перфектно изглежда.
Meredith_Grey, каналната тръба в случая е прикрита от "кутията" от плочки в ляво от моноблока.

Относно вратите на мокрите помещения - интериорни са при нас, еднакви с другите.
Не сме имали проблеми с тази в банята повече от 10 години. Като банята е голяма и не достигат никакви пръски до вратата, няма и конденз. Тази в тоалетната я бях намокрила с хигиенния душ в долния край и там се развали малко фурнирът. Не е фатално, но трябва да се пазят от намокряне.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 23:03 от Скубиду

# 126
Скрит текст:
Някой може ли да препоръча читав моноблок до 400 лв? Нямам особени изисквания, ако е римлес (или подобен) би било чудесно, но вече обмислям и по-обикновен, защото не мога да отделя много пари.
Преди няколко страници го бях споделила:
Ideal Standart Tesi Aquablade 373 лв. от Практикер:
Скрит текст:

Идеално, същата серия плочки си харесах преди няколко седмици Simple Smile
[/spoiler]
Извинявам се, че е с отворен капак, нямам друга странична снимка. Отзад е подаването на водата към казанчето:
Скрит текст:
Обаче пък тръбата за мръсната вода е отстрани и по идея на майсторът се замаскира:
Скрит текст:
Да, ние също много харесахме серията от толкова много гледане. И от работата на майстора останахме доволни. Отделната тоалетна е със същата серия плочки, само декорът е друг:
Скрит текст:

# 127
Много е хубава отделната тоалетна!

# 128

Благодаря! Така ми се искаше шкафа с мивка да не е пвц, да е нещо по-различно, но не намерихме, а и с размера също трябваше да се съобразим.

# 129
  • София
Супер са и двете, аз имах леки колебания за плочките, но така като ги види наредени човек си е друго. Ще действам и аз

# 130

Благодаря! Така ми се искаше шкафа с мивка да не е пвц, да е нещо по-различно, но не намерихме, а и с размера също трябваше да се съобразим.
Мен ме впечатли другия шкаф и ако е удобно ще съм благодярна за повече снимки и инфо от къде е

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 16:44 от JustMila

# 131
Meredith_Grey, да на проект въобще не можех да добия представа, дали ще ми хареса крайния резултат. След като купихме плочките, решихме да правим промени. Местиха ни тръбите, останалите неща не са купувани от същото място, от което са плочките. Общо взето на проекта присъстваха друг вид мивка и шкафове, подредбата беше различна.
JustMila, шкафовете са от Досев Импекс, мдф са, този с мивката има закалено стъкло за плот. Сложихме параван, но са далече от душа, дано не се съсипят бързо.
Скрит текст:
Двете колони бяха с отделна цена, но в сайта ги нямаше, питах на място. Ето линк за шкафа с мивка и огледалото:
https://www.dosevimpex.com/bg/knidos-70-orka.html

# 132
Meredith_Grey, да на проект въобще не можех да добия представа, дали ще ми хареса крайния резултат. След като купихме плочките, решихме да правим промени. Местиха ни тръбите, останалите неща не са купувани от същото място, от което са плочките. Общо взето на проекта присъстваха друг вид мивка и шкафове, подредбата беше различна.
JustMila, шкафовете са от Досев Импекс, мдф са, този с мивката има закалено стъкло за плот. Сложихме параван, но са далече от душа, дано не се съсипят бързо.
Скрит текст:
Двете колони бяха с отделна цена, но в сайта ги нямаше, питах на място. Ето линк за шкафа с мивка и огледалото:
https://www.dosevimpex.com/bg/knidos-70-orka.html
Благодаря 😉 дълги години да им се радвате. Чудесни са

# 133
JustMila, дано! Благодаря! Hug

# 134
Здравейте! Може ли идея как да скрия изводите за душ от снимката по-долу. В апартамента реално има две помещения, предвидени за баня, но едното засега мислим да е само тоалетна, като все пак оставим изводите за душ. Предвидила съм висок колонен шкаф, който евентуално би скрил изводите, мислих и за някакъв тип закачалка, но ако се сещате за нещо друго ще съм благодарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт