Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • София
Ползвам такива
Поръчах ги от апликацията joom, но и в алито има. Моите бяха 8 в комплект с торбичка, напр.
Менструалната чашка е страхотно нещо, но не е за всеки. Аз когато разучавах, защото исках да взема, имаше определени медицински състояния, при които не трябва да се ползва, напр. Ендометриоза. Така че и за нея първо трябва да се проучи, иначе е нещо гениално и реално нямаш отпадък, който да затормозява още природата.

# 317
За ендометриоза знам да .Ще питам и АГ ,че ми знае цяяяялата история .

# 318
  • Deutschland
Аз за Jessa разбрах от темата и от тогава само тях купувам. Always ползвах преди, но не струват пред тях.

# 319
Аз за Jessa разбрах от темата и от тогава само тях купувам. Always ползвах преди, но не струват пред тях.
Напълно подкрепям това мнение!
Даже в момента Jessa ми станаха по-любими от последното откритие Bella. Тук в темата ги препоръчаха и реших да ги пробвам, но и двете фирми са на светлинни години като качество от Always. Радвам се че ги смених и вече нямам разливания и петна както имах с Always до неотдавна.

# 320
Аз съм с памучните на Everyday и нямам никакви проблеми. Пробвах Бела по препоръки от форума и изобщо не ми харесаха. В кой магазин продават чашки, че от години им се чудя, а не искам да поръчвам онлайн.

# 321
Калинче,във всички ДМ в нашто село ги има чашките.

# 322
Калинче,във всички ДМ в нашто село ги има чашките.
Супер, след работа ще ида да си купя една, че и без това ми предстои този " прекрасен" период от месеца.

# 323
Кои на Everyday използвате? Загледах ги скоро, но имаше малки пакети, както и някакви много големи.
Сетих се, че са хвалени тук, но не посмях да взема преди да се допитам до вас. Мен, за жалост, само едни на Always ме спасяват.

# 324
Кои на Everyday използвате? Загледах ги скоро, но имаше малки пакети, както и някакви много големи.
Сетих се, че са хвалени тук, но не посмях да взема преди да се допитам до вас. Мен, за жалост, само едни на Always ме спасяват.

Аз ползвам само розовите копринени на everyday вече доста години. По-дълги и дебели са и рядко ми пропускат.  Always купувам ако са на промоция и то за последните дни от МЦ , защото са доста тънки.

# 325
Аз ползвам също Евридей, но те са толкова видове и дължини, че се обърквам! Уж различни цветове, но... Или са къси, или твърде дълги! Има и различни дебелини. На мен най-добре 2-3 ден ми е с тези
Скрит текст:
За началото и края може и от по-късите. Бях взела и едни нощни на Libresse, които също ми харесват и са удобни.

# 326
Момичета я споделете и от кои ежедневни превръзки сте доволни, че нещо не мога да улуча, че нали и те попринцип са без крилца

# 327
Момичета я споделете и от кои ежедневни превръзки сте доволни, че нещо не мога да улуча, че нали и те попринцип са без крилца

Аз ползвам Discreet. Пробвала и съм и други , но са излишно по-дебели.

# 328
И аз ползвам основно Евридей - от показаните розови и обикновени тъмно зелен пакет, но трябва да се гледа какви точно са.
Веднъж не бях догледала какви взимам и нацелих някакви супер дълги, сигурно бяха колкото две нормални превръзки 😃

# 329
  • Сливен
Аз съм най-доволна от ежедневните,К-класик 55бр,опаковката е в бяло и жълто.Цена по спомен 2.79лв

Общи условия

Активация на акаунт