Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 234
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Много се зачудих на тези превръзки за многократно ползване.  Хигиенично ли е , не се ли развиват бактерии и как се перат? Някой ползвал ли е ?

# 331
Ежедневни на Джеса и лидълски ползвам.
А на Еври дей найнайнай -дългите,хл са .За вечер и за 2-3ти ден са идеални за мен.

# 332
Доволна съм от ежедневните на Лидл и ДМ по 30бр в кутия.
Скрит текст:
Като цяло съм доволна и от другите на Лидл. Веднъж направих грешка да взема от марката на Кауфланд нещо с Б беше,  но хич не ми допаднаха нито ежедневните, нито нощните (тези специално бяха прекалено тънки и сякаш не попиваха...)

# 333
Бевола.Отврат са.

# 334
А, не, Еври дей имат едни като лопата най ХХЛ, ужасни са, те са полу памперс, а са тънки и няма никакъв смисъл от дължината и уширението. Имаше един период, когато ползвах Jessa едни дебели нощем. То не било превръзки това! ☺️☺️ Ми подложки за инконтиненция, обаче чудна работа вършат вкъщи в дните на сериозни течове.

# 335
дължината е за нощем, когато си легнала

# 336
# 337
дължината е за нощем, когато си легнала
Да, но е неудобно, защото има малко лепило в двата края и се отлепва това широкото, не държи. Сутрин ми е залепнало за з@дн*ка обаче, много успешно...
Ей такива, но бяха с друга картинка, дълги са сигурно 35 см!
https://aptekanove.bg/dp-evridej-senzitiv-ekstra-long-h-10.html

# 338
А, не, Еври дей имат едни като лопата най ХХЛ, ужасни са, те са полу памперс, а са тънки и няма никакъв смисъл от дължината и уширението. Имаше един период, когато ползвах Jessa едни дебели нощем. То не било превръзки това! ☺️☺️ Ми подложки за инконтиненция, обаче чудна работа вършат вкъщи в дните на сериозни течове.
Абе като родих и като ми дойде за пръв път,баш за лопата се молих .Тез ххл протичаха от банята,до масата на двора -200 метра и се връщах в банята .
Оф бе ,Азалияяя 🤣

# 339
Аз дълги години ползвах Натурела, обаче явно ги развалиха. От скоро съм с Либрес(и ежедневни и нощни и всякакви) и не ги заменям за нищо!

# 340
Смееш се ти, но стигнах да питам тук във форума и добре, че ме упътиха жените - Jessa и Тena имат такива дебели и дълги, и спасиха положението. Винаги имам за втора нощ от тях. Налагало ми се е да се обаждам, че не мога да отида на работа втори ден... Иначе ще го изкарам в тоалетната.

# 341
  • Deutschland
Тена имат едни нощни, спокойно може да ги ползваш за повиване на бебе. Огромни

# 342
Е, точно това са подложки за инконтиненция. Да, като пелени са! Едно време като ученичка съм си купувала такива бебешки пелени за през нощта. От млада съм си така втори и трети ден...

# 343
  • Варна
Тънки ли са като натурелата? Аз пък търся тънки, че не ми е много обилен.
Аз дълги години ползвах Натурела, обаче явно ги развалиха. От скоро съм с Либрес(и ежедневни и нощни и всякакви) и не ги заменям за нищо!

# 344
Stella_stz, тънки са, изобщо не ги усещам, смисъл удобни са ми.

Общи условия

Активация на акаунт